BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,07

Başbakan Yıldırım: Bre ahmaklar AK Parti Anıtkabir'e hep gidiyor

Başbakan Binali Yıldırım, ''AK Parti AK Parti Anıtkabir'de...'' şeklinde yapılan yorumlara sert çıktı. Yıldırım, ''Bazı basın yayın organlarına bakarsanız akıl almaz ifadeler var; AK Parti Anıtkabir'de... Bre ahmaklar AK Parti kurulduğu günden bu yana Anıtkabir'e gidiyor.'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 28 Adet Yorum
SORUN NE?

'DÜNYA YUVARLAK DEĞİLDİR'DİYENLERİN VE ONA DESTEK VERENLERİN YAPTIKLARI YORUMLARI CİDDİYE ALAN VAR MI?

LİYAKAT VE DÜRÜSTLÜK...

SN.BAŞBAKAN KEŞKE SADECE ANITKABİR'E GİTMEKLE İŞ BİTSEYDİ.ATATÜRK'ÜN SÖYLEDİKLERİ VE DEVLETTE UYGULADIĞI POLİTİKALARI UYGULAYIN YETER.O ZAMAN ANITKABİR'E GİTMESENİZ DE ATATÜRK'Ü SEVDİĞİNİZE İNANIRDIK.SINAVLARDA YANDAŞLARDAN BAŞKASINI ALMADINIZ,LİYAKATIN L'SİNE BİLE ÖNEM VERİLMEDİ.PEYGAMBERİMİZ'İŞ'İ EHLİNE VERİN'DİYE HADİSİ ŞERİF VARKEN BİLE ÖNEMSENMEDİ.ŞİMDİ BEYİN GÖÇÜNDEN ŞİKAYET EDİYORUZ HAKKIMIZ VAR MI?

SAMİMİYET İSTİYORUZ..

ATATÜRK'E HAKARET EDİLİRKEN SESİ SOLUĞU ÇIKMAYANLARIN ŞİMDİ BİRDEN BİRE ATATÜRKÇÜ KESİLMELERİNE SEVİNİYORUZ AMA SAMİMİYET DE İSTİYORUZ.ATATÜRK; LAİK VE ÖZGÜR CUMHURİYET,ÖNCE İLİM-İRFAN,LİYAKAT DEMİŞ.UYGULAMALARDA GÖSTERİRSİNİZ BU AÇIKLAMALARA HİÇ GEREK KALMAZDI.

MİSAFİR

BAK SİYONİST ÇANAKYALAYICILARI HEP BİR ARAYA TOPLANMIŞ ÜLKEMİZİN DEVLET BAŞKANINA BAŞBAKANINA SALDIRIYORLAR KUDURUN OĞLUM KUDURUN .BÜTÜN HAİNLERİN PLANLARINI BOŞA ÇIKARDI DEVLET DÜŞMANLIĞINIZ ONDAN ATATÜRK FİLAN DEĞİL DERDİNİZ DOMATES KONU OLSA GİNE SALDIRACAKSINIZ İNSANLIK ÖĞRENİN MEDENİYYET ÖĞRENİN VATANDAŞLIK KARDEŞLİ ÖĞRENİN BU HAİNLİKLE BİR YERE VARAMAZSINIZ ÇÜNKÜ ALLAH HHİÇ BİR HAİNİ SEVMEZ ÇEKİN KİRLİ ELLERİNİZİ DEVLETİN HÜKÜMETİN ÜZERİNDEN

MİSAFİR

BABANIZIN ANANIZIN DEDENİZİN KABRİNE GİTMİYORSUNUZ REKLAM OLSUN DİYE ATATÜRKÇÜLÜĞÜ KULLANIYORSUNUZ.HİÇ BİR İNSAN ANIT KABİRE GİTMEK ZORUNDA DEĞİL .NE HEP BERABER KORO HALİNDE BAŞBAKANA SALDIRIYORSUNUZ .ONLAR SİZİN GİBİ ÇAĞDIŞI GERİCİ DEĞİLLERKİ BİLİYORLAR KABİRDEKİ KENDİNE BİR HAYRI OLMAZ SİZEMİ OLACAK BIRAKIN BU BOŞ İŞLERİ BUNLAR HEP EMPERYALİST SİYONİST OYUNUDUR

Misafir

15 temmuz günü sıra anıtkabiri yıkmaya geldi diyen gürühtan, akp anıtkabire hep gidiyor'a geldik hadi hayırlısı,

MİSAFİR

ATATÜRKÇÜ DEĞİLİZ BİZ FATİHİN TORUNUYUZ ERDOĞANCIYIZ O GEDER .KİMSE ATATÜRKÇÜ OLMAK ZORUNDA DEĞİL SAÇMA SAPAN KONULARLA UĞRAŞMAYIN

KJHGFS

ÖZELLİKLE BİRİLERİ SÜREKLİ HASTALIK MAZERETLERİNE YATIYORDU. ATATÜRKCÜYSENİZ ATATÜRKCÜSÜNÜZDÜR DEĞİLSENİZDE ERKEKCE DEĞİLİZ BİZ ŞERİATCIYI DEYİN GETSİN. TAKİYE İYİ BİRŞEY DEĞİLDİR.

KJHGFS

ÖZELLİKLE BİRİLERİ SÜREKLİ HASTALIK MAZERETLERİNE YATIYORDU. ATATÜRKCÜYSENİZ ATATÜRKCÜSÜNÜZDÜR DEĞİLSENİZDE ERKEKCE DEĞİLİZ BİZ ŞERİATCIYI DEYİN GETSİN. TAKİYE İYİ BİRŞEY DEĞİLDİR.

Misafir

Yeni müfredatla birlikte ilkokul, ortaokul ve lisede tüm derslerin içeriğinden Atatürk’le ilgili kazanımlar çıkarıldı.

canan can

15 yılda 15 kez 10 kasım geçti. Ben törenlere katılan 15 bakan bile görmedim. Okulu asmak isteyen liseliler gibi ya hastalığınız türedi yada 2 damla yağmurda erimeyelim dediniz.

naim sazlı

Her paçanız sıkıştığında o'na koşacaksınız! Bu belli oldu zaten.

kirvem

Devlet kademesinin özel günlerde Anıtkabir'e çıkma zorunluluğu olmasa seçimler dışında hiç gitmezdiniz. Zaten ayrıca bi teşkilat gezisi olarak Ak PartininAnıtkabire çıkmışlığı yoktur.

acaba

Akp bugüne kadar test edilmiş ve başarısı kanıtlanmış bütün propoganda yöntemlerini kullandı. Kullanmaya da devam ediyor. Bir coğrafyayı yönetmek için en iyi taktiklerden birisi böl-parçala ve yönet taktiğidir. Akp ise bugün Atatürk üzerinden bu taktiğin başka bir versiyonunu hayata geçiriyor. Öv-değiştir-etkisizleştir. ana taktikleri bu. İlk önce işe Atatürk'ü övmekle başladılar hala da devam ediyorlar. Daha sonra planın ikinci aşamasına geçecekler yani Atatürk'ü farklı anlatma aşamasına... " Atatürk yaşasaydı şöyle yapardı, Atatürk yaşasaydı böyle yapardı" diyerek Atatürk'ü farklı bir formata sokacaklar. Erbakan da zamanında " Atatürk yaşasaydı Refah partisi'ne oy verirdi" demişti. yani bu tip söylemler geliştirmeye alışkınlar.

acaba

10 Kasımda sap gibi dikilmeye gerek yok diyenler Atatürkçü olmuş ,güler misin ağlar mısın?....

Komiksiniz ve hep komiktiniz...

Atatürkçülük nasıl olur peki?"Mustafa Kemal'le Zerre Muhabbeti Olan Cenazeme Gelmesin" diyen sözde tarihçiyi kollayarak mı?''Laikliği Anayasadan sileceğiz'' diyerek Atatürk resimlerini meclisten kaldıran meclis başkanını aranızda barındırarak mı? Atatürke hakaret edenleri kokiden cezalandırıp sonra serbest bırakarak mı?

Misafir

ulu onder ataturku kullanmayın chp lıler ataturke bağlıyız deyıp carsaflıya rozettakarsınız ne ayaksınız sonra yaka paça deversınız laıklık dersınız

rüstem

Sayın başbakan ayar verme huyu size de bulaşmış galiba, adama sorarlar geceleri mi gidiyordunuz.

Misafir

Bu terim, son derece kibar bir insan olan sayın Başbakana hiç yakışmadı doğrusu.

Misafir

AKEPE HEP GIDIYORMUS!!!!!!!! AMA GERIYE... ARABAYI GERI VITESE TAKARSANIZ GERI GERI GIDERSINIZ DIMI EEEE GERICILERLE ILERIYE NASIL GITCEN PEKI????YOL YAPMAKLA ILERICI OLAMAZSIN ÖYLE OLSA DUBAI DÜNYANIN EN MODERN ÜLKESI OLURDU AMA DEGIL ISTE

arnaani

tarihe tanıklık ediyoruz,birileri resmen itiraflarda bulunuyor,ohal olduğu için eleştiri bile hakaret olarak kabul ediliyor ama bir de allahın hesabı var ,akp vizyona atatürkçüleri çıkaracak akp seçmeni buna hazır olsun ama onlar için farketmez ceketini aday gösterse seçerler,bu filmin sonuda deniz baykalın çarşaflı kadına rozet takması gibi olacak,yani hüsran

İZİNDE OLANLARINDIR.

Kime hitap ediyorsunuz,Amerikadayken onlara söyleseydiniz.Atatürk maalesef onu sevmeyenlere kitaplardan çıkartanlara,cumhuriyet tarihi kitabını kaldıranlara,ona sarhoş diyenlere ait değildir,parlementoyu askıya alanlara hiç değildir.demokrasiyi by pas edenlere de değildir vs.vs.

Misafir

binali,içerde başka dışarda başka konuşmayı; reisleri erdoğan dan öğrenmiş.ama bir türli işe yaramıyor.işe yarasaydı,erdoğan katar adoğru koşmazdı.

Misafir

bu akp lilerin akil verme huyu varya siz aklinizi kendinize kulanin

Misafir

birisi bunu uyarsın..."biz size delil mi sorduk" demek...elde delil yoktur demek...azıcık uyanık olalım... bir de bin Ladin ile bizim ne işimiz var anlamadım..diğer ülkeler adına mı konuşuyor acaba?