BIST 9.681
DOLAR 32,52
EURO 34,81
ALTIN 2.423,58

Bakan Yılmaz'dan son dakika TEOG açıklaması

'Bu yıl TEOG olacak mı? Öğrenciler liselere nasıl yerleştirilecekler?' sorularının cevabını Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz açıkladı. Bakan Yılmaz Bakan Yılmaz, "Bu yıl TEOG olmayacak, adrese dayalı yerleştirme, eve en yakın okul sistemini dikkate alarak ve diğer belirlediğimiz hususlarla birlikte öğrencilerimizi yerleştireceğiz" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

Ben 45 yaşındayım TRT tek kanalla büyüdüm, sobada ısınan suyla leğende yıkandım. Siyah önlük giydim.. en güzel zamanlardı.. yine sınavlar vardı ama Fetö yoktu,zengin fakir çocuğu ayırım çok azdı. Milli eğitimdeki sorunlara rağmen güzel eğitim veriyordu.. parası olanda olmayanda aynı okula gidiyordu. Ablam İmam Hatip bitirdi diğer ablam lise, abim okumadı aşçı oldu, ben üniversite bitirdim,belkide üniversite diplomasının bir anlam ifade ettiği son kuşağım. İşiniz çok zor gençler gerçekten çok zor. Her sene değişen sistem ailelerin ve sizlerin psikolojisini bozuyor.

Sgjlşş jdgl

Teog gelsin. LÜTFEN!!!

al

2019 seçimlerinde oy kaybettirecek teog olmayacak

emektar fizikçi

Sayın bakanımıza öncelikle ücretli öğretmenlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyor ve kpss ye girme şartının kaldırılması için ricada bulunuyoruz

MSRSY

BAKANLIĞIN SAĞLAM, GELECEĞE YÖNELİK, PLANLI ADIMLAR ATMASINI BEKLİYORUZ. GÜNÜBİRLİK KARARLAR ALMASI, EĞİTİMDEKİ GELECEĞE YÖNELİK BELİRSİZLİKLER VE GÜNLÜK, PLANSIZ DEĞİŞİKLİKLER HEPİMİZİ ENDİŞELENDİRİYOR.

MELCİ

Allah belanızı versin.

  • 1