BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,54
ALTIN 2.495,72

Bakan Ziya Selçuk'tan öğrencilere Mustafa Kemal tavsiyesi

Mill Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bugün ilk yurt içi ziyaretine çıktı. Şanlıurfa'da bir okulda öğrencilerle buluşan Bakan Selçuk, öğrencilere Mustafa Kemal Atatürk'ten örnekler verdi. Bir öğrencinin sistem değişikliklerinden dert yanması üzerine Bakan Selçuk 'artık ani değişim yok' diye cevap verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

Sn. Bakan, herşey kitap okumaya olmuyor maalesef. Darbeciler, nitelikli dolandırıcılar, katiller, hırsızlar sizin söylediğiniz gibi çok kitap okumuş adamlar. Eeee! Ne oldu şimdi? Bu çocukların ahlakı için birşeyler yapılmazsa bir nesil daha buharlaşacak. Hem eğitim hem öğretim. Sadece eğitimi konuşup duruyoruz.

N TEKDEMİR

ATATÜRK;BİR KONU HAKKINDA KARAR VERMEDEN ÖNCE YÜZLERCE KİTAP OKUR,ARAŞTIRIR ÖYLE KARAR VERİRMİŞ.İNGİLTEREDEN KREDİYİ İSTEDİĞİ KADAR ALAN RAHMETLİ SAKIP SABANCI,İNGİLTEREDEN GELEN MÜHENDİSLERİN 2(İKİ)YIL DAHA BİZDE ÇALIŞSIN TALEBİNE İNGİLİZLERİN CEVABI;'İSTEDİĞİN KADAR KREDİ VERELİM AMA MÜHENDİSLERİ DAHA FAZLA VEREMEYİZ'CEVAPLARI BİZLERE İNSANIN KIYMETİNİ ANLATMASI BAKIMINDAN İYİ BİR ÖRNEK SANIRIM.

SAMET

GÖNÜL BİR AN ÖNCE VARMAK İSTER TURANA.O YOL ÇOK OKUYUP İYİ YORUMLAMAKTAN GEÇER ANCAK O ZAMAN VARIRSIN TURANA.

enver

Sn.bakanım meslek lisesi hocalarımızda genelde teorik bilgi var ama pratik bilgi olmadıgından dolayı sanayi sitelerindeki en iyi ustalardan öğrencilerin pratik bilgisi için yararlanılsa iyi olur

Metin Tamer

Hocam, eğitimin acil beklediği sorunlar olduğunu inşallah unutmuyorsunuzdur.Tren kaçmakta. Bu nesil bari kurtulsun. Bir öncekileri harcadık.Unutmayın Ziya bey : Çin seddinin hangi ülkede olduğunu bilen sadece ülkenin %50 si.

Ece Eylin

Keşke ek kontenjanda getirseniz her hafta anadolulara keşke bende okulumda ders görebilsem psikolojim bozuldu :(

Misafir

Editor niye yayinlamiyorsun kardesim?Gercekleri yaziyoruz yine yayinlamiyorsun illa senin istedigini mi yazalim,illa yandas mi olalim,illa Ataturk dusmani mi olalim?

Atatürk evrensel değerdir

Ne mutlu ki bakanımız da bu doğrultuda söylemleri ile anılıyor.

Misafir

ayagini kaydirirlar bu degerin...

  • 1