BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,03
ALTIN 2.306,17

Başbakan Yıldırım: Trump, aramaya cesaret edemedi

Başbakan Binali Yıldırım bütçe görüşmelerinin yapıldığı Genel Kurul'da konuştu. Binali Yıldırım'ın gündeminde başta Kudüs meselesi olmak üzere çok sayıda konu vardı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
Misafir

geçen hafta içinde akp iktidarı 6.5 milyar doları piyasya sürdü.dövizdeki birkaç kuruşluk suni gerileme bu nedendir.etkisi kısa süre sonra biter.her defasında merkez bankası piyasaya döviz sürecekse,çok geçmeden döviz rezevri sıfırlanır.

Misafir

türkiye büyümüş de emekliler niye büyümüyor

vatandaş

bebeleri kandır...turp yiyenler vakası gibi...çocukları kral gibi yaşıyor...bize akıl veriyorlar...

Misafir

emeklilerin intibak zammını verin artık adaletli olun

Misafir

emeklilerin intibak zammını verin artık adaletli olun

misafir

yahu adam sizi tınmadığından aramamış kimi kandırıyorsun çocuk mu

Hakkı BULUR

Siyaseti yalan söyleme sanatı olarak görenler için sorun yok. Yalan söylemek Müslümanlar için çok vahim bir olaydır.

salhor

Yapma sayın başbakanım; Allah'tan korkmayan Trumph'tan söz ediyorsunuz.

Misafir

ya yapmayın allah aşkına cesaret edemedi ne demek ya.bu adam bildiğini okuyor ve hiç kimse bişey yapamıyor, gösteri düzenleyip kahrolsun israil abd demeklede olmuyor. inşallah rabbim her ikisininde cezasını verecektir.elbette ki hak nurunu tamamlayacaktır.

Misafir

İsrailin baskenti olmaz. Devlet olmayanın baskenti mi olur. İsgalcileri ne zamandan beri tanıdık

Misafir

mevzu anlaşıldı iki banka arasında para havalesi demekki kılıçdaroğlunun belgeleri sapına kadar gerçek mesele devletin zarara uğraması değil aklanan paraların dünürlerin oğulların paravan şirketi artık tayyibinde onuru haysiyeti varsa gereğini yapması gerekir

Misafir

yalanında böylesi adam eline bastonu aldımı kaçacak delik ararlar

Misafir

Takan yok iç piyasaya haberi çok olur avrupada takan kimse yok türk haber siteleri kime hizmet ediyor bilmiyorum ama bu haber siteleri satılık

Misafir

HAYATINIZ SAHTE!.... PALAVRASINIZ PALAVRA!........................İsrail'in başkenti neresi?....... Diplomatik İlişkilerimiz var?...... Eeeeeeeeeee başkenti neresi?..Dışişleri Bakanlığının internet sitesinde başkenti boş!.......... Niye Recep Tayyip Tel Aviv yazmıyor, niye yazmıyor?

Misafir

Paralar iki Türk bankası arasında havale edilmiş!... Demek sahte degil!... Peki Neden DOLAR havelesi?.. Ne Satılmış Ne Alınmış ?..............................

Misafir

Binali Yıldırım, Rıza Zarrab davasının Türkiye'de açılarak yeniden yargılanma yapılması yönündeki taleplere gerek olmadığını söyledi. Yeni ortaya çıkan hiçbir şey yok, böyle girişime (yeni soruşturma) de ihtiyaç yoktur” dedi.

Misafir

Onun İçinmi Kabirleri bile koruyamayıp taşıdınız?

vatandaş

Çözüm oluncaya kadar Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımayacağız. Çözüm olunca tanıcakmıyız..... Ya söylediğini bilmiyor ya da yavaş yavaş topuma algı yapıyor

kundemacı

"Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan' ı Aramaya Cesaret edemedi. Maşallah ben manşet buna derim. Bu akşamda Putin' i korkudur, kaldı Şi Cinping O' nu da korkuttu mu işte sana dünya lideri.

Küffara cihad!

Yahu ne politika molitika ugrasip duruyorsunuz. Ozgur suriye ordusunu nasil kurup silahlandirdiysak, yahudiler pkk yi nasil silahlandirdiysa biz de filistini silahlandiralim. Serefsiz küffar golgesinden korkuyor zaten. Hepsini oldurelim ortadoguya huzur gelsin.

misafir

cesaretmi edemedi yoksa...

  • 1