BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.436,44

Bakanlık açıkladı! 43 bin personel alınacak

Milli Savunma Bakanlığınca yürütülen Türk Silahlı Kuvvetlerinin personel ihtiyacının karşılanmasına yönelik çalışmalar kapsamında bu sene 42 bin 938 personel alınacak. Bunların 3 bin 755'ini subay, 5 bin 375'ini astsubay, 13 bin 213'ünü uzman erbaş ve 20 bin 595'ini sözleşmeli erbaş ve erler oluşturacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
ali kaya

en ahmakça işi AKP yaptı. daha önceki partiler hükümetler liste usulu %100 kendi yandaşlarını işe alırken AKP kpss diye bişey icad etti. Yandaşda olsanız önce kpss den iyi puan alman gerekiyor.

Misafir

ilk önce torpili kaldırın herkes bilegin hakkıile girsin adalet lazım hazreti ömer adaleti lazım

Misafir

Silahlı kuvvetlere alınacak adaylar önce yazılı sınava alınmalıdır.Ancak bu sınav sorularının önceden sızdırılmaması için bütün tedbirler cumhuriyet savcılıkları tarafından alınmalıdır.Yazılı sınavı kazanan adayların istihbaratı çok ayrıntılı yapılarak hiç bir parti,dernek,siyasi örgüt ile en küçük bir bağlarının olmamasına özen gösterilmelidir.Mülakat sınavı asla yapılmamalı,kazanan adayların bilgi dereceleri yazılı sınavda,bedeni durumları da spor ve muayeneleri sonucu değerlendirilmelidir. Öğrencilerin,toplumun her kesiminden ailelerden gelmelerine azami dikkat edilmelidir!

Cakici

Aranan sartlar: AKP ye uye olmak.

Misafir

yüksek okul mezunları iş bulamıyor bulsada işe giremiyor neden adam kayırma oldugu için

Misafir

yüksek okul mezunları iş bulamıyor bulsada işe giremiyor neden adam kayırma oldugu için

  • 1