BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58

Başbakan piyasalardaki dalgalanmanın nedenini açıkladı

Başbakan Yıldırım, döviz kurundaki dalgalanmaların nedeninin Çin ile Amerika arasında başlayan ticaret savaşı olduğunu söyledi. Yıldırım, 'İki tane süper gücün arasına kılıç gibi girip Suriye'de istikrarı, güveni, terörü dize getirmek kolay bir iş değildir. Türkiye bunu başarmıştır.' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
Misafir

Anlatır mısın ,ne oldu sana,niye boyle diyon,

Misafir

Yok öyle bir şey.

Misafir

Yok öyle bir Şey kiiiiiiiiiiiii,

Misafir

Ömrümü yediniz, ömrümü, zehir zıkkım olsun size

Misafir

Herşeyin bahanesi hazır ımf ye borç ödedik diyorlar sattığınız malların parası ne olacak ihracıtımız 160 milyar dolar diyorlar ithalatınız kaç para haberiniz var mı yahudi ve hıristiyanlarla dost olma uğruna zinayı domuz etini serbest bıraktınız peki kuranda bunların kesin haram olduğunundan haberiniz var mı kaç milayr dolar faiz ödediniz haberiniz var mı 15 yıl önce dolar ne idi şimdi ne oldu haberiniz var mı masalınız artık sıkmaya başladı millet eletkrik su parasını ödeyemez oldu haberiniz var mı?

Misafir

Seni şikayet ediyorum ilgililere sen kimin maşasısın böyle. 17 gemi 25 şirketi bildiğine göre seni bir araştırmak lazım geçmişini bu bilgileri nereden öğreniyorsun diye değil mi ama

HAS

İYİDE ŞU AN 80 MİLYONUN CEBİ CAYIR CAYIR YANIYOR SİZ DAHA TUTTURMUŞ AMERİKA VE ÇİN BİLMEM NE DİYORSUNUZ MİLLETİN ALIM GÜCÜ ŞU SON 15 GÜNDE NEREDEYSE UÇTU BUNUNLA ALAKALI NE YAPACAKSINIZ ONU SÖYLEYİN MİLLETİN BU KAYBINI NASIL GİDERECEKSİNİZ VARMI BİR PLANINIZ DOĞRU DÜZGÜN Bİ ŞEYLER SÖYLEYİN

İMDAAK!!!

Satılacak şey de kalmadı,batıyoruz deseniz millet hiç değilse hakikati bilse,Kılıçdaoğlu mu yapıyor yoksa,kışlaya falan sokmayın dolar yükselir.

üüüüüüüüüüüü

başbakan boş konuşacağınıza ekonomi batıyor tedbir alın bu ekonomi sizi de batıracak inşallah

Sessiz

Binali başka erdogan başka bir telden çakıyor.

Trabzonlu Halil

üüüüüüüüüüüü11 Nisan 2018 15:24 ekonomi batmak üzere sahibi yok,tedbir alan yok,hükumet yok sadece bol bol ahkam kesiyorlar ortada bir şey yok bu yorumu yapan çok bilmiş hiç bişe yoksa senin gibi çok bilmişimiz var sen hepsinin üstesinden gelirsin olmaz mı?

ülkücü kale

off shore hesabı olanları açıklar mısınız

al

haydi durdursanıza... merkez bankası gücü kaldı mı?

Misafir

Binali bey yüksek döviz artışı yüzünden pılımızı pırtımızı toplayıp üç öğünü ucuza getirmek için meclisin lokantasını mesken tutacağız malum ucuz orası asgari ücretlinin,emeklinin,memurun küçük esnafın tek karnını doyuracağı yer meclis lokantası.

üüüüüüüüüüüü

ekonomi batmak üzere sahibi yok,tedbir alan yok,hükumet yok sadece bol bol ahkam kesiyorlar ortada bir şey yok

Misafir

Biz beceriksisiz demiyor hala yalan üstüne yalan söyleyip mazeret üretiyor defolun artık

doğrucu

dolar 4.20 euro 5.20 olmuş... neyin dalgası tusunami oluyor sizler uyuyorsunuz... Allah garibana güç versin.. sizi de ıslah eylesin

Misafir

satılık basın satılık medya , neredesiniz, neden sesiniz çıkmıyor? hadi desenize ekonomik kriz baş gösterdi mini bir develüasyon içindeyiz diye... yemez tabi, yalaka sürüsü sizi.!!

özcan canöz

Benim de Avrupayla ortak iş yapan 17 gemim 25 şirketim olsa ben de rahat olurum demiş rahmetli amcaoğlum.

ertürk göktürk

galbiba türkiyede 8.3 şidetinde deprem olduğunundan haberi yok..sokağa çıkta inşaatların,köprülerin,yoların ve barajların nasıl yıkıldığını gör.

misafir

Şöyle bir söz var;" At tepişir eşekler arada ölür".doğru değil mi?Olan yine bize oluyor...

akay

size göre dünya hoş ,sıkıntı yok, şirket çok, pek çoğu yurtdışında , dolar dolsa ne olur dolmasa ne olur dolsada kazanan siz dolmasada ,gel birde askeri ücretliye işsize sor doluyormu dolmuyormu dünya size güzel

Misafir

herşeyi dışa bağlamayı bırakın.hikaye anlatıyorsunuz.ama biz yemiyoruz.ülkede yönetim zaafiyeti var.herşey dışa bağlı ise,türkiye gelişmekte olan ülkeler arasındaN NEDEN NEGATİF OLARAK AYRIŞTI DİYE SORARLAR.

recai altın

Yani yönetimden kaynaklanmıyor değil mi?Yine dış etkenler.Hep bu Amerika-Çin ticari savaşı.Yoksa silah sanayiinde olsun otomotiv sanayiinde olsun elektronik eşya sanayiinde olsun çatır çatır üretim yapıp dolar karşılığı kütür kütür ihraç ediyoruz.Saman ithal etmiyoruz.4 milyondan fazla mülteciye bakmıyoruz.Köprüler zarar etmiyor.Avrasya Tüneli 123 milyon ,SGK 32 milyar açık vermedi.Bütçe sürekli fazla çıkıyor (!) bu yüzden ha bire yakıta,elektiriğe,doğalgaza,ötv-mtv ye indirim yapılıyor.Bakalım ne olacak halimiz.Cumhurbaşkanı da çıktı dalga geçercesine ''Milli gelirde Dünyada birinciyiz'' demez mi.

  • 1