BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,88
ALTIN 2.430,48

Başbakan Yıldırım: Fitil fitil burnunuzdan gelecek

Başbakan Yıldırım, "Bu darbeye yeltenen alçaklar tişörtüne kahraman yazmakla kurtulacaklarını zannediyorlar. Alnında hain yazanın, göğsünde kahraman yazsa neye yarar." dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
misafir

Adam gibi yargilayin kim ler oldugu ortaya ciksin..Alin yazisi okumakla yargilama olmaz.

Misafir

Gögüs gerek yürek gerek..Alin yazisi okuma isi sizin isiniz

GERCEKLER

15 TEMMUZ;AKP iktidarın besleyip büyüttüğü, devlete sızdırdığı, rütbeler verdiği, içeride ve dışarıda ceplerine paraları doldurduğu bir alçaklar güruhunun, Türk Milleti'ne ve Devletine kastettiği gündür..

misafir

akp ilk önce içindeki fetöcüleri temizlesinki inandırıcılığını kazansın gerisi boş

ALBERT

15 SENEDİR AK PARTİYE OY VERDİM. 15 SENENİN SONUNDA MÜKAFAT OLARAK KAFAMIZA BOMBA YEDİK, ÜSTÜNE YETMEDİ ŞAHSIMIZI FETÖCÜLÜKLE SUÇLADILAR. BİR ZAMANLAR FETÖCÜ OLMAYANI ADAM YERİNE KOYMAYAN ZİHNİYET, BUGÜN KENDİ GİBİ DÜŞÜNMEYEN, YALTAKLIK YAPMAYAN HERKESİ FETÖCÜ OLARAK GÖRMEK, KAFAMIZA BOMBA ATANLARIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRMEK, AKLAMAK ANLAMINA GELİR. BU MİLLETİN DEĞERLERİYLE ALAY ETMEKTİR. HAİNLERLE DE YİYİP İÇENLER KAHRAMANLIĞA SOYUNMASIN. HUKÜMETTEN KİMSE KANDIRILMADI, ALDATILMADI, SADECE PASTAYI PAYLAŞAMADILAR. AMA LAFA GELDİN Mİ HER BİRİNİZ FİLOZOFSUNUZ, AKIL HOCALIĞINI İYİ BİLİRSİNİZ. ŞÖYLE BAKIYORUM DA HERBİRİNİZ CİNALİSİNİZ. KISACA FİLLER DÖVÜŞTÜ ÇİMLER EZİLDİ.

Misafir

Daha cok ihraç edilmesi gereken bilinen ve gizlenen (kripto) FETOcu var bu nedenle OHAL in devamı sarttır. Hükümet ve adli kurumlar tutuklanan, yakalanan FETO imamlarının bağlantılarını, görüştükleri kamu personelini tespit ederek örgütü çökertebilri. Abileri ve imamları üzerindeki diğer FETo elemanlarına ulaşılmalı.Hala kuurmlarda üst düzey bilienn ve gizlenen FETocuların olduğu biliniyor ve konuşuluyor

Hakkı SEVEN

Müsaade edin de kahramanlar konuşsun, tankların üstüne çıkanlar, altına yatmayı göze alanlar övünsün; kaçanlar değil.

  • 1