BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Bas mührünü Millet ittifakı'na!

Türkiye 100 yıl önce olduğu gibi bir kez daha işgal edilmiş olsaydı, işgalci düşman kuvvetler ilk önce ne yapardı sizce?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 260 Adet Yorum
DoğruGençlik

Sayın Süleyman Bey, Çıkmış şakşakcın olduğun Tayyip Bey 3600'ü vercem onu yapcam bunu yapcam kardeşim şuan ohal kapsamında bu yasaları çıkartabiliyor neden yapmıyor şuan seçim yatırımı olarak duruma bakıyor ? Vatandaşını düşünen adam yetkisi varken neden şimdi yapmaz ? Akp sayesinde kim Allah'ı adını ağzına fazla alırsa onun üçkağıtçı olduğunu düşünen bir kesim varki bu kesim yarıya denk ! Bu akp denen gürühlar sayesinde uyanıklığı birbirini düdüklemek anlayan insanlar olduk bunun adınıda uyanıklık zekilik koyduk ! 16 yıldır iktidardalar ama dolar kuruyla isteyen istediği gibi oynayabiliyor ! Bumu sağlam ekonomi ! Büyük devletmiş Yunanistan bizim adaları işgal etmiş sen halen yalakalık peşindesin olmaz Süleyman Abi olmaz! Sen ancak yandaş gazeteci olursun böylede lafı yer oturursun !

abcd

Mecburmusun sürekli gerçekleri yazmaya canlarını yakmaya bilader.

Devam

Süleyman bey yorumlara bakılacak olursa siz doğruları yazmaya devam edin çünkü yarası olan gocunur. #Devam edin

Misafir

Sahi ihtiyaoğlumusn nesin sen yorumlar nerenle okuyorsan....

HALİL İBRAHİM KASTAN

Allah razı olsun senden,gönlü güzel,beyni safi,ruhu pak insan.Kalemin güçlü,yüreğin mangal gibi,kılıcında keskin.Rabbim yar ve yardımcın olsun.Herbiri gibi bu yazında çok mükemmel olmuş,zevkle okuduğum ve paylaştığım bu ve diğer tüm analiz yazıların için teşekkür ediyor,seni Allah'a emanet ediyorum

Hakan

Süleyman bey merhaba, "Hapishaneler boşaltılacak"sözü dahil mhp'ye ait. Neyin kafasını yaşıyorsun sen?

misaifr34

boş yazılardan bir tane daha..

Ahmet ATMACA

İNŞALLAH MİLLET İTTİFAKINA OY VERECEĞİZ..SİZE RAĞMEN

Aybala

anlayana saz anlamayana davul zurna az...Bunlara ne söylense boş sağ ol var ol hemşehrim...

Misafir

elindeki metin bu kadar :)

Misafir

karşı cevaptan anladığın ne senin. eyyyy gençoğlu felan mı. dağarcığında sınırlı sayıda kelime varken sen neyi anlayacaksın.

Misafir

sen 0,25 iq ile nete kanaat getireceksin, beynin satılmış senin

Misafir

aslanım sana burda bir köşe versinlerde kenarda kus pisliğini

Misafir

devlet fabrika açmaz diyen hayko,siyasetçiler açar ama değil mi!!

Misafir

pensilvanyadaki sizin papazınız, şimdide o papazı bize çakmaya çalışıyorusunuz.

Misafir

oy verdiklerinin de ülke yönetmekten anladığı o kadar işte

Misafir

benden senin için aynı şeyleri düşnüyorum gencoğlu

Misafir

imzanın ederi kaç kuruş

Misafir

bi git ya boş konuşuyorsun iyice

Erol Baron

Nüfus cüzdanımda doğum yeri MANİSA yazan şehirde AKP şehrin göbeği sayılabilecek bir yerde 92 bin metre kare arsası olan MANİSA mensucat fabrikasını özelleştirme furyasında Manisa Ortak Girişim Grubu'na (OGG AŞ) 3 milyon 750 bin dolara sattı..... Bülent Arınç OGG AŞ nin kurucularında olduğunu bir taraf not edelim lütfen..... OGG AŞ Mensucata ait makineleri hurda olarak 700 bin dolara, 92 dönüm arsanın 55 dönümünü, imar değişikliği sonrası 25 milyon euro bedelle Hollandalı Redevco firması iştiraki Multi Manisa Emlak Geliştirme ve Yatırım AŞ'ye sattı..... Bu -çabuk- alışveriş sonrası OGG AŞ 22 milyon € kar ederken, elinde hala 37 bin M2 arsa vardı.... Bunları gördükten sonra, ben Erol Baron olarak AKPye oy verebilir miyim? ASLA!

Erol Baron

Hesapsız başın ceremesini vatandaş çekiyor....Osmangazi köprüsü için yılda 1 milyar 200 milyon işletmeci firmaya ödeniyor çünkü, günde zar zor 14 bin aracın geçtiği köprüye AKP 40 bin geçiş garantisi vermiş...... Avrasya tüneli günlük geçiş garantisi 68 bin, geçen araç sayısı 34 bin.......Yavuz Sultan Selim köprüsü için yıllık zarar 420 milyon TL..... Be mübarek, sizde hiç MATEMATİK yok mu, yoksa neden böyle işlere girişiyorsunuz" demezler mi insana?

xtr

Süleyman bey, o söylediklerinizin hepsinin aslında izahı yapılıyor. O izahları da neden yazınıza almıyorsunuz? Cımbızla başlıkları seçip de algı yapıyorsunuz? Kanal istanbul'a neden karşı Türkiye? En basiti Maliyeti yüzünden! Havaalanının bile çok mantıklı gerekçeleri var. Göçmen kuşların güzergahında. İklimsel akımların da rotası buradan geçiyor. Şimdi bunların havaalanına, uçaklara olan yan etkilerini o zaman göreceğiz. Milyarlarca liralık yatırım yoksa çöpe mi gitmiş anlayacağız... Taraflı olmak için kendinize görev biçmişsiniz. Siz de çıkıp "aldatıldık!" dersiniz nasıl olsa. Sonra da kalkıp "Allah affet" diye dua edip yırtarsınız aklınız sıra herşeyden. Söz uçar, ama yazı kalır!

astr

aslında chp zihniyeti olmasa seçime gerek kalmazdı... ak partiyi desteklerlerdi..

HAK GELDİ BATIL ZAİL OLDU

YAZIYA İMZAMI ATARIM

Misafir

Yüreği varsa Recep kendi seçtiği bir tv kanalında Muharrem ile tartışsın da görelim hangisi daha hazır cevap.