BIST 9.715
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.429,75

Barzani'nin asıl niyeti buymuş! Türkiye'den 26 il...

Yarın Irak'ta referandum yapılacak. Birçok ülkenin tepkisine rağmen referandum ısrarından vazgeçmeyen Barzani'nin asıl niyeti ortaya çıktı. Barzani PKK'nın yıllardır kulladığı sözde Kürdistan haritasını kullandı. Haritada Türkiye'den 26 il var.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 16 Adet Yorum
salih

Bol hamasi nutuktan başka numara yok; ben lafa bakmam icraata bakarım...

Misafir

Şu bölücü yorum yazanlar tutuklanıp mallarına el konulmalı ve Batı' dan memleketlerine gönderilmelidir.

gördün mü'

Biz BOP diye kendimizi yırtarken Erdoğan ''Almışlar ellerine bir kağıt parçası,Neymiş Ortadoğu Projesiymiş, bilmem neymiş.Bunu ispat edemeyen haysiyetsizdir'' diyordu.Kısa bir süre sonra çıktı ''Türkiyenin Ortadoğuda bir misyonu var.Biz Genişletilmiş Ortadoğu projesinin eşbaşkanıyız'' deyiverdi.

vahapoğlu

hükümet yetkilileri ancak bol bol tehdik gereksiz ve etkisiz laflar. insan sinir oluyor. bunlar sdadece konuşur diyorlar. adamlar harita yı televizyonlarde yayınlanıyor tııık yok kürt bayrağını al başbakanlığa as habura as hala ankara bürosu açık habur açık yanlış yazık sinir verici onur kırıcı artık bi hareket bekliyoryz hükümetten

Misafir

yeni mi görüyorsunuz uzun süreden beri bu harita hakkında sşikayet vardı

İŞTE BİZE FIRSAT ALALIM GİTSİN

NEGÜZEL İŞTE BU HARİTADAKİ BİZİM İLLERİMİZ ZATEN BİZDE,TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜ SAĞLANSIN DİYE BÜTÜN IRAKI TÜRKİYE SINIRLARINA KATIVERELİM.BARZANİ DE ZATEN TÜRK VATANDAŞI BİR TAŞLA İKİ KUŞ VURUVERELİM.

CEVAT

Hayalle yaşayanın ölümü yokluk içinde olurmuş..Hayalle yaşayan BARZANİ Tüm kazanımlarını IRAK YÖNETİMİNE BIRAKIP Gidecek..Nasılmı olacak..??Türkiye ve İran ALTIN TEPSİYLE IRAK YÖNETİMİNE TESLİM EDECEK..

Necati

Uyanın ey ne olursa olsun diyen az zekalılar. Bunlar Kürt'ün teröristini sevenler, bölücü olanlar. Senin benim komşum, arkadaşım gibi değiller!

Bavi

Erkek bir hukumetimiz olsaydi... kerkuk ve musulu topraklarimiza katar haritayi hayallerine sokardi... kibrisa girdik ne oldu... Ah keşke ecevit veya erbaksn gibi sozde degil ozde yigitler olsaydi..

Misafir

ne sikandali acin osmanli arsivlerini ayni harita ve osmanli sizin gibi gerici degildi evet insanlari sömürüyordu vergilerle ama harita vardi Kürdistandi orasi

Misafir

Bende yeni osmanlı imparatorluğu kuracağım, asya ülkelerinden başlayarak tüm orta doğu ve avrupa bunu cici abd abilerine söyle.... Abd, kuzey koreyi düşünsün....

Savaş

bu harita yeterli bi savaş sebebi. Artık yeter.

Misafir

buyrun gelin alın heyacanla bekliyoruz bugüne kadar siyasiler konuştu şimdi gerçekleri sahada göreceksiniz türk ün öfkesini gücünü kaçacak delik bile bulamıyacaksınız öyle yazıp çizmekle olmuyor son sözü daima türk ler söyler son gülen iyi güler der atalarımız biz atalarımızı hep saygıyla sevgiyle dinledik dinleyeceğiz ruhları şaadolsun

Yazık ulkeye

AKP bütün pislikleri ortaya çıkacak 13 il diye biliyorduk göz çıkarılan...

Hakkı SORAN

Barzani bir BOP'çudur. BOP'un amacı da Kuzey Irak'tan Hassa-Payas Tüneli ile İskenderun Körfezi üzerinden Akdeniz'e ulaşan bir İsrail devleti oluşturmaktır. 2004 yılından bu yana gelişmeler bunu ortaya koymaktadır.

Misafir

EŞ BAŞKAN olduğunuz BOP Haritası değil mi bu ?Cici çocuk cici çocuk siz kimi kandırıyorsunuz ?

  • 1