BIST 9.140
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,58

Barzani’den skandal Afrin kararı! PKK'ya yardım etmek için...

IKYB, terör örgütü PKK'ya yardım etmek için skandal bir karara imza attı. Afrin gündemiyle toplanan Irak Bölgesel Kürt Parlamentosu, Kuzey Irak ile PKK’nın Suriye’de işgal ettiği bölgeler arasında bulunan sınır kapılarının açık tutulmasını kararlaştırdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Misafir

Ha pkk ha barzani ha ypg ha pyd hepsi aynı hepsi hain hepsi alçak kahpedir bunlar zayıf anlarında dost görünürler sıkıştılar mı hepsi birbini satar ama bunları palazalandıranda belli ne diyeyim Allah devleti yönetenlere akıl feraset versin.

Turgut Şentürk

SUÇLU: CHP..! -Süleyman Şah türbesini terkedip kaçanların, -PKK ile Oslo'da gizli görüşmeler yapanların, -Dolmabahçe'de PKK ile Mutabakat imzalayanların, -FETÖ Terör örgütüne ne istedilerse verenlerin, -Kozmik odaya Terör örgütlerini sokanların, -Barzani denen PKK Besicisinin PKK PAÇAVRASINI Şanlı Bayrağımızın yanına Bayrak diye asarak PKK'yı Devlet olarak tanıdığını İMA edenlerin, -PYD Lideri Salih Müslim denen Haini Devletin en üst Makamlarında Ayaklarının altına KIRMIZI HALI sererek DEFALARCA görüşenlerin, -29 EKİM 2014 günü "Sanki Takvimde başka gün kalmamış gibi 29 Ekim..!" Cumhuriyetimizin ilanına NİSPET eder gibi Kuzey Irak'taki PKK'lı TERÖRİSTLERİ KUZEY SURİYEDEKİ PYD'li TERÖRİSTLERE YARDIM ETMELERİ İÇİN AĞIR SİLAHLARI ile TÜRKİYE ÜZERİNDEN KUZEY SURİYE'ye geçirerek PYD Terör Örgütüne Yardım ve Yataklık yaparak bu günkü noktaya gelmemize sebebiyet verenlerin HİÇ SUÇLARI YOK..! Atatürk, İnönü, CHP, Kılıçdaroğlu ve bilimum gerçek Vatanseverler SUÇLU..!!

Med soyu

Misafir kurtler barbarlari temizlemek meydanı cingene soyuna birakmamak icin var

mehmet

yillarca kerkük petrolini türkiye peskes cektirdin, ne dedilerse yaptin, ama sana sahip cikmadilar, simdi akilandinmi

Misafir

Kapilari sadece PKK ya degil butun teroristlere acip Kuzey lrak terorist yuvasi olacak buna hem Turkiye hemde lrak hukumeti hazir olmali vede onlem alinmali Saygilarimla

misafir

kırtlar niye var ki ,onlarsız bir dünya çok çok iyi olurdu

Hadi lan satılık adi

Pisliğin önde gideni bu paçavrayı ciddiye alıp haber yapmak bile çok ayıp.

ATMACA

SAKIN KAPILARI KAPATMA BARZO BİR GECE ANSIZIN BİZDE GELEBİLİRİZ ACELE ETME TÜRK MİLLETİ ACELEYİ SEVMEZ ULAN BACAKSIZ SİZE SADDAM AZ BİLE YAPMIŞ NANKÖR TÜRK MİLLETİNİN KÜRTLERLE BİR MESELESİ YOK SEN TERÖRÜ SEVİYORSAN AÇIK KONUŞ SENİNDE HİCABINA BAKILIR

Misafir 7

Balaban beyine: Bire gafil onlarla muhatap olundu adam çıkmadı def ettik sende adam çıkmadın senide def ettik hadi ordan

memet

zamanında yalvarıyordu bizi kurtarın diye.saddam bunları gebertecekti.zamanında içeri aldık.sıra sizlerede gelecek merak etmeyin.reis topunuzun kuyunu kazıyacak daha sonra idam çıktımı içerdeki pkk dhkpc sevicenlere gelecek.

Misafir

bakmayın siz böyle hırlamasına.. çakal gündeme gelmek istiyor.. kıçına tekmeyi yedi ya kuyruk acısıdır..

Balaban Beyi

EVEEET AKPliler şimdi konuşun bakalım; REİSİNİZİ bu Barzani de KANDIRMIŞ galiba... BAKSANIZA HERİFİN YAPTIĞINA..! E Haydi bağırın bakalım " TÜRKİYE SENİNLE GURUR DUYUYOR diye..!! Bütün Türk Milletinin artık aklını başına alması zamanı gelmiştir.Hatta geçmektedir. Bu konuda rahmetli ELÇİBey'in bir sözünü hatırlatmak isterim; SEN UNUTSAN BİLE DÜŞMANLARIN SENİN TÜRK OLDUĞUNU UNUTMAZ.... Durum budur sevgili kardeşlerim...UYANIN ARTIK..

eko

Sıra Bir an önce bize gelsin diye gayret ediyor. O da biliyor TÜRK' ün adaletini.Sabırsızlanma BARZOŞ adım, adım. Sizi de saracak TÜRK'ün kuvvetli ve şefkatli kolları.

BOZKURT

BARZOŞ YİNE ÇIKTI SAHNEYE, AKILLANMADI, BÜTÜN KAPILARI AÇIK TUT BARZOŞ, TERÖRİSTLERİNİ DOLDUR ORALARA, DAĞINIK OLMASINLAR, FAZLA MÜHİMMAT HARCAMAYALIM.

Misafir

alayınız birleşin başınızda da abd abiniz olsun ama. topunuzu yok edeceğiz inşallah. abd seni eninde sonunda vuracağız. bunu böyle bil. sakın kaçma.

ahmed yüksel

bu pis hainlere SADDAM kimyasal attıysa yanlış mı yapmış.Hain akrep soyundan bu böceklere merhamet ihanete geçit vermektir.

özsan

Sıranı bekle ecelin için acele etme. Ne münafık oldun ortada. Sıkıştınmı Türkiye dostunuz meydanı boş buldunmu düşmanınız. Sıra size gelir birgün acele etme.

Misafir

Türkiye'deki bölücülerin mallarına el konulmalı ve memleketlerine gönderilmelidir. Artık Türkiye bunlara daha fazla yüz vermemelidir. Türkiye 'nin bütün iyi niyetleri suistimal edilmektedir.

  • 1