BIST 9.759
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.418,78

Bakan Soylu'dan İnce'ye miting tepkisi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muharrem İnce'nin İstanbul mitingini değerlendirdi. Soylu, İnce'nin "5 milyon kişi geldi" iddiasına karşın "280 bin kişi vardı, yalancıdan cumhurbaşkanı olmaz" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 51 Adet Yorum
Ali bakir

Ayıp arkadaş ya miting alanındaydık bizde 2 milyon kişiden fazla olduğunu söyleyen polisler vardı yanımızda yer gök insandı insaf

Misafir

zorunamı gitti kardeşşşşşşş

Aydin

Adam hakli yalancidan cumhurbaskani olmaz. Bakin Erdogana hic yalan söylüyor mu ? -1998'de hizmete acilan Adiyaman Havalimanini 2002'de iktidara gelen AKP yapti. -1992'de acilan Mus Havalimanini 2002'de AKP acti. -1992'de kurulan Isparta Süleyman Demirel Üniversitesini 2002'de AKP kurdu. -1975'teki Malatya Üniversitesini de 2002' de AKP kurdu -1987'de Izmirde kurulan Adnan Menderes Havalimanini da Erdogan kurdu. Bunlarin daha devamini da yazardim da buraya sigar mi bilmiyorum. Yalan söz konusu olunca master yapan adamlardan yalancidan cumhurbaskani olamayacagini duymak ne kadar komik :)

aaaaaaaaaaaaa

asıl yalancı karşısındaki kişiye yalancı diyen asıl yalancıdır bu insanlardan değil bakan hiç bir şey olmaz yazıklar olsun bu tür adamlar yüzünden akp ye oy yok

Hakkı B.

Kızma birader. Siz bu kadar kalabalığı milyarlarca lira harcayarak bir araya getiremiyorsanız kendinizi sorgulayın.

Hakkı B.

Sayın SS Bahçeli'nin dediği gibi konuşmuş, "yalancıdan cumhurbaşkanı olmaz" diyerek gene birilerine laf sokmuş. RTE azletmesin kendisini.

Misafir

Nedir bu chp seçmenin hali(hoş adayları da aynı başları da yöneticileri de aynı). hesap bilmezler kitap bilmezler. akılları adeta tutulmuş, bunların kendilerine faydası kalmamış ki ülkeye faydalrı olsun . biraz olsun üzülürdüm sonra acırdım artık ne üzülüyor ne de acıyorum beter olun beter!!!

Misafir

ÜZÜLDÜM ÜLKE M ADINA ŞU CHP NİN CHP SEÇMENİN DÜŞTÜĞÜ HALE BAKIN! HESABI KİTABI UNUTMUŞ. BUNLARIN OKUMUŞU İLE CAHİLİ ARASINDA HİÇ FARK KALMAMIŞ. BAKIN İNSAN BAKKAL BİLE ÇIRAK ALIRKEN SORAR EVLADIM DAHA ÖNCE BU İŞTE ÇALIŞTIN MI DİYE BUNLARA DA NE SORGULAM NE HESAP NE KİTAP VAR. MUHARREMİN BACROUNDU NEKARİYERİ NE BOŞ BOMBOŞ YAHU BU ADAM ÜLKEYİ YÖNETSİN DİYE OY VERECKLER YAHU AKLA ZİYAN AKLA!.. 2 KERE KILIÇDAROĞLUNA YENİLMİŞ

Misafir

ÜZÜLDÜM ÜLKE M ADINA ŞU CHP NİN CHP SEÇMENİN DÜŞTÜĞÜ HALE BAKIN! HESABI KİTABI UNUTMUŞ. SÖZDE AYDIN OKUMUŞ, ELİT YA BUNLAR BİZ AK PARTİ SEÇMENİ BİDON KAFALI, GÖBEĞİNİ KAŞIYANIZ YA. VALLLAHİDE BBİLLAHİ DE BUNLARDAN 5 GÖMLEK ÜSTÜNDEĞİLSEK NE OLAYIM. BUNLARIN OKUMUŞU İLE CAHİLİ ARASINDA HİÇ FARKL KALMAMIŞ. HEPSİ HESABIP YAPMAI UNUTMUŞ AKIL TUTLMASI YAŞIYORLAR BAKIN AŞAĞIDA HAHAHAH NİCK ARKADAŞŞ SİZN İÇİN HESAP YAPMIŞ OKUYUN LÜTFEN.

Misafir

HARBİ SİZ CHP SEÇMENİ ARTIK SİZDE HESAP KİTAP KALMAMIŞ YAHU, NERELERDESİNİZ 2 KERE 2 DÖR EDER 10 DEĞİL. BAK YUKARDA ARKADAŞ SİZN İÇİN HESAPLAMIŞ Bİ BAKIN . ANLAMZSANIZ TEKRA YAZIN TEKRA ANLATSIN. ÇÜNKÜ SİZDE NE HESAP KALMIŞ NE KİTAP!!!

Misafir

SEN KAFAYI YEMİŞ HESABI KİTABI UNUTMUŞSUN BAK YUKARDA ARKADA SİZİN İÇİN HESAP YAPMIŞ AMA SİZDE ONU ANLAYACAK ZEKA AKIL KALMIŞ MI ORASI MEÇHUL

Misafir

AYNEN BU CHP DE HESAP MİZAN KALMAMIŞ AKIL TUTULMASI YAŞIYORLAR DA ESAS ŞU POLİS KAYNAĞI DEDİKLERİ FETO NUN HALA POLİSİ VAR MI? YOKSA ASPARAGAS BİR KAYNAK GÖSTERMES MİDİR?

Misafir

kardeş bunlar hesabı kitabı unutmuş, akıl tutlması yaşıyoralra 15 yıldır. sendrom her geçen yıl ağıtlaşıyor. normal mi karşılamak lazım bilmiyorum çünkü gezi de ihtilal yaptık sandılar, 15 temmuz da iş tamam dediler. şimdi kalelri izmirde ki mitingi görünce iktidara geliyoruz sandılar. yarın 9 uncu osmanlı tokadını göö.. ne yediklerinde. ama polis kaynağı hangi mantıkla demiş bu kaynak fetöcü polislerin hala var olduğumuur yoksa asparagas bir kaynak haberi midir? Sayın Soylu'nun derhal üstüne gitmesi lazı!!!

Misafir

bu fetöcü polis kaynakları hala var mı . çünkü o meydanın kapasitesi bildiğim yeni kapını kinin 3-4 de 1 kadar ken yeni kapının ki 2- milyon maltepe 5 öyle mi. şu polis kaynağı hikayesi lütfen araştırlsın fetöcüler hala kol geziyor.

Misafir

sayın soylu yeni kapı alanı bu alanın 3-4 katı iken 2 milyon insan sığmıyor bu maltepede 5 milyon insan akıl var mizan var. Sayın Soylu bu polis kaynağını da bir an önce araştırın . hangi polis kaynağıymış? Fetö hala etkin olabilir.

adakger

hangi polis kaynağı , fetö polis kaynağımı? akıl var mantık var yahu chp nin türkiyedeki seçmeni zaten 13 milyon kusürken 5 milyon ... hangi polis kaynağı vermiş bu rakamları yahu. sayın soylu içerde hala fetö var fetö!!!

dobra

''Emret reis''.Ömrün ve iktidarın da boyun gibi uzun olsun.Yolun yolumuzdur.Yolun açık olsun.

Misafir

Hele şunlara bakın hele...Yok benim fazlaydı,senin azdı...Al birini vur ötekine! Biri devleti sözde yönetiyor,diğeri de sözde yönetecek!İşte biz millet olarak böyle adamların elinde kalmışız!

Önce Vatan

1 Kasım İstanbul seçim sonuçlari: Ak Parti 4.379,223. %48,72 Chp 2.736,275. %30,44 Sadece okumak önemli değil misafir anlamakta lazım. Nerde 5 milyon. Ak partinin bile 5 milyon yok. :-)

Misafir

10 milyon olsanız ne olur devam devam devam

Misafir

SENİN O BEYNİNİ.... BİR DOKTORA GÖSTERMEK LAZIM.

HAHAHAH

ULAN CHP 2015 TE İSTANBULDAN ALMIŞ 2.750.000 OY :))) CHP NİN ALANDA DOLDURDUĞU YER 90 BİN M2 ! CARP 4 İLE ? 360.000 ! METREKAREYE 40 KİŞİ SIĞDIRSALAR 3.600.000 EDER :))) BÖYLE ATIP TUTMALARI NORMAL :) SOKAK ARALARINDA 5-10 BİN KİŞİYE MİTİNG YAPANLAR , KARŞILARINDA 100-200 BİN GÖRÜNCE 1-2 MİLYON GÖRMÜŞ GİBİ SEVİNİYOR.

ysf

yalancıdan ikdidar oluyor o mitingde bende vardım yemin ederimki az dedi 6 milyon vardık

Misafir

Son rakamları veryorum soylu 6 milyon 250 bin

Misafir

Süleyman soylu dediyse doğrudur adam gibi adam diyen arkadaşım soylu demokrat partideyken erdoğana söylediklerine bir bak istersen