BIST 9.699
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.498,19

Bakanlar Kurulu sonrası flaş Afrin açıklaması

Bakanlar Kurulu sonrası konuşan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Esad rejimiyle terör örgütü PYD/ PKK'nın anlaşması yönünde çıkan haberlerle ilgili "Yakından takip ediyoruz! Gerçekle ilgisi yoktur!" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Burdayiz.

Bunu amarikaya bir sormak lazım, bu terör örgütü abdden izinsiz hiç bir hat yapmaz, abd hani esadı indrimek istiyordu, bak buda yalan, işid mücadelesi de yalan, herşeyleri yalan, bunlar yılan.

Ozan

Kopegin sahibide art niyetliyse onunlada baris olmaz.. ( bu arada teapot dogru)

Misafir

Teröristin asla barış gibi bir fikri olamaz. Bu zaten terörün doğasına terstir. Zaten terör örgütlerinin hepsi taşerondur kendini gizlemeye çalışan başka odalara çalışmaktadırlar. Terörün bitmesi ancak taşeron başlarının ortadan kaldırılmasıyla mümkündür. Barış köpekle değil köpeğin sahibiyle mümkündür.

Akın

Eset hikaye asıl yöneten putin

misafir

1600 terorist etkisiz hale getirilmis iki de bir agizlarindan dusurmuyorlar, ellerinde savasa surecek daha kac tane terorist var bilinmiyor, sayisiz, cepheye surdukleri cetelere aylik suriye parasiyla 25000 oduyor birde gidin kurt koylerini ele gecirip ganimetlerini kendinize alin size turkiyeye bagli Cerablus, İdlib, Ezaz devleti kuracaz, demisler

Misafir

Masa başımda sorunlar çözüm bulur savaşarak çözüm bulunmaz bölge halkı neden acıya göz yaşıyı yaşasınki akılı olun yeryüzü sahibi Allah'tır toprak için savaşanlar toprağın altında yer buldu geçici bir dünyadayız zaman saati gelen gidiyor insanca yaşamak hakkımız olduğuna inanıyorum savaş bir şey kazandırmaz barış insanlık için en önemli olan sadece ülkemiz yada komşu ülkeler değil dünyanın tamamında barış hakim olsun tüm sınırlar kalksın toprak için savaş ancak böyle durdura bilir

Misafir

Amerika Afrin'de rezil oldu. Teröristler eteklerini giymiş kaçıyor.

  • 1