BIST 9.530
DOLAR 32,46
EURO 34,82
ALTIN 2.477,33

Başbakan Yıldırım: Hizmet yolunda bizi hiç kimse durduramaz

Başbakan Binali Yıldırım, Piri Reis Üniversitesi Fahri Doktora Tevcih ve Mezuniyet Töreni'ndeki konuşmasında, gündeme ilişkin önemli mesajlar verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

15 temmuz limanından başka sığınacak yeriniz yokmu?gerçi o gece çankırı tünellerine kaçmıştın.osmanlıda sadrazamlar psdişahlara karşı kellelerini verdiler,makamlarını vermediler.ama sen makamını terk eden son sadrazam oldun.

Misafir

Hepsi boş konuşuyor vatan evlatları hapiste boşu boşuna tutuluyor darbe bahanesiyle ülkede güvenlik yok esip gürlemeler hikayeden kendilerin güvenliklerini sağlıyor sadece güvenlik ülkeyi değil TÜRKİYE SAHİPSİZ KALDI UÇURUMA GİDİYOR tek kurtuluşları önümüzdeki seçim oda olmazsa sen kaçışları seyret çünkü hepsinin yurtdışında evleri de paralarıda var.

VAHDET

MHP ile AKP yıllarca ittifak içinde danışıklı döğüş yaptılar bunu bilen biliyordu bu son seçimde yüzünü gösterdi.milliyetçi guygularımızla oynadılar.ALLAHIN GAZABI DAİMA ÜZERLERİNDE OLSUN

Misafir

siyasetçi eşittik yalancı demektir

Misafir

HANGİ HİZMET PARDON YAPTIĞINIZ KÖPRÜDEN KİMSE GEÇMİYOR BE 85 LİRA GEÇİŞMİ OLUR HİZMETMİŞ İŞSİZLİĞİN ÇOK OLDUĞU ÜLKEDE KUSURA BAKMA HİZMET YOK KÖYLÜ ESNAF BİTİK MİLLETİN PSİKOLOJİSİNİ BOZDUNUZ LAN

Misafir

15 senedir bu ülkeye kan kusturdunuz marifetmiş gibi birde anlatıyor beraber yürüdüğünüz bu yollarda elbet biter fetö çıkardınız milleti işinden ettiniz bu vebal size yeter yaşasın cehenmem

Misafir

bu millet sizin gerçek yüzünüzü görecek az kaldı oyunlarla yalanlarla ülke nasıl yönetilirmiş göreceksiniz

yek

evet evet hizmet ha fetö ilede cok hizmet yaptiniz beraber.simdi kimlerle yapiyorsunuz bu hizmeti..hizmeti biz cok iyi biliriz.

Misafir

İSTİKRAR SIFIR İŞSİZLİK UÇMUŞ VERGİYİ DAYAYIN MİLLETE ZAM ÜSTÜNE ZAM PKK BİTECEK DEDİNİZ EVET VERDİLER SONUÇ BOŞ LAKIRTI EMEKLİ AÇ ESNAF BİTİK KREDİ KARTLARLA AYI GEÇİRİYOR MİLLET BORÇ BATAĞINDA SENİN İÇİN HAYAT GÜZEL TABİ BİRDE FETÖ DİYE BİR MASAL UYDURDUNUZ MİLLETİ UYUTUYORSUNUZ ASLI ASTARI OLMAYAN

Misafir

Allah sizleri tez zamanda bu ulkenin basindan kurtarsin insallah.. yapmadiginiz oyun kalmadi.. gerilimden terorden nemalanmaktan baska hir birsey yapmadiniz.. sizin sayenizde fetocular bu ulkenin anasini aglatti..

Misafir

15 temmuz gibi başınıza taş düşe eymi başka bildiğiniz bişey yok zaten millete ısıt ısıt yedirin bakalım gündemi bununla oyalıyorsunuz bunun acısını yine bu millet çekiyor.

  • 1