BIST 9.731
DOLAR 32,51
EURO 34,78
ALTIN 2.432,40

Başbakan Yıldırım: Seçim gecesi Erdoğan telefonda ağlıyordu

Başbakan Binali Yıldırım, veda ziyaretleri kapsamında Anadolu Ajansı'nı ziyaret ederek, Editör Masası Özel'in konuğu oldu. Başbakan Yıldırım seçim gecesi telefonda görüştüğü Erdoğan'ın neden ağladığını anlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
kundemacı

Nasıl? ayak sıkışması ne demek? Seçim kaybediliyor diye olmasın?

ASSİVAS

YA BIRAKIN BU DUYGUSAL İŞLERİ, İŞİNİZE BAKIN SİZE HİZMET İÇİN ÜLKE SORUNLARI İÇİN OY VERDİK YETKİ VERDİK OLAYI MAGAZİNLEŞTİRMEYİN HER AĞLAYAN HABER OLURSA OOOOO İŞİMİZ ÇOK YANİ? CUMHURBAŞKANIDA AĞLAR NAHİYETİNDE HEPİMİZ İNSANIZ YAŞIMIZA BAKMADAN DUYGULANIRIZ AMA HABER OLMAZ İFŞA EDİLMEZ.

Misafir

05 Temmuz 2018 11:45 bop eşbaşkanı kimdi acaba..............

Misafir

gümbür gümbür gelen ekonomik krizle nasıl başedeceğiz biz diyemi ağladınız...

Misafir

Memlekette 5 milyona yakın kayıt dışı, nerede olduğu bilinmeyen, ne yiyip ne içtiğinden bakanların bihaber olduğu 18-27 yaş arası genç var. Yazık.

AH AH LAMADINIZKİ

DERTLERİNİZDEN FESATLIKLARINDAN HANGİNİZ AHLAMADIKTINIZKİ MİSAFİR MİSAFİR MİSAFİR

5.5 atmak

"Açık ara farkla, en yakın adayla arasında 11 milyon oy farkı var." hatalı bir söylem. 5,5 milyon diğer tarafa geçse eşitleniyorlar. Akılcılığı unuttunuz.

nadim hatipoğlu

reisi biz ALLAHCC. için seviyoruz bu MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİNE VE DEVLETİNE YAKIŞAN BİR LİDER ALLAHCC YAR VE YARDICISI OLSUN DOĞRULUKTAN İMANDAN VE MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETNE HİZMET ETMEKTEN AYIRMASIN İNŞAALLAH. milletimizin hasas konulardaki değerlendirmelerini göz önünde bulundurup ona göre kanunlar çıkarılmasından yanayız.

Misafir

suriye mısır ve filistini kana bulayan rte ve biz değiliz hacı tasmanı elinde tutanlara bir bak kim olduklarını göreceksin...

hakkı

İDAM İDAM İDAM. vatan hainlerine İDAM, tecavüzcüye İDAM, haksız yere adam öldürene İDAM, askere polise kurşun sıkana, taş atana, molotof atana İDAM, dhkpclilere İDAM, pkklılara İDAM, TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ dışarı şikayet edenlere İDAM, devletin malı ile teröristlere değil halka ateş açan amerikadaki papaza tapan maklubecilere İDAM. yüzlerce hapisanenin, binlerce infaz korumama memurunun yapamağıdını 3 metrelik kendir ip halleder. ha bu arada bir kaçtanede tescilli hırsızın elini bileğinden keserseniz hırsızlıkta bıçakla kesilmiş gibi kesilir. bu saydığım suçlardan çok değil beşer kişiye bu cezalar uygulansın ama televizyonda canlı yayında uygulansın, uygulandıktan sonra aynı suçu işleyen ilk beş kişiyede yakalandıktan sonra üç gün içinde infazını gerçekleştirin. size şu garantiyi veriyorum TÜRKİYE genelinde suç oranları % 95 oranında azalır ve cezaevleri sistemli bir şekilde boşaltıla bilir.

Misafir

Ataturk e bu ulkenin kurucu,kurtaricisina "Ayyas" derken hic duygulanmiyorsunuz ama tum hincinizla yuzunuzun ifadesi sanki bir dusmanla karsilasmis gibi oluyor.

Cito

Ya bırakın bunları, onda vicdan felan yok kendinizi kandırırsiniz ancak. Zalimler için yaşasın cehennem.

Misafir

Hangi akpli ahlamadiki.

Ccc

Reis candir, reis adamdir, reis vatandir, sacinin teline uzanan eli 15 temmuzda kirdik kirmayada devam edecegiz

Misafir

Yok niye ben bu seçimi kazandım diye kahrından ağlıyordu bence,yoruldu artık dinlenmek istiyordu ,zorla ite kaka yürü sen arkadnayız dediler ,bu yolu tamamlıyamıyacagını bildiği için ağlıyordu bence,

salhor

Binali Yıldırım Bey, keşke ağlamadan falan bahsetmese. Baba ağlarsa, evlatlar, hanımlar kahrından ölür ve kendilerini sahipsiz hissederler. Demirel ne yapmıştı? Ekonomiye katkı için zenginler para topluyorken "Devlet, yardım kabul etmez. Borcunu öder" deyip kestirip atmıştı. Dirayet şart. Abdullahüssagîr piyesinde Endülüs yakılıp yıkılırken ağlayan hükümdara annesi ne diyordu? Soruşturup bulsunlar merak edenler.

Koyun çok

Suriye, Mısır, Filistin... Kitlelerin ölümüne neden olmak hiç problem değil değil ama (güya) bir yavrunun ayağı sıkışmış, işte buna ağlanır!

Zeren

Ya bu nedir ya? Aglamalar, sizlamalar, Patates fiyatini ayarlamaya calisam Bakanlar, ekonomi dibe vurmus Avrupa bize gipta ediyor felan.... ne is Abi? Bakkal Dükyani bile böyle yönetilmez!

Metin Tamer

Timsah her yediği büyük lokmada gözlerinden yaş gelir,biz bu yaşları çok yerde seyrettik. Bülent'te meclise giremediğine ağlamakta.Bizler ise bu komediye gülemediğimiz için, arada kaynayan vatan evlatlarına ağlamaktayız.Şehir terörü referandumun ertesinde bıçak gibi nasıl durdu ?

  • 1