BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Bakan Soylu: O gece kanı bozuklarla savaştık

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz gecesi milletin vatan evlatlarıyla değil kanı bozuklarla çatıştığını söyledi. Bakan Soylu, şehit ve gazilerin fedakarlıklarının unutulmayacağını kaydetti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

ben özü sözü belli türk oğlu türküm.sen önce kendine bak.asıl o denilen sensin.

Misafir

önce sen kendine bak.

Misafir

BU ZAMANA KADAR GELEN İÇİŞLERİ BAKANLARI HİÇ BİR ZAMAN TAM ANLAMIYLA TERÖR İLE MÜCADELE ETMEMİŞTİR. NE HİKMETSE.

Misafir

SENDE BUNU YEDİN DEMİ KOÇUM

Misafir

HAYIR DEĞİLSİN ÇÜNKÜ OHAL VAR.

MİSAFİR

SATILMIŞ HAİNLER COŞMUŞ GİNE SOYLUYA SALDIRIYORLAR .ALLAH BELANIZI VERECEK MERAK ETMEYİN TÜM YAZDIKLARINIZ SÖYLEDİKLERİNİZ YAZILIYOR KAYIT EDİLİYOR .AMA ALLAHIN YAKALAMASI ÇOK ŞİDDETLİDİR MERHAMETİ SİZLERİ FAZLA ALDATMASIN SONRA YARDIMCI BULAMAZSINIZ ,ALLAH HİÇBİR HAİNİ NANKÖRÜ SEVMEZ TÜRKİYENİN EKMEĞİNİ YEYİP DEVLETE DEVLET BAŞKANINA BAKANA SALDIRAN EZİKLER

MİSAFİR

OHAL HAİNLER SATILMIŞLAR İNSANLIK TAN ÇIKMIŞLAR İÇİN EN İYİ HALDIR OHALIN KALKMASINI İSTEMİYORUZ

MİSAFİR

KANI BOZUKLAR HALA ARAMIZDADA VAR KARI GİBİ SAKLANIP ORDAN BURDAN SALDIRIYORLAR EZİKLER UTANMAZLAR İNSANDA BİRAZ ONUR OLUR

MİSAFİR

SOYLU KANI BOZUKLARLA KANKA OLMAZ, AMA SENDE KESİN BİR BOZUKLUK VAR .KANKA DEDİKLERİNDE İÇİMİZE SENİN GİBİ SIZMIŞLARDI SONRADAN FARK ETTİK

misafir

ey soylu.bir zamanlar o kanıbozuklarla kanka değilmiydiniz.önlerinde elpençe durmuyormuydunuz.onların okullarına okumadınızmı.o iblisib apdes suyunu içmiyormuydunuz.

Misafir

Saat 18 itibariyle darbe girişimini Genelkurmay, MİT ve hükümet yetkilileri biliyorken TRT’nin korumaya alınmaması, biri rütbeli 5 asker tarafından basılması ve gece yarısı bildiri okutulması daha sonra darbecilerin TRT personeli ve halk tarafından yakalaması kuşku uyarıcı değil mi?

Misafir

O gülme hakkına sahipse, ben de söz söyleme hakkına sahibim

MİSAFİR

2 SENEDIR OHAL LE HERSEY ORTBAS EDILIYOR.SAAT 9 DA KOPRUYE ZAVALLI ASKERLERI GONDERMEK...DARBEYI SAAT 4 DE HABER ALMAK!!! AMA YINEDE TUM KOMUTANLARIN DUGUNE GITMESI!!!HIC BIR AKP LININ TUTUKLANMAMASI!!!

TÜRKİYELİ..

FETÖ O AKŞAM BAŞARILI OLSAYDI,SURİYE, AFRİNDEKİ PKK,PYD,DAİŞ VB..TERÖR ÖRGÜTLERİ KİLİSTEN TÜRKİYEYE GİRİP KATLİAMLARA BAŞLAYACAKTI.ALIN SİZE İÇ SAVAŞ.

kundemacı

Kanı bozuklarla savaştık cümlesi çok doğru. Ama sadece kanı bozuklarla savaşmak yetmez; onların destekçileri olan diğer kanı bozuklarla da savaşmak gerekir.

  • 1