BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.430,48

Başbakan Yıldırım: Mücadele devam edecek

Başbakan Yıldırım, Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "O topraklarda bir terörist dahi kalmayıncaya kadar bu şanlı mücadele devam edecek." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

OĞULLARINIZI CEPHEDE EN ÖN SAFLARDA GÖRMEK İSTİYORUZ... İzledikleri Gayri millî, yanlış ve Mezhepsel dış siyaset ile ülkemizi felaketin ve Ateşin içine atanlar Fakir Fukaranın Gariban evlatlarının kanı üzerinden Nutuk atıp Hamaset yapacaklarına, Yüce Türk Milletine öncülük yapmaları için cepheye en ön saflarda savaşmaları için kendilerinin, Destekçilerinin ve yakınlarının oğullarını göndersinler... Yüce Türk Halkı ÜLKEMİZİ BU NOKTAYA GETİRENLERİN, DESTEKÇİLERİNİN ve YAKINLARININ OĞULLARINI Cephede EN ÖN SAFLARDA görmek istiyor...

Hakkı B.

AKP'nin siyasi başarısızlığından dolayı Suriye'ye girmek zorunda kalan İslamın son ordusu Türk Silahlı Kuvvetlerinin Allah yar ve yardımcısı olsun, sahtekarları da bildiği gibi yapsın.

abcd

Sn Başbakanım, Mehmetçik Suriye ve Iraktaki itin çakalın işini hiç şüphesiz bitirecektir. Ülkemin içinde her türlü parazitin, itin çakalın, hainin ve teröristin beslendiği bataklıkta bellidir. Bu bataklık hemen hemen 80 yıldır ülkemde legal faaliyet içindedir. Detan mı kullanacaksınız sönmemiş kireç mi dökeceksiniz ne şekilde yapacaksanız yapın sizde bu bataklığı kurutun.

Misafir

Hamburg-Eppendorf Üniversite Hastanesi’ndeki Çocuk ve Gençlerde Bağımlılık Araştırmaları Merkezi ile ortaklaşa yaptığı araştırmanın sonuçları.Gençlerin neredeyse dörtte biri de sosyal medyada vakit geçirmekten ötürü yeteri kadar uyku uyumuyor. Gençlerin beşte biri sosyal medya sebebiyle ebeveynleriyle tartışıyor. Bu oran, yaşları 12 ile 13 olan çocuklar için daha da fazla. Bu yaş grubundaki her üç çocuktan biri sosyal medya sebebiyle aileleriyle tartıştıkları tesbit edilmis.

Misafir

ABD Merkez Bankası’nın (FED) yeni başkanı Jerome Powell’ın bu sene en az 3 defa faiz artıracağını da bir kenara not edelim.Dolar faizi arttıkça bedelini yine vatandaş ödüyor. Bakınız 2013’te 1 ABD Doları 1,98 TL iken ekonomi nasıldı, 3,82 TL olduğu bugün nasıl? Artık işsizlik de enflasyon da çift haneye demir attı.ABD faizi artırdıkça maalesef Türkiye’de döviz kuru, enflasyon, borçluluk ve işsizlik artacak.

Misafir

1 ABD DOLARI 1,98 TL’DEN 3,82 TL’YE GELDİ Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Teşkilatı’nda (OECD) 47,4 milyar dolar tutarında cari açıkla ilk sırada yer alan Türkiye’nin değil büyük sermaye çıkışı, tek sent bile kaybetmeye tahammülü yok. 220 milyar dolar kısa vadeli dış borcu çevirmek için adeta deveyi iğne deliğinden geçirmeye çalışan şirketler yeni bir döviz şokunu kaldıramaz.

Misafir

Erdoğan’ın rehine siyasetine mukabil Almanya 6 ayda netice alıyor da ABD niye etkisiz eleman vaziyetine düşürülüyor? Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile Özgür Suriye Ordusu’nun (ÖSO) müşterek yürüttüğü askerî harekât uzadıkça, can kayıpları arttıkça ABD’nin ‘bekle gör’ çizgisini silip ‘orada kal’ çizgisini çekeceği gün de yaklaşıyor.

Misafir

onlar camur siyaseti yapiyor ya siz de savas siyaseti yapiyorsunuz hangisi iyi hangisi kötü cocuklariniz da afrine gitsinler de görelim

Misafir

AKP'li Dahi Başbakan: Bugün Zeytindalı'nın 43. günü, Kütahya'nın plakası da 43!................

  • 1