BIST 9.671
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.495,27

Başbakan kim olmalı?

Binali Yıldırım'ın ismi her yerde, her ortamda öne çıkıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu bile Binali Yıldırım'ın yapacağı hizmetlerden o kadar emin olduğu için Başbakanlık koltuğunu ona layık görüyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Papatya

AKP ve Cemaat tarafından hasta yatağında hedef alınan Türkan Saylan, ölümünün 7. yılında saygıyla anılıyor. "Aydınlanma savaşımcısı" kimliğiyle tanınan, laik ve ilerici değerlerin yerleşmesi için ömrünün sonuna dek mücadelesini sürdüren bir aydın olan Saylan, gericilikle, cehaletle ve yobazlıkla mücadelesiyle de günümüze ışık tutuyor....

karahisarlı

"Oğulların singapurda kumar masalarında keyif çatmaya devam edebilmesi içi Başbakan ... olmalı" kısmını unutmuşsunuz.

Misafir

BUGÜN DE VEKİLLERE SORULUYOR____________________KAMUOYUNA AÇIKLANMAYACAK SONUÇLAR "TARAFSIZ" KAÇAK SARAY’A GÖNDERİLECEK..

Misafir

Düşük profil diyosunuz yani.

adil

Ülkeyi bununla meşgul etmeyin. Zira başbakan kim olursa olsun sonuçta ülkeyi Reis yönetecek.

Misafir

TBMM’de yoğun tartışmalar yaşanıyor… Yıl 1924. Konu, Cumhurbaşkanı’nın nasıl seçileceğinin belirlenmesi! Çoğunluğun görüşü, Cumhurbaşkanı’nın da tıpkı vekiller gibi halk tarafından seçilmesi… Meclis’in ağırlık merkezi ezici bir şekilde bu yöne doğru kayıyor. Konunun kapanması an meselesi! CUMHURBAŞKANI’NI KİM SEÇMELİ! Tam da bu anda Mustafa Kemal Paşa ağır fakat emin adımlarla kürsüye doğru yöneliyor… Konuşmadan önce Meclis’i kartal bakışları ile süzüyor. Ve hemen sözlerini art arda sıralıyor: “Efendiler, Cumhurreisi’nin halk tarafından seçilmesi mahsurludur! Vekillerin seçmesi en iyisidir. Nedenine gelince, yarın birisi çıkar ‘beni halk seçti’ diyerek krallığını ya da diktatörlüğünü ilan ederse, demokrasi tehlikeye girer! Tarihte örnekleri çoktur…”

Hakan 361

Tam İsabet Tam İsabet Tam İsabet Hadi Bey Sayılan Bütün Özellikler Çoğu Milletvekillerimizde VAR Ama Bizlerin Gönlü BİNALİ BEYDE Saygılarımla

Misafir

O söylediklerin yapılırken güzelim ülkemin satılmadık birşeyi kalmadı. Sahi bundan sonra neyi satacaklar...

GAZETECI

SOYGUNA DUR Diyecek BIR BASBAKAN OLMALI. Bire MALEDILENI BESBINE MALETMAYEN (ETRAFINA DEVLET OLANAKLARINI PESKES CEKMEYEN) BASBAKAN OLMALI . SARAYIN KUKLASI OLMAYAN BASBAKAN OLMALI. TERÖRISTE TERORIST DIYEBILEN BASBAKANOLMALI. CUKKAYI DEGIL HALKININ CIKARLARINI DÜSÜNEN BASBAKANOLMALI.

Büyük Soygun

Egemen Bağış!___________________________________

Cumhurbaşkanı Kim olacak

Yeni Cumhurbaşkanı kim olacak? Tayyip'in Dört yıllık üniversite mezunu olup olmadığı yıllardır tartışılıyor. .En ufak bir eleştiride hemen savcılara koşarak en ağır cezaları isteyen aile avukatlarından da (konu diploma olunca) ses seda yok!........

Aydın09

O hizmetler biraz eşelendiğinde, birde altından özelleştirme paraları ve hazine garantisi yerine BÜYÜK BİR BEYİN çıksaydı tadından yenmezdi doğrusu.

safiye

HADİ ABİ;olay bitmiştir,geriye sadece bir sözcü kalmıştır...Ben de sözcünün Binali bey olmasından yanayım.

Erol Baron

Yazınızda saydığını 14 yıllık tüm -hizmetleri- (köprü, yol vb.) dış ticaret "kumarında" AKP 1 yılda üttürdü ve her yıl TC'yi üttürmeye devam ediyor.

Misafir

Sümeyye Erdoğan’ın nikah şahitliğini 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar yaptı.,,,,,,,,,,,,,,,,

  • 1