BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,82
ALTIN 2.441,18

Başbakan Yıldırım: FETÖ'nün Türkiye'deki omurgasını çökerttik

Başbakan Binali Yıldırım, Kolombiya gazetelerinden El Tiempo'nun internet sitesinde yayınlanan yazısında çarpıcı ifadeler kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
misafir

Ağla ağla ağlaya ağlaya iktidarda kalıyorsunuz ama bu millet birgün tam ağlayacak yaptığınız yolları köprüleri yeselerde artık kifayet etmeyecek bu nasıl devleti idare etme dayınızın istihbaratı vatandaşın isyanı siz necisiniz ne başısınız .

Misafir

Buralarda bu açıklamaya kahkahalarla gülünür çünkü Ak Parti bünyesi fethullahçı kaynıyor.O yüzden Kolombiyadan açıklamış olabilir..

adelet

o zaman siz disarda ne yapiyorsunuz

ne kaldı

İçinizdekiler kaldı bir tek.Ama onlar giderse Ak Parti biter değil mi?

Misafir

akp fetönün ta kendisidir.ana omurgasıdır.nerede fetönün siyasi ayağı?1000ali kamu görevlileri ve akademisyenleri ihraç etmek ile bu işi hallettiğinizi zannetmeyin.

Misafir

akp hükümetinin halen fetönün üst düzey kişileri ile ilişkide olduğu gerçektir, göstermelik üç beş memuru, polisi ihraç etmekle bu iş olmaz,

Misafir

fetöyü çökerttik diye kolombiya gazetesine demeç vermiş, vatandaşımızın hepsi kolombiya gazetesine abone, günlük aksatmadan alıp okuyoruz.

Misafir

omurgası zaten sizler değilmisiniz?

vatandaş

Siyasi ayağı ne zaman çökertilecek??

Ahmet Vatan

Yav he, he, keşke inanabilsek. FETÖ'cü hiç bir milletvekili, bakan, siyasetçi yok değil mi? Siz olanları ortaya çıkarmak yerine üzerini örtmeye çalışıyorsunuz. Ne istedilerde vermediniz?

Misafir

Devletin temelini oluşturan yasama, yürütme ve yargıyı istediği gibi kullanıyor. KIM ? FÖTÖ inanmadiniz MI? ''DEVLETİ ELE GEÇİRMEYE ÇALIŞTILAR'' SONRA BIZ ELE GECIRDIK

Misafir

FÖTÖ DIYEREK TÜRKIYENIN KURUMLARI CÖKERTILDI..HIC BIR SEY ESKISI GIBI DEGIL..ESKISINDE DAHA IYI HIC DEGIL

Misafir

Erdoğan Cumhuriyeti KURULDU.. Ati aldi üsküdari gecti Türkiyeyi birakti

Misafir

çökmüs olan nasil devam edermis ? çöken baska seyler var ?

Misafir

siyasi ayagi henüz cözülmedi.. Milletvekiliniz sn. Mehmet Metiner onlari protokollerde, ön siralarda gördügünü söylüyor.. Lütfen geregini yapiniz.. Saygilarimla..

Hakkı SEVER

FETÖ'nün omurgasını çökertmişler ha!? İslamın son ordusu olan TSK'ya kumpas kuran FETÖ'cü hakim ve savcıları hain kararlarından dolayı tazminat ödemekten kurtarmak için kanun çıkaran AKP'liler FETÖ'nün omurgasıdır.

  • 1