BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.309,13

Başbakan Yıldırım: Lütfi canına okurum

Başbakan Yıldırım, yap-işlet-devret sistemiyle devletin kasasına girecek olan kazanç miktarını açıklarken "Hesapları Lütfi Elvan yaptı'' diyerek yanlışlık olması durumunda sorumluluk almayacağını esprili bir dille anlattı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
anet8rmkö

Siz bilmeden sorumluluk dağıtımı ile ülke yönetiyorsanız sayın başbakanım adamı harcarsınız ama kaybı geri nasıl alacaksınız? O adam için kasko sigorta falan yaptırmak ta devlete fazladan külfet getirecektir. Yüksek özürlerim ile bu mazeretinizi millet kabul eder mi bilemem

Hakkı ARAR

İşi ehline vermeli. Gerisi teferruat.

misafir

Türkiye'ye 60 milyar dolar girecekmiş, geçmiş olsun!

Teog Can

Oyla gelen, yine gelmek için oya muhtaç insanlar kendilerine oy verenlerle alay ediyorlar. Maşaallah... Diyor ki sınav stresi olmayacak herkes istediği liseye gidecek müjde!! 1 hafta sonra sınavsız sitem mi olur. iki hafta sonra bulmaca gibi sözler. 8. sınıf çocuğum bunca yıllık emekleri boşa gider iyi bir liseye gidemezse, söz veriyorum asla ve kata size bir daha oy vermeyeceğim.

Erol Baron

Bir hesap ta ben yapayım... Yıl 2010 Türkiye'den yeni emekli oldum maaşım 890 TL = 456 €.... Yıl 2017 maaşım (şu an) 1717 = 396 €. 2010 da 1 € = 1.95 TL. 2017 de 1 € = 4.33 TL. Hadi şimdi konuş Bin Ali.

Misafir

Halk olarak yıllarca yangelip yan yattık.çalişmadık,üretmedik.herşeyi devletten bekledik akşamları nasıl alem yaparız onun hesabı yapldı . toplum dürüst olmazsa ,ahlaklı olmazsa ,adil olmazsa ,vay sizin halinize.önce kendinizi sorgulayın sonrada hükümeti.

misafir

Madem her şey güllük gülistanlık,bu aşırı zamlar niye yapılıyor?

Ziya Kacmaz

Eninde sonunda bir sınav yapacaksınız. Açık uçlu yapında 8. Sınıftaki öğrencilerin bugüne kadar çoktan seçmeli olarak aldıkları eğitimi yok sayıp veballerini alın.TEOG sınavını siz getirdiniz bu sınava göre hazırlatdınız şimdi vazgeçtik diyorsunuz. Günah ya Günah . Kademeli geçiş diye bir uygulama var. Zaten acik uclu soru demek birilerine torpil demek.

saray özentisi

Sen önce 15 temmuzu sana haber vermeyen fidanın canına oku sonra sıra bakanlarına gelsin. Gerçi okuduğunu yazamayan ve yazdığını okuyamayandan ne beklenir ki. Böyle kuru gürültü saraylı özentisi.

Komünist İşçi

Ve asgari ücret düştü!...CANIMIZA OKUNDU!......... Geçen haftalarda gelen yüksek vergi zammına yönelik tepkiler daha dinmeden asgari ücret 1.404₺'den 1.361₺'ye indi..

Misafir

Yaw şu hesabı bir bize anlatsan.ben müşavirim.atmaya olmaz.tam tesisi söyleme.dediğiniz doğru ise 15 senede borç nasıl 450 milyar dolar oldu.70 milyar öde 10 milyar taşıt et.açİK 60 milyar.bereket versin.😆😆😆

Öğretmen

İlkokulda beden resim müzik derslerine branş öğretmenleri girsin yetenekler köreliyor.ortaya çıkmıyor

astr

yap-işlet-devret modeli, mükememel bir finansman modelidir... sadece para olarak degil, yönetim ve hizmet kalitesi olarak da en iyi sonucu verir... görmek isteyenler anlar...

Hakkı ARAR

TEOG kötüyse niye getirmiştiniz? İyiyse niye kaldırdınız? MEB babanızın yap-boz tahtası değildir.

Misafir

Neden üniversite sınavı 1 tane oldu o zaman.

  • 1