BIST 9.087
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.326,13

Barzani'den son dakika referandum açıklaması

Mesud Barzani'den referandumla ilgili son dakika açıklaması... Bağımsızlık konusunda görüşmelere hazır olduğunu ifade eden Barzani referandumdan geri adım atmadı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 21 Adet Yorum
Misafir

Ordu Kuzay Irak' a. Orası Türkiye topraklarına katılmalıdır.

Hakkı SORAN

Tarihi gerçekler ortadadır. Barzani'nin hiç bir söz hakkı yoktur. Muhatap bile değildir. Son söz Türkiye'nindir.

Misafir

herkes hadini bilmesi icin bu revarandum yapilmali Kürtlerin baska sansi yok hep baskasisin gelgesinde yasamamali

ABD VE İSRAİL ŞEYTANINA KANDILAR

"Fırat nehrinin suları çekilerek altından bir dağ ortaya çıkacak, insanlar bunu almak için, vuruşacak ve her 100 kişiden, sadece 1 i hayatta kalacak. Bu zaman gelinceye kadar kıyamet kopmaz." (Müslim,)..işte zamanı geldi..ABD KONTROL EDEMEYİZ DERKEN,...BİZ SADECE KARIŞTIRACAĞIZ AMA KAVGANIZA KARIŞMIYACAĞIZ DİYOR..SİLAHLARI VERMESİ DE BU SEBEPLE..KATLİYAMIN FAZLA OLMASI İÇİN.

Misafir

hadi bakalım barzani ile el ele kol kola gösteri yapan bizimkiler ne yapacaksınız.o kadar tavize olacağı buydu.Türkmen kardeşlerimizin hakkını savunun bu hödüğe destek vereceğinize...

Misafir

İŞİD in petrolünü gizli gizli alıp satanlar, Barzani nin petrolünü hayli hayli alır. Bakmayın kapıları kapatırız, sevkiyati durdururuz diyenlere...

Atakan TÜRK

REFERANDUM KARARI;oldukça yanlıştır...Çok büyük bir hata olacaktır;2. Suriye cehennemi doğacaktır.

Uyu millet uyu

Bob eş baskaniyim diyen kimdi hadi bilin bakalım?

boşuna Referandum !

Referandum geri ADIM Atmaazs ! Ne FARK Ederki,! boşuna.

Zihni

Petrol ile ugrašan bir köylümün Kuzey Iraktan misafirleri geldi .Köylüler yav inad etmeyin aksi takdirdeTürk askeri girecek sizin oraya dediler.Misafir Valla billa yemin ederek Erdoğan istiyor bu referandumu Irakta bu biliniyor dedi.

Misafir

Ya nedir kardeşim kursunlar devletlerini Irak abd işgalinde bu kadar tepki göstermedi SANKİ O KADAR EGEMEN BİR DEVLETİ BİR DE KALKMIŞLAR IRAKIN EGEMENLİĞİNDEN DEM VURUYORLAR. TÜRKİYE IKYB YE BU KONUDA YARDIMCI OLMALIDIR. BARZANİ Yİ PKK İLE KARIŞTIRANLAR VAR BARZANİ GERÇEKTEN KİŞİLİKLİ BİR KÜRT LİDERDİR ELİ KANLI PKK İLE BİR ALAKASI YOKTUR İNANDIĞI DEĞERLER VARDIR NEDİR BU KÜRTLER DEVLET KURACAK KORKUSU KURSUNLAR KENDİ BELDELERİNDE KENDİ DEVLETLERİNDE DÜNYADA SÖZ SAHİBİ OLSUNLAR NE KADAR HASET BİR TOPLUM VE DEVLET OLDUK YA MUSULU KERKÜKÜ KAPTIRNAYALIM DA NEDİR arkadaş yetmiyor mu Vatan Toprağımız bize hırsa bakar mısınız ya

Misafir

adamlar haklaridir kursunlar devletini iyi bir komsulugumuz olacak inanin.

HERKEZ KABULLENECEKK.

İŞİN TUHAFI KİMSEYE DE SÜRPRİZ OLMADI ÇOK ÖNCEDEN İLAN ETTİ ZATEN SONRA TÜRKİYEDE DEVLET TÖRENİYLE AĞIRLANDI,BAYRAĞI ÇEKİLDİ,YANİ TEŞVİK GÖRDÜ,ŞİMDİ OLMAZ AMA DEMELERE KİM İNANIR Kİ,??

kim inanır???

America mış gibi yapıyor,sesi cılız,yapmayın etmeyin vs.bizi de kafaya aldı bu arada.toplantı iyi geçtiğine göre silah ambargosu kalktı demekki,bu iyi tabii ki..

Komünist Görüş

Bugün Kürtler 50 milyondan fazla bir nüfusa sahip olmasına rağmen hiçbir yerde bir temsilcileri yoktur. Ne BM’de ne, İslam Konferansı’nda ne de Olimpiyatlar’da.

Garib.an

işin en hasas yanı hakkımız olan musul ve kerkük ün elimizden gitmesi. ABD'yi beklersek avucumuzu yalarız.İlhak için hazırda beklemeli ve zamanı geldiğinde hemen ilhak etmeliyiz.olay budur.

HATAYLI

Irak Kürdistan bölgesinin eninde sonunda bağımsız bir Kürdistan devletine evrileceği, son 20 yıldır iyi-kötü dünyayı takip eden herkes için aşikâr.

Ekrem Zeybek

Sayın Cumhurbaşkanım! Kerkük-Musul-Halep için her an tetikte olalım, aksi halde bir oldu bittiyle başkasına kaptırabiliriz! Çok uyanık davranılmalı, geç kalmaya gelmez!

yavuz

ben karşı çıkan ülkeleri anlayamiyorum bu iş barzani ile ırak işi iranın karşı çıkması doğal çünkü barzani suni ve dindar pkk aynı şekilde dindarlıkları için karşı çıkılıor

Misafir

arkasinda ABD ALMANYA ISRAIL ARAPLAR VE AB VAR REFERANDUM YAPILACAK OLSUN NE ZARARI VARKI SENDE KENDINE YER KAP

Ferhat

Her biji Berxwadan jiyane

  • 1