BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18

Başbakan Yıldırım'dan Irak'ta flaş Sincar ve Başika açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Irak ziyaretinde PKK'nın işgali altındaki Sincar ve Başika'daki Türk askeri üssü konusunda önemli mesajlar verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Süleyman şah türbesini çek, başikayı boşalt, abd nin her istediği suriye ve ırak eliyle yapılıyor. biz ıraka sende kandili pkk dan temizle ve boşalt niye demiyoruz. senin topraklarından bana terörist saldırılar oluyor bunları sonlandır mücadele et niye demiyoruz. pkk kamplarını yok et şartı niye koşmuyoruz kuzu kuzu çıkacakmıyız başikadan. biraz dik olun be dik durun.

dik_dur_eğilme

15.10.2016 Erdoğan, Irak Başbakanı İbadi'ye sert sözlerle yüklenerek: "Başika üssümüz konusunda kimse konuşmasın. Bu üs orada duracaktır. Çünkü Başika aynı zamanda saldırılar için bir sigortadır." dik dur eğilme mi diyorduk !? hey gidi hey...

kaldırım mühendisi

Türk askerini başikadan çekiyormuş vallahi billahi bu akp hükümetiyle hiç birşey olmazzzzzz imkansızzz

Misafir

Tarih boyunca, Türkiye devleti hiç bu kadar aciz bir duruma düşmedi, düşürülmedi…

Misafir

Amerika almanyaya asker ve teçhizat yığıyor. Polonya üzerinden estonya ve nedendir bilinmez Türkiye sınırına yani Bulgaristan'a yığınak yapacak. Türkiye kıskaca alınıyor gibi görünüyor. Sincar, El bab oyalama gibi gözüküyor. El bab hızla temizlenmeli vakit geçirmeden aynı anda Afrin ve münbiç çok sert bir biçimde vurulmalı. Çok dikkat!

TOSUN

TÜRKİYE ŞAMAR OĞLANINA DÖNDÜ…

IRAKLI MUHABİR SORDU: TÜRK ASKERİ NE ZAMAN ÇEKİLECEK? İbadi, "En yakın zamanda çözülecek inşallah.

Devran

Flash____Gerçek Son Haber________ Irak Devlet Televizyonu duyurdu: Yıldırım ile İbadi 'Türk askerinin çekilmesi' konusunda anlaştı

erolk

Göz göre göre ikinci kandil oluşturulmasına izin verilmemeli. Doğru bir açıklama.

  • 1