BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Başbakan Binali Yıldırım'dan AB'ye mesaj

Başbakan Binali Yıldırım İngiltere'nin başkenti Londra'da günlük olarak yayımlanan Evening Standard gazetesine röportaj verdi. Başbakan Yıldırım, Avrupa Birliği’nin asıl sorununun bürokrasi olduğunu ifade etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

Avrupa ve dunya sizden umudu kesmis.. kimsenin umrunda degilsiniz.. siz anca kendi kendinize gelin guvey olun))))

Misafir

şu avrupaya anladığı dilden konuşmayı öğrenemediniz gitti.

Misafir

Sayın Başbakan! Ne yazık ki yeterince güçlü olacağımız güne kadar Avrupa ve Avrupa Birliği'nin umurunda olamayız...Onlar için biz "çok da tınnn" ölçüsündeyiz...Bu gerçeği bilerek daha iyi yerlere geldiğimiz gün söyledikleriniz bir anlam taşıyacak....

Misafir

avrupa nın güvenliği niçin türkiye den başlar?mantıklı izahı nedir?türkiye avrupa değil,avrupa türkiye değil.sen şuna,avrupa yı tehtit ettiğinizi söylesene.türkiye,dünyaya tehtitkâr bir mafya devletidir.şuraya buraya girerim,asarım,keserim,yok ederim,şuna buna asla izin vermem,benim istediğim olacak,ben ben ben...liste uzayıp gidiyor.avrupa ile ,dünya ile uyumu hiç yok.tam bir mafya devleti,vesselam.

sen önce kendine bak..ve ülkene bak..

kendi ülkende durum nedir acaba sn başvekil??; hiristiyan düşmanlığı ve yahudi düşmalığı hat safhada ve sizin gibi politkalcılar tarafındanher gün kullanılıyor birde üstelik.Kiliseler 5 metre duvar çekmiş, yahıudiler yahudiyim bile diyemiyor.filim icabı kayseride kalye bizans bayrağı çekenlere dayak, noel babaya dayak,yılbaşı kutlayana ölüm, sen önce kendine bak..

mehmet

en nefret ettiğim söz bu ileri karakoluz bekçiyiz mi demek istiyorsun. bırak askerliği de mülteciler avrupaya gitsin sanane avrupanın güvenliğinden

  • 1