BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.429,46

Başbakan Yıldırım: Katar krizi için çok ciddi bir mesai harcıyoruz

Başbakan Binali Yıldırım, iş dünyası temsilcileriyle buluştuğu iftar programında önemli açıklamalarda bulundu. Binali Yıldırım burada yaptığı konuşmada Katar konusunda çok ciddi mesai harcadıklarına dikkat çekti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
ÖTÜKENLİKURT

KEŞKE... Katar için sarfettiğiniz enerji ve mesainin yarısını da ülkemizde terörün bitmesi için harcasanız! ORDUNUN KOMUTA MERKEZİNE DE ALNI SECDE GÖREN MOLLALARI YERLEŞTİRDİNİZ NE OLDU? Her gün şehit cenazeleri! Ayıp yahu utanın... Gece nasıl uyuyorsunuz anlamıyorum...

Hakkı VERMEZ

Ege adalarımızdaki Yunan işgaline ses çıkartamayanlar işin içinde Katar olunca kurtarıcı kesildiler. Bunda da bir ali cengiz var ama ne!?

yeter

sn. başbakanım benden size gelsin. Ahmet Kaya'dan; Katarlar gelir geçer bir geceden bir geceye. Memlekette bütün derlerler bitmiş son dert Katar mı kaldı. Katar'ın geçmişini bilmiyorsan ben sana buradan yazayım. Fii tarihinde Amerika'n destekli Öz babasına bir çocuğun darbe yaparak başa gelen bir kuşaktan yana hareket etmek sizce ne kadar doğru. Ya bir ülkede öz babasına darbe yapan çocuk ve onun kuşağına ne kadar güvenilir. Gerçi sizler herşeye kanarsınız sonra kandıldık olursunuz. Yarın bir gün sözün o ülkeler bizi de terör listesine alırlarsa ne olur. Bize kim destek verir. Allah'tan zeytin ağaçlarımız kaldı, samuna sarar yeriz!

Misafir

Yahu kıymetli Ankara 2. Sulh ve Ceza mahkemesi! Elinize mi yapışırdı şu Haşhaşiyi üç gün daha tutsaydınız? Ne oldu? Ne oldu da FETÖ’nün en sinsi imamlarından biri olduğu halde bu damatları dışarı saldınız? Yahu zaten bu “Yeter” denilen herifi 15 Temmuz darbesinden tâ bir sene sonra içeri almıştınız! Hele az duraydınız... 15 Temmuz’da tankların paletleri altında ezilen gövdeler aşkına bu ballı damadı biraz tutsaydınız! Milletten de bu kadar azar işitmeseydiniz! Adaletsizlikle nam yapmasaydınız! Ankara 2. Sulh ve tahliye mahkemesi! Bu mahluku tahliye ederek, vallahi ayıp ettiniz... Çok ama çok ayıp ettiniz! 15 Temmuz şehitlerine karşı ayıp ettiniz! FETÖ teröristlerince kafası kopup, çatıya fırlayan kadına ayıp ettiniz! Tankların paletleri altında ezilen adama ayıp ettiniz

  • 1