BIST 9.725
DOLAR 32,53
EURO 34,79
ALTIN 2.439,26

Bakan Soylu Yusuf Topal’ın ailesini aradı! Polislerin ifadesi ortaya çıktı

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, Giresun’da eşinin ilaçlarını yazdırmak için gittiği sağlık ocağında tartıştığı doktorun ’beyaz kod’ vermesi üzerine gelen polislerin biber gazı sıkıp, ters kelepçe taktığı sırada kalp krizi geçirip yaşamını yitiren Yusuf Topal’ın (82) ailesini telefonla aradı. Doktor hakkında soruşturma başlatıldı, polisler ise ifade verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 66 Adet Yorum
Misafir

O polisler ve doktor muebbet almali ki ders olmali o doktorun anasi babasi yokmu o memurlarin ana babasi yokmu hicmi merhamet vicdan kalmamis izleyen vatandasa ne demeli yaslisina saygisi kalmayan gencin gelecegi bitmistir

Misafir

Sen kimsin de yargıladın kodese koydun. Haddini bilmeli herkes.

Misafir

memleketimizin halini, ülkemizin eğitim durumunu, gelecekten umutlarını vs çok güzel özetlemişsiniz(!) ne kadar teşekkür etsek azdır size İlahi(!)

Misafir

Saçmalamamak lazım. Herkes görevini yapmalı. Sen sağlık bakanlığı yapılanmasını, görev tanımlarını vs biliyor musun da yargılıyorsun hemen. Sanarsın hepsi sağlık bakanlığı bilirkişisi...

Misafir

hoşgörmek ne demek? usülsüz reçete yazmak hoşgörmek mi oluyor? Önce gidip SGK'nın doktorlara "sen hastalar gelmeden ilaç yazıyormuşsun, bu reçetelerin parasını şu İBAN'a yatıracaksın" mealli yazılarını oku, sonra gel "hoşgörülmeli" de bakalım. Senin yüzünü çoluğun çocuğun doktor olup şiddet gördüklerinde görmek isterim.

Misafir

Bingölde yoldan karşıya geçen bir gariban memura polis aracı çarptı ve öldü.Kaza diyelim olabilir...Ama Trafik raporu ölen %100 suçlu polis %0 rapor düzenlenmiş.Bu işte meslek taassubu.Öldürenin tamamen kusursuz olduğu kaza duydunuzmu?Herkes devlet gücünü kullanırsa gariplerin hali ne olacak .82 yaşındaki adam huysuz olsa ne olacak?Bununla iletişim kuramayan adamlar polis yapılırmı geri çekin mutfakta soğan soysun.

Misafir

Bu günler daha iyi, yazıklar olsun o doktor ile polislete

Erdal

Doktor olarak atanma şartına insanca davranışları gösterebilme becerisine sahip olma maddesi de eklenmeli.82 yaşıdaki adamı hoşgörmeli saygılı olmalı ,elinden gelen yardım yapmalı.Insan olmanın gereği budur.

kurt-ay

polise güçlük çıkarmak öylemi 82 yaşındaki adam size ne yapabilir hayatım boyu iki kez durduk yere polis egosu ve şiddetine maruz kaldım üstüne savcıya şikayet dilekçesi vermem gerektiğini söyleyen 155 ihbar hattı memuru benim numaramı o polislere vermiş beni aradılar ve tehdit edildim sene 2012 bu polisler sözde meclis başkanı korumaları olduklarını söylemişlerdi bana dedikleri şikayette bulunma hoş olmaz senin için die sustum kimi kime şikayet edeyim die düşündüm polis gördünmü yolumu değiştirir hale geldim artık

Rüstem

Doktor hatalı. Polis hatalı. .ölen de hatalı. Polise direnecek gücün mü vardı ne gerek vardı. ..yazık

Misafir

Doktorlara da mülakat gelsin. Sadece testlerde ful çeken herkes doktor olmasın. Afrikaya gönüllü giden doğuya gönüllü giden tek amacı vatandaşa hizmet olan gece gündüz çalışarak kendini hastalara adamış yürekli doktorlarımız da var. Genelleme doğru olmaz ama herkes sınırını bilsin. Herkes yaşlılara çocuklara ve çile çeken vatandaşlara yardımcı olsun.Biraz insan sevgisi olan birisi için herşey çok kolaydır. Saygılar

Misafir

Bilgi sahibi olmadan atıp tutmak adet oldu. Evde bakım hizmeti devlet hastanesi tarafından verilir. Hasta veya yakını devlet hastanesine ecde bakım hizmeti için başvurur. Bütün işlemleri(reçete,muayene vs.) devlet hastanesinde yürütülür. Aile sağlığı merkezleri evde bakım hizmeti vermez. Görev tanımında yoktur. Doktor bunun bilgisini muhakkak vermiştir. Yetkisiolmayan şeyi isteyen amca doktora ısrarcı olmayacaktı. Eğer sözlü veya fiziki saldırı olursa doktor beyaz kod vermekte haklıdır. Bütün bunlar kötü bir talihsizlik maalesef.

Misafir

doktor görevini yapmasın diyen yok bir sağlıkçı yönlendirip kontrol ettirmek herhalde ülkeyi batırmaz

Misafir

Sizin gibi polisin ...Amcam zaten yaşlı ne yapabilecek size. Bu barbarlık niye o yaşta ki adama biber gazı mı sıkılır ya.Birde karga tulumba arabaya zorla tıkıyorsunuz .Karakola gitse ne olacak, neyle suçlayacaksınız alın ifadesini bırakın adamı. Mekanı cennet olsun

fatih çiçek

doktorlarımız sağolsun

Misafir

Bu kadar cahil ve saldirgan polis nasil vatandasin can guvenligini saglar

ataş

O polisler daha iyi bir mevkiyle başka bir yere tayin edilir doktorda bir üst makama çıkar, olan vatandaşa olur.

Misafir

İçişleri Bakanına teşekkürler.Ters kelepçe biber gazı 82 yaşındaki adama takmak tamamen kötü niyettir.İletişim kuramıyan doktora ne demeli .Her memur gelen yaşlıları daireden kovsun öylemi?

Misafir

HADİ DOKTOR KANUNA UYMUŞ,BİRAZDA KANAATİNİ KULLANIR İNSAN,ODA AYRI PEKİ POLİSLERİN ÖZRÜ NE?? YOK! YARGILANSINLAR.

Misafir

Türk ceza kanunlarına göre hastayı görmeden ilaç yazmanın suç olduğu bir ülkede bundan sonra hiç bir doktor kendini riske atmaz. Devlet büyüklerimiz bunu suç olmaktan çıkarmadığı sürece böyle vahim olaylar devam edecektir. Doktor kanunun dediğini yaptığı için suçlu sayılmayacaktır. Kanuna uymuştur. Hatta araba muayenelerinde de ruhsat yeterli olsun arabayı niye götürüyoruz ki.

Adalet

Ayrıca Sayın Süleyman Soylu' da duyarlı davranışından dolayı tebrik ediyorum, Vatandaşı dinlemesi çok değerli.

Adalet

Kesinlikle olayın öncelikle doktor tarafının soruşturulması lazım. Olayları. Bu aşamaya taşımamlıydı.Ellerinde her türlü yetki var. Hastaya evde bakım hizmeti uygulayabilirdi.

Misafir

Devlet şiddet kullanma tekeli'ni aşıyor mu?

sedat

utanmazlar birde asıl mağdur biziz demişler

misafir 55

Beyler polislerle ilgili yattığınız yerden çok iyi ahkam kesiyorsunuz.mudahele eden polisler açıgs alınmış soruşturma başlamış daha ne olsun Esas benim söylemim Dr beylerle ilgili aynı sorunu bende yaşadım ve şu an yaşıyorum 87 yaşındaki annemi kontrol edip bir iğnesi vardı maalesef bütün ricalarım ve baş hekimliğe ve bakanlığa bildirmeme rağmen hiç bir işlem yapılmadı sayın dr hakkında ama ben orada bu vatandaş gibı tepki verseydim bilmiyorum sonuc ne olurdu onun için konuları daha geniş bir perspeftikte değerlendirelim