BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.417,26

Bakan Soylu'dan müjde! 25 bin 500 kişi alınacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yıl sonuna kadar 25 bin 500 kişilik polis ve bekçi alınacağını açıkladı. Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ben gece yatarken bekçi düdüğü duymak istiyorum" talimatı üzerine harekete geçip bekçi alımlarına başladıklarını söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 24 Adet Yorum
Misafir

vee askerlik yapmayan vekilllikte yapamamalı cumhurbaşkanı bakanda olamamalı..

Misafir

memleketi böyleleri yönetiyor ya maaşallah bizim seçmene tam 16 yıldır seçmece yaptı

BNT

DEVLET SOKAKTAN YÖNETİLİR. SOKAK DÜZGÜN DEĞİLSE, HİÇ BİRŞEY DÜZELMEZ. binlerce binlerce hırsızlık oluyor. Aç kalan Hırsız değil. Mahallelerde; HIRSIZLIK BARONLARI VAR, ZENGİN, İŞYERLERİ, Tüm Hırsızlık Olaylarını, Bu zengin kişiler organize ediyor.

Misafir

Böyle Devlet yönetilmez ben gece , bejci dudugu duymak istiyorum demek ile personel alinmaz ihriyac varsa alinir Sanki etrafında Kuş uçuşturuluyorda bekçi sesi duyacakmış hangi Camlardan duyulacaks ses geçirmez Camlardan mı Her işte bir bahane aramayın tüketimden üretimlige gecmek lazim

Misafir

bekçi çıkabilecekmi...................

BEKCİ

Bekci sart bu ulkede. Geceleri sokaklarda ne pislikler donuyor. Gece sokaga cikmayanin haberi yok.

kundemacı

Sayın Soylu: "Ben gece yatarken bekçi düdüğü duymak istiyorum" talimatı üzerine harekete geçip bekçi alımlarına başladıklarını söyledi." Böyle söylüyorsun ama birisi kalkar; "Ben gece yatarken horoz sesi duymak istiyorum." derse horoz mu alacaksınız, başka birisi; "Ben gece yatarken aslan sesi duymak istiyorum" derse aslnamı alacaksınız. Bı kadar komik olunur mu? Biz bu sözlerinizi bir şaka kabul ediyoruz.

Baran

Git gide polis devleti olduk, bumu müjde? Demek ki halk güven icinde yasamiyor ancak ordu gibi bir polis teskilatiyla ancak güvenik saglanabiliyor.

Zeren

Geceleri sokaga cikma yasagi da yakinda gelir herhalde. Bir de tepdili kiyafet giyip geceleri gezerse halkin icinde cok iyi olur.

BekçilikteYaşŞartı

Bekçilikte 30 yaş şartını kaldirin sayin Bakanim birkaç ayla başvuramadık. Fetö yüzünden zamaninda devlete giremeyenlerin yaşı geçiyor. Mağduriyet giderilsin.

Misafir

RUH HALIN NE ISE ONU SOKAGA YANSITACASIN..Her an hersey olabilir taharuzda. Uyumak rahatlik size yasak bak ben uyumuyorum korkudan

Misafir

mahalleri yıkıyorlar haberin yokmu kardeşş..her siteninde bekçisi zaten var..güvenlik adı altında...ama yinede bekçi gibi bir görevli olsun destekliyorum

Misafir

madem paralı askerlik yaptıracaksınız kalıcı yapın yaş şartını kaldırın parayıda 5000 dolara sabitleyin ve deyinki devletine asker olarak hizmet yapan devlet işinde çalışır devletine askerlik görevini yapmayanda devlette memurda işçide olamaz deyin kestirin atın işin en iyi çözümü bu.....

mcakir

Gökdelenlerin kaçıncı katına kadar o düdük sesi çıkacaksa artık.

mcakir

Bende; hırsızın, hainin olmadığı ekonominin düzgün olduğu, sokaklarda dilenen insanların olmadığı, asgari ücret alıp her şeye eyvallah diyen insanların olmadığı, çoluk çocuğunun geleceği için yeterli gelire sahip insanların olduğu bir ülke hayal ediyorum, inşallah o günleri de görürüz.

Misafir

devlet işinde askerlikyapma şartı kesinlikle olmalı ve bu olduğu sürecede askerlik paralı olabilmeli..kısaca askerliğini yapan bilmeli kii devlet işinde önceliği ayrıcalığı olduğunu .......

Misafir

eski bekçleri iptal eden kimdi acaba

alper

Bekçi alımında askerlik yapmış olmak şartı inşallah olmaz.Okuyanlar da başvurabilmeli.

Misafir

bu ülkede bir tapınakçılar var birde tapınıcılar var...benden bukadar anlayan anlar anlamayanda anlayana sorar.......

Misafir

düdük derken anlayn artık o düdüğü .düdük deyince aklıma gelenleri yazamam..düdük.işte düdük..aslında her kurum düdük doldu ya neysee..

Misafir

EVET MAHALLEDİ BEKCİ DÜDÜĞÜ HEKESİ DİNLENDİRİYOR HUZUR İÇİNDE YATIYOR İNSANLAR BU KANUNU ÇIKARANDAN İŞLETENDEN ALLAH RAZI OLSUN

Misafir

düdük sayesinde 25,000 kişi alınacak her kuruma bir düdük şart oldu artık..

Misafir

Tayyip Türkiye değildir!...Türkiye bir devlettir... Recep Tayyip ise bugün var yarın yok bir şahıs...... Bu nedenle birbirine karıştırmayın.. ..

Misafir

sarayda nasıl duyacak düdüğü anlamadım ya neyse...

  • 1