BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,74
ALTIN 2.493,49

Başbakan Yıldırım: ABD'ye savaş açacak değiliz

Başbakan Binali Yıldırım, BBC'nin ABD'nin PYD'ye silah verilmesiyle ilgili kararını değerlendirdi. Yıldırım, ABD'li yetkililerin açıklamalarını aktardı, Erdoğan'ın Trump'a iki konuda önemli mesajlar ileteceğini kaydetti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

abd ye savaş açacak değisiniz.dişinize göre olanı, daha hesaplı değil mi?

alternatif çozümler.

Amerikaya enişte de gitseydi,o na inanırlar bakarsınız,darbeyi durdurmuş adam nede olsa.

HADİ İNŞŞ.

AH,İÇİMİZE SU SERPİLDİ,!BİZDE SANDIK Kİ EDİLECEK.NEYSE C.BAŞKANI HALLEDER,İKNA EDER.TRUMP GERÇEKLERİ ÖĞRENİNCE YARDIMI DURDURACAKTIR.

ihsan

yıldırım beyanın yanlış abd zaten senile teröistler üstünden savaşıyor pes yani sen sert çıkacaksınki trump tırssın ak kim öyle yaptı

Misafir

Başbakan iste biz böyle siyaset yapariz..Ayni anda hem dost hem düsman, isimize geldigi gibi..Sizde bize alisin biz AB ABD Rusya ile savasmayiz

uryangat yazır

gelecegini tehlikeye atacak hamlelerde bulunan bir devlet varsa feriştah bile olsa gerekirse harpte ilan edeceksin.harbi sadece silah gücü ve kalabalık ordular kazanmaz.iki ayda avrupayı kasıp kavurmuş ecdadın devamıyız azim varsa imkansız olmaz zaman alır o kadar.

Ey ...

Yani ey Amerika, ey Avrupa deyip milli damari kabartmaya gerek yok. Secimi yalan yanlis kurtardik. Ati calip Üsküdara vardik. Simdi yalakalik zamani.

yüzdeyüzmilli

ABD'nin sözlerine güvenmiyoruz. PKK'yi son 30 senedir kimlerin besleyip kiskirttigini zaten biliyorduk ama bugün cok net göstere göstere yapiyorlar. Ayni ABD Münbic icin de söz vermisti zaten!!!

Misafir

Amerika “Darbe girişimini eniştemden öğrendim” dien RTE ile Başbakan’ı Tünel ve ilçe kaymakamının evine sığınan siyasetçilere ne kadar inanır....

  • 1