BIST 9.645
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.431,24

Bakan Soylu'dan taksicilerle ilgili talimat! 81 ile genelge gönderildi

Kısa mesafede yolcu almayan, taksimetre açmayan, fazla ücret almak için güzergahı uzatan taksiciler yandı.Taksicilerle ilgili artan vatandaş şikayetleri üzerine, İçişleri Bakanlığı harekete geçti. Bakan Soylu tarafından 81 ilin valisine genelge gönderildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
Misafir

UBER i yasaklarken halki dusunmediniz.Taksici Plakaci Mafyadan gelen baskiyla halkin yararina olani engellediniz.Taksi diye kullandiklari o Kore mali rahatsiz araclardan , Havaalanina giderken metre acmadan istenilen fahis fiyatlardan, Ziyaretimize gelen sahislarin 2 km yol icin 25 dakika sokaklarda dolastirilip 50TL ucret odemesinden, Ucreti verdigi halde vermediniz diye kavga cikarip musteriyi taciz edenden , caddeleri yaris pistine cevirenden biktik usandik.Ulkede denetim diye birsey yok.Cikar kararnameyi ama uygulamada fiyasko.Hic bir taksiciye tek bir yaptirim olmayacak, sadece yaptik gosterisi bu.

Uyduruk zırva.

Seçim zamanı "uber muber yok" derler olur biter. Uyduruk haber.

Misafir

16 yıldır kim yönetiyo sanıyorsun ahh cehalet ahhhh

k.k.k

Taksiciler de artık kendilerine çeki düzen versinler ! Kaç tane taksinin kırmızı ışıkta geçtiğini biliyorum sayamadım ! Sarhoş olup, ağzı içki kokan, taksi kullanan bile var !

Misafir

Yapılacak ilk iş; taksi plakaları kısıtlamasının kaldırılmasıdır. Nasıl isteyen bakkal dükkanı, berber dükkanı, manav yeri açıp işletebiliyorsa, araç plakasını kaydettirip taksiciliğe de başlayabilmelidir.

kaba

Bazı taksicileri tenzih ederim ama taksicilerin çoğu kaba cahil ve sinirli nezaketten uzaklar. Uber kim ne derse desin daha medeni insanların kullandığı vasıtalar.

Misafir

Akp ve mhp ikdidarı ülke yönetecek anlayışa sahip değiller

şikayetçi

kazık atan atana ....nerde üç kağıtçı var .. hepsi bizim ülkede... dürüst çalışan yok abi...

Misafir

Cok gec kalinmis bu bir karar ...taksiler tr de sanki agir gibiii...hele taksiker masalllah kibrit kutusu gibi

  • 1