BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,41

Başbakan bir kez daha uyardı: Anında karşılık görecek

Başbakan Binali Yıldırım, Kuzey Irak'taki referanduma değindi, "Ulusal güvenliğimizi tehdit edecek her türlü girişim gerekli karşılığı anında görecek" diye konuştu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
İstanbul Metin Şentürk

Hayırlısı olur inşallah...

salih

bağırıp çağırmayın hele ayın 25 ini bekleyin kendi bölgesinde kendilerini yönetecekler ki bir daha kimyasal soykırıma uğramasınlar,size ne oluyor.

Ferhat

Ya yuz yildir kendinizi Adam gibi yonetemediniz hep Askeri Cuntalar Darbeler Hak ihlalerinde Dunya sampiyonusuz Kürtler Niye Sizin Hastalikli yonetimlerinize takilip Kalsin

Necati

Komünist lakaplı, senin ne oldugun belli. Sen kimsin diye sormuşsun ya: o adam, baskan, reis. Senin anlayabileceği şeyler değil yani. Sen git kitap boya, kumda oyna, klavyede bir. Otuz sene sonra belki dank der.

Komünist Görüş

Tayyip, Ruhani, Maliki Kürtlere, “kendi kendinizi yönetmeyin, sizi biz yönetelim” diyor... Sen kimsin?... Sana Ne oluyor?.

Davetsiz Misafir

Sen Baddini bil ve sus!_______________________ Bugün Kürtler 50 milyondan fazla bir nüfusa sahip olmasına rağmen hiçbir yerde bir temsilcileri yoktur. Ne BM’de ne, İslam Konferansı’nda ne de Olimpiyatlar’da.Ama Katar, Kuveyt, BAE ve Yemen gibi nüfusları 1 milyon olan küçük devletler bugün BM'de Kürtlerin geleceğini belirliyor.

Misafir

Okullar açıldı, yeni müfredat başladı: Okullarda şeriat eğitimi!

  • 1