BIST 9.662
DOLAR 32,59
EURO 34,84
ALTIN 2.499,37

Başbakan Yıldırım: 'E-ticarette 2023 hedefimiz...'

Başbakan Binali Yıldırım, PTT Genel Müdürlüğü’nün Antalya’da düzenlediği Uluslararası E-ticaret Zirvesi’ne katılarak bir konuşma yaptı. Yıldırım, Türkiye'nin E-ticarette 2023 yılı hedefinin 350 milyar lira olduğunu açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
salhor

Sayın Başbakan, size de küsüm. Ben kuruldu kurulalı AKP'liyim.Taa Yazarlar Birliği'nin Ahmed Davudoğlu hocaya açış dersi verdirdiği, cumhurbaşkanımızın hazır bulunduğu proğram esnasında da Erdoğan'a gönül vermiştim. Şimdi diyorum ki GÖNLÜMÜN GÖZÜ ÇIKSIN. Her iktidara geldiğinde beni süren ECEVİT'in toprağı bol olsun(!). Siz ülkücü damadımı l3 ay hapsettirip şimdi de 3 ay mahkeme günü attırarak, iki bomba gibi milliyetçi AKP-MHP'li sülalenin oy kitlesini kaybettiniz.Artık oğlumuzu hür de bıraksalar barışacak değilim. La'netliyorum.

Hakkı ARAR

Zarrab'ın yargılanması için kurulacak jüri üyelerinin tespit işi ertelendi. Anlaşma sağlanmasını bekliyorlar galiba. Anlaşırlarsa mahkeme de olmayacak.

Misafir

Vatandaşımızın e-ticaretle gönül rahatlığıyla çalışmasının önündeki engelleri kaldırdık, bunu Paypal'ı yasaklayarakmı yaptınız ? Almanya'ya Ayda on binlerce EUR'luk satış yapıyordum siz engelleri kaldırdınız sıfıra düştü benim gibi binlerce kişi aynı durumda.

  • 1