BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,99
ALTIN 2.428,64

Başbakan Yıldırım'dan CHP'ye 15 Temmuz açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım 15 Temmuz anma törenlerine CHP ve HDP’nin davet edilmemesiyle ilgili konuştu. Yıldırım, alınganlığa gerek olmadığını söyleyerek, kendilerinin de yazılı davet almadıklarını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
Hakkı SEVEN

15 Temmuz AKP ürünüdür. Onlar bu kadar desteklemeselerdi bunlar yaşanmayacaktı. 2004 MGK uyarısını dikkate alsalardı ve tersini yapmasalardı bu ihanet yaşanmayacaktı.

Kaan

"NE ZAMAN HALKIN PARTİSİ OLURSAN O ZAMAN DAVETE GEREK OLMADIĞINI DA ANLARSIN SAYIN KK" Vatandaş kısa ve öz anlatmış katılıyorum...

değilmi???

Türkçe sevgi dilidir,Yunusun dilidir,Hocaefendinin dilidir.sözleri unutulmuşa benziyor.

bir basit vatandaş

Yalan, dolan, takiyyecilik. TCBMM yi kendi babalarının yeri olarak görüyorlar. Burada kutlamalar yapılacaksa parti olarak değil Millet Vekilleri olarak yapılmalı. Millet Vekilleri oranın ev sahipleridir. AKP liler ve Reisleri RT Erdoğan değil.

fikret boduroğlu

''davet edilmemiş olmak ,bir eksiklik değildir''diye düşünüyorum.

azerioğlu

chp siyasi ayak diyorya ve akp ye saldırıyor.bu olayda eceviti konuşan yok.fetö evine rahatca girip çıktığı tek lider ecevittir.1999 da dsp ye cemaat oy vermiştir.cevdet saral rapor hazırlayıp mesut yılmaza sunmuş ecevit hükümeti bozar diye işlem yapmamıştır.hakkında dava açılınca abd ye ikna eden ecevittir.1998 mgk sında askerler fetö askeriyeye sızıyor deyince fetöyü yanlış tanıyorsunuz diye savunan ecevittir.kimse laf demiyor ecevite.ayrıca kemal havaalanında bakıyor tank var hemen telefon tank gidiyor.oysa darbede siyasetciler ilk tutuklanır.oysa akp lileri lkatleden darbeciler tankı çekiyor.soru o hengamede kimle konuştunuz ki tankı çekti.demekki biliyorsunuz başta kim var.

çözüm bop fetö reis fasa fiso vs

Hey Başbakanımız onbeş temmuz fetö kalkışması değil. siyonizmin kışkırtmalı kalkışmasıydı. bu ülkede siyasiler abd müttefikliğini yıllardır yapmıyormu. abd büyük balık değilmi,abd li nato cu ab li yurttaş yokmu bu ülkede ? kalkışma üst akıl abd işi değilmi. fetö reis kapışması birbirimize düşmemimiz için kurgulanmış değilmidir. onbeş temmuz birbirimize düşürülme kalışmasıdır. üst akılda Abd-Ab -NATO vs.

bkesen

15 Temmuz gecesi sokağa dökülen kahramanlar davet almadan çıkmışlardı ve Cumhurbaşkanının davetinde ise cesaretleri yükselenler diğerlerine katıldı. Böyle milli günlerde davet olmadan katılmakla birliğimizi gösterebiliriz, ancak.

gencoglu

chpkkkkkkk bu ortalığı karıştırmak için yapmayacağı şetytytanlık yok siz darbeye TİYATRO KONTROLLÜ DARBE DİYECEKSİNİZ 2 bin küsur yaralı 249 şehide saygısızlık edeceksiniz darbecileri hapisten çıkarmak için kendinizi yırtacaksınız sonra da davet bekleyeceksiniz ZATEN KİMSEYE DAVET GİTMEDİ AMA gitmiş olsaydı da asla chpkkkkkkkk ve hdpkkkkkkk davet edilmemesi lazım lazım çünkü chpkkkkkk lıların %90 ı darbe olması için alkış tuttular sela okuyan imamlara saldırdılar marketlerin önünde fırınların önünde bankamatikler de kuyruklar oluşturdular %90 ı darbe olmasını istedi onun için sakın ola chphdpkkk meclise gelmemelidir

beyler beyi

dhkpc ve pkk ya destek olan chp ve hdp hain bir parti konumundadır davet gerekmez.

VATANDAŞ

NE ZAMAN HALKIN PARTİSİ OLURSAN O ZAMAN DAVETE GEREK OLMADIĞINI DA ANLARSIN SAYIN KK

VATANDAŞ

SEN TUTACAKSIN HDP FETÖ DHKP/C ÖRGÜTLERİYLE YÜRÜYECEKSİN. SONRA DA 15 TEMMUZ'A DAVET BEKLEYECEKSİN. BEK BAKALIM.

Misafir

KHK ihraçlarında saçmalıklar bitmiyor: 'Attık, fişledik, suçsuzsunuz ama...' dönemi

vatandaş

madem davete gerek yok neden başkaları için davet çıkarıldı? herşeyde ayrımcılık herşeyde ötekileştirme.

Misafir

15 Temmuzu almazsaniz almayin bizim siyasi kanzancimiz DER GIBI

Misafir

YAZIK HALA MİLLETİ BİRBİRNİZDEN AYIRICI ADIMLAR ATILIYOR..BU ÜLKE BİRLİK OLMALI PARTİ TUTARAK İNSANLARI AYIRIRSANIZ ÜLKENİN GELECEĞİ İLE OYNARSINIZ DEMEDİ DEMEYİN..

Misafir

Yani demiş ki Hayırcılar gelmese de olur. Yani 15 temmuz bahane başkanlık rejimi şahane.

Necati

Lafı oturtmuş, anlayana...

haşmet

aman gelmesinler ortamı mikser gibi karıştırırlar gene isabet olmuş...15 temmuz darbesi sanki umurlarındaydı hadi ordan haspalar.

Misafir

Neddeni Bin Ali__________- İstanbul’dan Ankara’ya gitmeye çabalıyor. Darbecilere esir düşerim kaygısı ile Tüneldeki Dehlizde sonra da Kastamonu’nun bir ilçesinde kaymakamın evinde saklanıyor.

Kasım

hdp davet etsenizde gelmez, chp gelmemek için bahane arıyor. Bu kadar basit

  • 1