BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.292,82

Baktı ki oy getiriyor o da Erdoğan'a saldırdı!

ALMANYA seçimleri için geri sayım sürüyor. Angela Merkel'in koltuğunun en güçlü adayı Martin Schulz parti genel başkanlığını yüzde 100 oyla kaptı. Yaptığı ilk açıklama ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Ali Naci ÖZBULUT

Almanya,Avrupanın hepsi ve ABD şunu iyi bilsin Sayın Erdoğan ve Erdoğandan sonra gelen T.C.Siyasetçileri artık Cumhurbaşkanımızın siyasetini izleyeçekler.Çünkü Artık Türkiye emir alan bir devlet değildir.Bütün Dünya Ülkeleri siyasetlerini gözden geçirsin.Sene 2017 --1940-50-60-70-80-1990 yıllar çoktan geçti.

kunta kinte

ozaman git orda yaşa da kutuplaşmanın alasını gör meraklı şey seni...

Tespit Adamı

Adam kendi ülkesinde bebek katilinin gösterilerini düzenlettirip, o katillerin saldırdığı ülkenin bakanlarını ülkeye sokturmuyor. Bu saldırı, bu düşmanlık değildir de nedir ey satılmış chpkklı yorumcu?

halk

Aynısı bizim siyasetçilerde yapıyor.... Bakalım ne zaman uyanacağız!

türkiye sevdalisi

saldiri olsa bile demekki erdogandan iyi ders almis

oy alacağım diye

doğru söze ne denir?? kanunlarımıza aykırı olarak türkiyede ki kutuplaşmayı oralara taşıyarak ancak orda ki insnanımız zarar veririz. Oy alacağım diye bunu Türkiyede ki hiç bir siyasetçi yapmamalıdır.

Aklın Yolu Bir

Adam doğruyu söylemiş daha ne desin, Tayyip Erdoğan oy uğruna bu ülkeyi kutuplaştırmaktan ve insanları birbirine düşürmekten başka birşey yapmıyor sonuçta..

Misafir

acaba biz de aynı şeyi yapıyor olabilir miyiz, baktık ki ab ye meydan okumak oy getiriyor haydin meydan okumaya, hem de elimizdeki tek yaptırım bak Suriyelileri salarız üstüne iken, bu vatanın menfaatini düşünen oy kaygısı ile değil vatan sevgisi ile hareket eder, senin ab dediğin sadece Hollanda değil, kendine gel, adam ülkeme gelme diyosa gitme, bak rahmetli denktaşa da siyasi miting için türkiyeye gelme diyen yine bu hükümetti ve denktaş gelmemişti

Misafir

almanya,gerçeği görmeye başladı ve erdoğan hayranı merkel i dehliyor.olumlu bir gelişme.tebrik ediyorum.erdoğan a karşı, dişli ve uyanık bir lider geliyor.

Misafir

Bu işin mucidi Erdoğandır. Öğreneceksen ondan öğreneceksin.

yalancılar

adam Türkiye insanlarını birleştir diyor. kutuplaştırma diyor. bu saldırı mı şimdi?

  • 1