BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Başbakan Kemal!

Amerika, İngiltere, Fransa gibi ülkeler boşuna orada burada kimyasal arıyor. Yahu kimyasalın membası CHP parti binasında birader.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 51 Adet Yorum
Mustafa Güneş

Ak parti bizi küstürdü. Sebebide şu zengin fetoculer itirafçı olup serbest kaliyor. Bir suçu itiraf etmek o suçu işlemediği anlamına gelmez. Böyle bir çok kişi var. Şimdi ben nasıl inanacagim nasil guvenecegim Akpartiye? Şamil tayyar yalan söylemiyor. İtirafçı olup hapis yatmiyor. Madem meral akşener fetocu alin içeriye neden almiyorsunuz boyle bağlantıları varsa?

Erol Baron

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ravza Kavakçı'nın babasının FETÖ yazısı, peygamberinde diploması yoktu diyen AKP Rize mv M. Külünk ve biz bize oy verenlere hizmet ederiz diyen İBB Başkanı Mevlüt Uysal için bir AKP taraftarı olarak hiç bir şey yazmayacakmısınız Sn Özışık? Bu milletin sabrının da bir siniri var.

Her Yer Gezi

Çöküş ve Çaresizlik ne üzücüdür ki aynı menzile yürüdükleri FETÖ’yle devam etmiş, PKK’yla Oslo’da yaşanan hukuksuz işbirliğinden sonra bugünlerde Devlet Bahçeli’yle de 'ittifak yapmaya' evrilmiştir!.....

Misafir

Kafan basmadı mı? Adam, seçimi kazanırsa eski sisteme dönüleceğini söylüyor. O da onun tercihi. Sana ne? Sen gazeteci misin yoksa paralı asker mi?

malzeme çıktı

Süleymaaann...Koş koş Chpli 15 vekil IYI partiye geçmiş.Hemen bir kötüleme karalama yaftalama yazısı hazırla çabuk çabuk.Hadi abiye de söyle beraber yazın bişeyler.

garip

ama bu adam da haketti. yıllardır akp ayakta kalmayı başardıysa bu adama borçlu. artık bi zahmet reiste bu adamı başkan yardımcısı yapsın. sonra da koçum sen başbakansın artık desin:)

Misafir

Beyni hangi sanayide takdırdın amca?

misafir

başbakan kemal ne kadar yakışmış allah söylettiriyor herhalde

Erol Baron

Genel görüşün aksine, ben RTE nin çok zeki biri ve üniversite diploması olduğuna inanıyorum.... Çünkü, seçimleri öne alarak 2000 yılında doğanların yarısının ve 2001 yılında doğanların yarısının oy kullanmasının önüne geçti.... Bu, aynı zamanda yıkıcı etkisi ve korkunç bir DEPREM yaratacak olan en az 1 milyon karşıt oyun önüne geçmektir.... Şimdi soruyorum; RTE zeki değil mi?

Süleyman

Haziran la başlayan konuşması saçmalama mı yoksa bi yerlere mesaj mı? Millet olarak hepimiz dedektif olduk.

Erol Baron

Herkes biliyor ki, AKP ile eğitim arasında bir zıtlık var.... Yani, eğitim ilerledikçe AKP geriliyor..... Bu zıtlık yüzünden bu yıl ilk defa oy kullanacak olan 1.5 milyon gençten, 250 binden fazla AKP'ye oy çıkmaz.... Bu, her 6 kişiden 5 i AKP'ye karşı demektir ve RTE'nin yıkıcı DEPREM dediği de işte budur.

Erol Baron

24 haziranda AKP İstanbul, Ankara ve İzmir'de kaybedecek..... Çünkü.... K. Topbaş'ın yerine gelen İBB Başkanı Mevlüt Uysal, ilk önce bize oy verenlere hizmet götüreceğiz diyerek saçmaladı ve unuttu ama İstanbullu bunu unutmadı.... Kripto FETÖ ile dolu olan Ankara, 24 haziranı sabırsızlıkla bekliyor..... İzmir'den konuşmaya bile değmez çünkü, (benim) İzmir ve AKP başka dünyaların insanları.

Misafir

Dün Fetullah, bugün Tayyip! ................ yarın kim?..... Kemal bey olabilir mi?.....................

ECC

23nisanda başbakanlık koltuğuna oturtun şu adamı ne olur?Süleyman bey sizde aracı olun lütfen.

Misafir

O "dermişiiimmmm" diyen dillere kurbannnn olurummm dermişim!

Misafir

Yoooo!... Her Şeyin Başı Recep olacak!..................Artık kimse adil seçime inanmadığı için sosyal medya da eğlencesini buldu.................“Seçimi akşam haberlerine yetiştirseydiniz bari”ye varıncaya kadar......................

Misafir

Süleyman bey,CHP Cumhuriyeti kurmasaydı,şimdi sen bir tarikat şeyhinin çoktan kurbanıydın.

Misafir

bunların derdi kılıçdaroğlu düşmanlığı değil, adamın alevi olması tek dertleri bu,

Atakan TÜRK

TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ YIKIP,yerine saltanat-hilafet düzeni kurmak isyeyen hainlere izin verilmeyecek!YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ!

serkan

valla bak çok doğru yazmışsın bu sefer aynen öyle , chp de bu kemale sen ne diyon diyecek bir vatandaş yokmu ,,,

tekin

Yahu Süleyman abi Allah iyiliğini versin. Ne güldüm ya...

Misafir

Sevgisiz chpliler, Süleyman ağabeye kızacağınıza biraz dönün de ciddi ciddi lider dediğiniz adamı yorumlayın. Hayatınızı, rakibinizi mesnetsiz, isnatsız eleştirmekle geçirmeyin, biraz dönüp kendinize bakın yazık size.

Erol Baron

FOX TVde dün akşam Fatih Portakal bu seçimde AKP'nin kazanmasını istediğini ve ekonomiyi kastederek, NASIL bozdularsa düzeltmesini de bilsinler dedi..... Gözlerinin ve samimiyetsizliklerinin görünmesini engellemek için KARA GÖZLÜKLERLE açılışını yaptıkları YİD li bol/hesapsız geçiş garantili köprü ve tüneller bütçeyi zorlamaya başladı galiba.

Misafir

HABUR+OSLO+DOLMABAHÇE+ÖCALAN TÜRKİYENİN ÖNÜNÜ AÇIYOR+3-5 MEMET VURULDU DİYE MECLİS TOPLANMAZ+MAVİ MARMARAYA YETKİYİ BİZ VERDİK BİİZ+(VAN MINUT+20 MİLYON DOLAR/ISRAİL BİZİM DOSTUMUZDUR MAVİ MARMARA BİZEMİ SORDUN GİDERKEN)+DÖN GEL ARTIK BİTSİN BU HASREET+KANDIRILDIK+BİZİ İSTEMEYEN TERÖRİSTTİR FETÖCÜDÜR=AK PARTİ

İNEGÖL lü.

sn. özışık. Güne başlamak için güzel bir yazı,sen beni güldürdün ALLAH ta seni güldürsün.