BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,93
ALTIN 2.438,67

Balkon konuşmasının şifreleri: Aslında ne dedi?

12'nci Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim gecesi yaptığı balkon konuşmasının detayları yeni Türkiye politikasının izlerini sürüyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 25 Adet Yorum
M Tercan

Basiret lazım. Amerika, İsrail, başta olmak üzere, ülkemizin ilerlemesini ve gelişmesini istemeyenler içten ve dıştan çalışıyorlar. İçerde bulunan piyonlarını istedikleri gibi yönlendiriyorlar. Karşılarında sadece imam hatipli uzun adam ve ona inanan milleti var. Her türlü iftirayı atmak serbest. Ama hiç bir kanıtları yok. Hep iftira hep varsayım. 2yıl dinledikleri adamın en ufak bir yanlışını ögrenseler yanına bırakırlarmı acaba. Dikkat et chp nin başını nasıl yediler. Müslüman olmak sorumluluk gerektirir.

Gezi Yolu__________

Tayyip sonunda dünyanın en kanlı terör örgütlerini besleyen destekleyen silah veren bir Savaş suçu ve insanlığa karşı suç işlemekten Uluslararası Adalet Divanına gidecek!...

HIRSIZ VAAAAAAAAAAAAR

Dünya desteğini kaybetmiş ve tüm komşuları ile kavgalı... Ortadoğu'da bile yapayalnız bir Dünya Lideri ?.............

Gezi Yolu_________

Kel başa şimşir tarak bir Cumhurbaşkanı oldu imam Tayyip! Hiç telaşlanmayın, daha neler yapacak neler!.. Ne potlar kıracak, ne gaflar yapacak, kimlere hakaret edecek ve Çankaya’yı partisinin genel merkezi olarak nasıl kullanacak! Hiç ummadığınız olaylara hazır olun!.....................

Gezi Yolu___________

Tayyip seçime devlet gücüyle, devlet parası ve olanaklarıyla girdi. Din sömürüsünü her an kullandı Elinde sonsuz para vardı.............Devletin uçakları, helikopterleri, lüks makam araçları onun emrindeydi... Yetmedi 35 Milyon Defol Git Dedi!

insan

ne ne dedede deeeeeee nesin kendini bil zavallı

Mert K.

15 Milyon Secmen Bu Rezil Secim Tiyatrosunu Boykot Etti!...

Mert K.

Sadece 20 Milyon!...YUZDE 34 EVET dedi!... 36 Milyon HAYIR dedi!Yüce Divandan Kurtulamaz!

BY Tosun

Bu devasa suç dosyasına, hiçbir dokunulmazlık zırhı dayanmaz. Çankaya, o dosyaların kapatılacağı değil, ne yazık ki taşınacağı adres olamaz!

Erdoğan\'ın daha çok işi var

2023'e kadar yola devam olduğuna göre. Erdoğan 2.kez de cumhurbaşkanı seçilmek isteyecek, bunun içinde alevi açılımı da yapmalı ve onların da oylarını almalı.

B.C.U

Seviyesiz Sensin!... Doğrudan Hırsızlığa destek veren bir vatan hainisin

Men Dakka Dukka

Son 30 yılda siyaset, salt sayısal/rakama indirgendi................... Burada insan yok... Burada siyasal görüş yok..... Burada sadece kuru bir istatistiki hesap var!....................

Mazlum Tokat

O konuşmayla Dünya Lideri olduğunu gösterdi. Ne İsraile ne ABD ye need AB ye boyun eğmeyeceğni gösterdi her zamanki gibi. Ey CHP ve MHP li vatandaşlar gaflet uykusundan uyanın artık. Dünyayı Türkiyeyi ve Türk Milleti anlamaya çalışın. Anlamayanlar böyle sittin sene daha iktidar olamazlar.

Keser

Hacı Efendi.... O konuşmanın bir cümlesini söylesene

Devrimci Leninist Gençlik

55 milyon seçmenden 35 milyon seçmen Erdoğan'a hayır dedi!.. Yüzde 34'ü geçemedi... O cumhurbaşkanı oldu diye dünya tersine dönmeyecek, bu halk diktatöre asla boyun eğmeyecek..

atmaca

kendisi de gürcü olduğu için kendini Türk olarak değil Türkiye'li olarak hissetmesi doğal. sonra first lady'de kürt sanırım.

Gezi Yolu______

Bu Tayyip ülkeyi kaosa sürükleyecek... Ama sonunda hacı hoca hırsız takımı gümbür gümbür gidecekler.........

mutlu

Bu adam daha önceden de balkon konuşmaları yapmıştı.Daha sonrada aklına geleni yaptı.Adam dengesiz olduğu için kimse konuşmasında şifre aramasın.

sinan

seviyesiz hadsiz sen kurduğun cümlelere bakarmısın sen kimsin bu ülkenin yüzde 50 sinin oyun almış bir kişi hakkında bu cümleleri kurabilirsin haddini bil

TAKKİYECİ RTE

SÖYLEDİKLERİNİ İNKAR EDEN ADAM. SIFIRDA SIFIR. BALKON KONUŞMASI BOŞ.

Sezer

Süper Bir konuşmaydı çok beğendim .

Zulüm elbet bitecek

Bu seçimlerde parti ya da hükümet seçmiyorduk bre gafil adamlar. chp'nin çıkardığı adama oy vermem demek ancak gafletin göstergesidir, bütün seçim süreci boyunca rte'nin yapmaya çalıştığı uyutma hareketidir. Bu seçimde sadece tarafsız olması gereken, tertemiz olması gereken, halkı birleştirmesi gereken cumhurbaşkanını seçmek için oy kullandık. Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'na sırf chp aday gösterdi diye oy vermeyenler bilsinler ki hainliğin önde gidenini yapmışlardır. Ben chp'li değilim ama tertemiz adama, bilgili adama, kültürlü adama, insanları bölmeyen birleştiren adama oy verdim, ülkemi bölene teröriste satana değil

Zulüm elbet bitecek

bu adam asla 77 milyonun değil, milletin hiç değil ancak kendisini seçen gafillerin, hainlerin başkanı olacak. Suriye'de Esed neyse, Mısır'da Sisi neyse burada da rte o olacak, ötesi değil. Seçildi diye insanlar ona saygı duymayacak ya da nefretleri bir nebze olsun azalmayacak. Siz kendinizi avutun böyle, gün gelir devran döner, o zaman tüm gerçekler ortaya çıkar. Bugün ona oy atan gafiller de o gün herşeyi görür. Bu gün güçlü göründüklerine aldanmayın, zamanında firavun da Hz. Musa karşısında güçlü görünüyordu, ebu cehil de Peygamber efendimiz (sav) karşısında güçlü görünüyordu ama sonları malum.

nihat tekin

vatana millete hayırlı ugurlu olsun syın cumhur başkaınm allah sizi korusun ve tüm milletimize hayırlı ugurlu olsun hoşgeldin yeni mekanına :

dünyainsani

Millet secimini yapti, 52% Erdogan dedi. 12. Cumhurbaskani Recep Tayip Erdogan.

  • 1