BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı: Hanıma bile inandıramıyorum

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, hakkında çıkan istifa ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüştüğü iddialarını yalanlarken çok ilginç bir çıkış yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
salhor

Zavallı adam! Gene sen iyisin. Ya biz ne halt edeceğiz? Herif bizi taa Pensilvanya'dan yolladığı gerçek müridleriyle mahvetti. Evladımın "Kuvvetli şüphe gerekçesiyle" çilesi bir yıldır sürüyor. Günah bilinmiyor; Allâh da mı unutuldu? Rabb'im yetiş! Kahhâr sıfatınla tecellî et zâlimlere. Zerrece fetöye bulaşanları, en önce kahret! Evladım zerrece bulaştıysa, ilk onu kahret! Neredeyse delireceğim.

A.L.

TEOG VE ÜNİVERSİTE SINAVI REİS DEYİNCE DEĞİŞİYOR (MİLYONLAR İNDİŞELENDİ)DA BELEDİYE BAŞKANLARINA DEYİNCE NİYE DEĞİŞMESİN Kİ..

Misafir

Ahmet TAkan'ın yazısına ne diyeceksin?

Hakkı ARAR

İşler, "ya itaat et rahat et, ya da onurunla mücadele et" merhalesine getirilmemeliydi. Demokrasi işlemeliydi.

a.l.

ülke ekonomik çöküşte veya savaşa giriyor da gündem mi üretiliyor? iki hafta teog üniversite sınavı derken kaynatılırken yine neler oluyor?

Misafir

bu millete böyle yönetim yakışırmış.ama dert çekmeyince bal yenmezmiş .bunların karanlık yüzünü gördükten sonra sandıkta artık hataya düşmezler inşallah.yaşasın ***MERAL AKŞENER VE VATANSEVERLER****

baltacı

internethaber sana çalışıyordu,görevden alınırsan internethaber AIDS olur..

Misafir

gün asiri motivasyonu belli olmayan balikesir belediyesinin "basari" haberlerini yapan internethaber'den böyle bir haber bekliyorduk, gec bile kaldiniz!

misafir misafir

hangi halka hizmet bir an önce git

  • 1