BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,80

Başbakan Yıldırım'dan flaş referandum mesajı

Başbakan Binali Yıldırım, referandum sonrası ilk grup toplantısında konuştu. Yıldırım, ''evet oyu veren de hayır oyu veren de kazanmıştır. Tüm vatandaşlarımızın hukukunu korumak en büyük önceliğimiz olacaktır'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum
yaz kızım

-> YSK: ''Oy vermeyi düşünüp de verememiş olanların da oylarını geçerli kabul edeceğiz...'' -> YSK başkanından açıklama: ''Halk oylamasını başarılı bir şekilde yürüttük...''

Farklı Bakış

Ya BİN ALİ yine çuvalladın; AYLARDIR BİZLERİ FETOCU YAPTIN, PKK nın YANINA KOYDUN.HAİN İLAN ETTİN. ŞİMDİ KALKIP HUKUKLARIMIZI KORUYACAĞINI SÖYLÜYORSUN. Yoksa kendi kendine HAKARET DAVASI MI AÇACAKSIN

GÖZÜMÜZ ÜZERİNİZDE

HAYIR OYU VEREN NEDEN KAZANACAKMIŞ Kİ,BİZİM GİBİ ÜLKEDE KAYBETTİ,ÜZÜNTÜMÜZ ONADIR,DEMOKRASİ,ATI ALANIN ÜSKÜDARI GEÇTİĞİ REJİM DEĞİLDİR,YADA EŞEĞİNİ NİĞDEYE SÜRENİN.BİZ ÜZGÜNÜZ,SİZDE PEK SEVİNÇLİ OLMAYIN DERİM.ÖNÜNÜZDE DEVASA SORUNLAR VE VAATLER VAR,UNUTMAYIN.ÜSTELİK ŞAİBELİ BİR SEÇIMIN SÖZDE GALIBİSİNİZ.

yaz kızım

Eşit olmayan koşullarda bir referandum, Devlet imkanları, OHAL baskısı altında, mühürsüz oy pusulaları, kazananı belki evet ama kaybedeni insanlık ve onur. Bunun hesabını ALLAH da sorar..

Misafir

saltanat koltuğuna oturan erdoğan iken;kazanan halk, nasıl oluyor?

misafir

Herkesin hukukunu korumaktan bahsediyorsunuz.Şu anda hukukun üstünlüğünlüğünden ziyade güçlünün hukukunun işlediğini siz de mi bilmiyorsunuz?

osmanlı

bu referandum geçersizdir tarih asla yanılmaz

Misafir

he he sen ne dersen de reisin ne derse o oluyor...

ccorum

yok hükmündesin boşuna konuşma

Misafir

şahsen vergilerimle devlet imkanlarını kullanarak miting yapanlara hakkımı helal etmiyorum.

ULUSA SESLENİŞ

ŞİMDİ BU ADAMIN SIFATI NE ARTIK?

Misafir

DÜNYA SIYASET TARIHINE "KENDINI YOK/FESH ETMEYE CELISAN ILK BASBAKAN" OLARAK KAYITLARA GECTIN Sn. BASBAKANIM.. BASBAKAN OLARAK KALMANI ISTEDIM O YÜZDEN HAYIR OYU VERDIM..

Misafir

DÜNYA SIYASET TARIHINE "KENDINI YOK/FESH ETMEYE CELISAN ILK BASBAKAN" OLARAK KAYITLARA GECTIN Sn. BASBAKANIM.. BASBAKAN OLARAK KALMANI ISTEDIM O YÜZDEN HAYIR OYU VERDIM..

Misafir

DÜNYA SIYASET TARIHINE "KENDINI YOK/FESH ETMEYE CELISAN ILK BASBAKAN" OLARAK KAYITLARA GECTIN Sn. BASBAKANIM.. BASBAKAN OLARAK KALMANI ISTEDIM O YÜZDEN HAYIR OYU VERDIM..

Mehmet YILMAZ

SAYIN BAŞBAKANIM MEMURUNDAN İŞÇİ ALIMINA KADAR HER YERDE ADAM KAYIRMA VE TORPİL DİZ BOYU İKEN BUNLARI YOK ETMEDEN HERKESİN HUKUKUNU NASIL KORUYACAKSINIZ.KEŞKE BUNU YAPABİLSENİZ..

astr

Seçime meşru degil diyen cahil sen meşru musun? Aklını başına al... Senin oy verdigin zihniyet yunanla evetcileri bir tutmadı mı? Hala milletvekili diye geziniyor ortalıkta...

Adalet İstiyorum

Birde bizim hukukumuzu korusanız 26 yıllık devlet memuruydum haksız ve hukuksuz bir şekilde çocuklarımın rızkını kestiniz beni ihraç ettiniz Allah Kabul etmesin inşallah

kabus bitti

kerem artık vatan haini değilsin, geçti çocuğum kabus bitti, gözün aynın

EVET

Kerem VATAN haini degilsiniz onlarla ayni saftasiniz gerisini anlayacak kadarda ferasetin var sanirim:))

Misafir

Söz ağızdan çıktıktan sonra senin değildir.Mitinglerde hayırcılar için söylediğiniz hakaretler kesinlikle unutulmayacak.Milletin vergileriyle mitingler yapıp millete hakaretler ettiniz.Sizi ilahi adalete havale ediyoruz.Çünkü sayenizde ülkemde adalet kalmadı.Hak aramaya kalksak bir akp li il yada ilçe başkanı bulmamız lazım hiç bir akp li başkanda bizlere tavassutçu olmayacağına göre sizi yüce Allah'ın adaletine havale ediyorum.Benim vergilerimden o mitingler için harcadığınız her kuruş haram zehir zıkkım olsun.Ben o vergileri sizler yedi sülalenizle abad olun diye vermiyorum.

Misafir

düne ait ne kadar söz varsa dünde kaldı cancağızım, artık yeni şöyler söylemek lazım. ARTIK BU GERGİNLİK BİTSİN. İÇ BARIŞA KATKISI OLAN EYLEM VE SÖYLEMLERDE BULUNALIM. AK PARTİ MHP İTTİFAKI KAVGACI BİR SİYASET TARZIYDI. BUNA CHP YİDE HATTA PKK DAN ARINDIRIP HDP YİDE KATIN. BU COĞRAFTYA BİZİM KIYMETLİMİZ. BURALARDA YAKIŞAN ŞEKİLDE YAŞAMALIYIZ O YÜZDEN DİYORUZ Kİ KAVGALARI KOY KENARA AT KENDİNİ DİSKO BARA. YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ YAŞASIN KARDEŞLİĞİMİZ YAŞASIN DEMOKRASİ VE FİKİR ÖZGÜRLÜĞÜ YAŞASIN UYGAR DÜNYA

Misafir

EKMEK EKMEKOĞLU yerine genç, karizma bir aday çıkarılsaydı sonuç farklı çıkardı. Ona kimse ısınamadı. 2019 da iyi bir aday çıkarsa başkanlık çok zor biline.

bekir

hileyle yapilan bir secimin sonucuna asla saygi duymayacagiz ve iptal edeceyiz isi oldu bittiye getirmeye calismayin sonucuna katlanirsiniz sonra ulkeyi bolup parcalayip kan dokturursunuz dikkat edin bu secim mesru deyildir.

*****

birde cumhurbaşkanı ve başbakan birleştirici yapıcı dil kullanmalı ötekileştirici dil toplumu huzursuz mutsuz ve kavgacı yapıyor konuşurken yönetenler güzel dil kullanmalı aynı fikirde olmasalarda ülkemizin huzuru için

kerem

ne yani şimdi biz vatan haini değil miyiz?

  • 1