BIST 9.431
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.501,03

Barzani'ye 'Referandum ertelensin' dediler

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nde (IKBY) muhalefetin başını çeken Goran (Değişim) Hareketi, 25 Eylül'de yapılması öngörülen bağımsızlık referandumunun ertelenmesini istedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

ufuk kardeşim gömlek ceket iyi de kravata ben de karşıyım. devlet dairesinde çalışıyorum ve takmıyorum kimse de bana o saçma sapan zımbırtıyı taktıramaz. adı üstünde hırvatların icadıdır kravat ve bizim kültürümüzde de şeklinde de benimsememizde de hiç yeri yoktur. çok tuhaf bir şey geliyor bana takınca boğuluyor gibi oluyorum ve takmıyorum. gerekte yok. olmasa da olur yani.

mevhibe inal

Demek henüz yabancıların istediği alt yapı hazır değil! 2003 Irak işgalinde Peşmerge Amerikan askerleri gözetiminde nüfus tapu dairelerini yakıp, yıktı. Uluslararası kuruluşlar açıkça dünyanın her yerinden bölgeye gelen Kürtlere yüz binlerce dolar verdi. Türkmen ve Araplar katledildi, kovuldu. Bunlara inanan, binlerce yıllık komşusunu satan çok pişman olacak..

ufuk

Aynı şeyi ben de gömlek ceket giyip de, batı icadı diye inatla kravat takmayanlara söylüyorum...

Misafir

la bi gidin üstünüza başınıza adam gibi birşeyler giyin. ne bu giydiğiniz garip kıyafetler. terörist gibi. yoksa gömlek pantalon ceket yollayalım buradan.

Misafir

barzani kafasına göre davranmayı sürdürürse, başına balyozu yer.barzani ,türk işbirlikçiliğini bırakmalı ve koordineyi bozmamalıdır.karşınına dikilmelten kaçınmayız.

  • 1