BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.433,82

Başbakan Yıldırım'dan ABD ve YPG açıklaması

ABD'nin YPG'ye silah vermeyeceği sözüyle ilgili konuşan Başbakan Yıldırım, "Beklentimiz bir an önce bu ortaklığı artık sona erdirmeleri. Gerçek müttefiklerine geri dönmelerini bekliyoruz" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Burdayiz.

ABD'ye güven olmaz tüm silahları verdikten sonra pişmanız demeleri çok saçma,yemezler, o vakit toplasın silahları, o zaman samimi olduğunu belki anlarız.

Misafir

Erdoğan'ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan'ın avukatı, müvekkilinin İtalya'da gözaltına alındığı iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.

Ali

Gerçekten inanıyor musunuz? ABD'nin YPG'ye desteğini keseceğini? O zaman söylenecek laf yok. Malta ile hayırlı işler

🌑 ______ 🌑 Şövalye

🌑 Kürt düşmanlığı Sınırları aştı -🌑 Diğer ülkelere de sıçradı...

Devrim4EVER

Küba Devrimi'nin lideri Fidel Castro, birinci ölüm yıldönümünde Jose Marti Küba Dostluk Derneği'nin düzenlediği etkinlikte dostları tarafından İstanbul'da anıldı..

Misafir

BEklemek olmaz.Nota verilmeli nota.

Misafir

BEklemek olmaz.Nota verilmeli nota.

Misafir

Yerli ve milli savaş uçağının motoru İngiltere'den.O zaman ha sadece motorunu satın almışsın, ha tamamını satın almışsın.Çünkü her iki durumuda da Batı'nın bize göstereceği sayı kadar savaş uçağı üretebilirsin.

Misafir

Dört Parmak dik iken, baş parmak kıvrık ve içe doğrudur. ... Ama Mısır'da IŞİD'den yeni katliam görüntüleri geldi yas ilan ettik!___________________

Misafir

Beklentiniz Kursaginizda kalir

  • 1