BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,70
ALTIN 2.501,34

Bakan Selçuk'tan uyarı! Bunu yapamazsak...

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Eğitimde Yönetim Süreci Çalıştayı'nda önemli uyarılarda bulundu. Selçuk; "Biz ilişkileriyle değil, yeteneğiyle, becerisiyle bir yere gelmiş insanlar öne çıksın istiyoruz. Eğer bunu yapamazsak Milli Eğitim Bakanlığı'na dünyanın en iyi yöneticilerini getirin oradan bir şey çıkmaz'' dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
ÖĞRETMEN

"KEM SÖZ SAHİBİNE AİTTİR" der atalarımız. Yorumlardaki dil ve üslûb üzücü... Düşüncelerin paylaşılmasına asla karşı değilim; ve samimiyetine ama ifade tarzları -âdeta- kimliklerin aynası.... Sayın Bakanımın liyakatına,samimiyetine inanıyor; Allah yâr ve yardımcısı olsun dileklerimi iletiyorum. Lâkin şunuda belirtmek istiyorum: Hatalı dil ve hoş olmayan ifade sahipleri anne karnından kaç ay sonra dünyaya geldiler acaba... Zaman inşâallah her şeyin en iyi ilacıdır. Her cana selam ve muhabbet...

kundemacı

Sayın Selçuk cihanı alem olsa bu okul müdürleri ile bir milim yol alamaz.

kaşif

bakanı çok sevdim. Bize ne yapmamız gerektiğini '' eğer yapmazsak diye'' altını çizerek anlatmış. bende, milli eğitim bakanlığını yönettiğimi unutmuşum. Öğrencilerin-öğretmenlerin becerisini ve yeteneğini ölçtüğümü unutmuştum. hatırlattığı için teşekkür ederim.

Misafir

okullarda milletten para isteyenlerden bi hesap sorun

Bu Fakir

Yandaşlardan oluşan MEB yöneticileri Müsteşar dahil ve şube müdürleri dahil, bunların arasındakiler olarak sıfırdan tamamen değişmeli. İşler ehillerine verilmeli. Başarılı oldukları halde yandaş olmadıkları için idarecilikten alınanlara görev verilmeli.

VERHUDAR OL EVLADİMM ;)

Sayin bakan acaba siz yetenege dayali olarakmi o koltuga grldiniz.....Cok Manidarr

Misafir

1 husus ezbere dayalı eğitim son bulmalı bide ne kemalist nede başka ideoloji olmamalı herkes hür olmalı

Misafir

torpili bitirin o zaman herkese adil davranın

Misafir

Sayın Bakan; " Biz ilişkileriyle değil, yeteneğiyle, becerisiyle bir yere gelmiş insanlar öne çıksın istiyoruz. Eğer bunu yapamazsak Milli Eğitim Bakanlığı'na dünyanın en iyi yöneticilerini getirin oradan bir şey çıkmaz" ifadeniz her sıkıntının çaresi olacak ifadeler. Yalnız milli eğitim bakanlığı değil alkınıza gelecek her yerde ne zamanki ikili ilişkiler değilde yetenek ve bererili olanlar ön plana çıkarsa işte ülke olarak kurtuluşumuz o gün olacak her sıkıntının ve derdin altında yatan adam kayırmacılık bizden sizden muhabbeti ne varki siyasette bu kolay kolay olmayacak temennim başarırsınız.

Misafir

Hocam asrın zalimi milli eğitimi 16 yılda katletti.siz 7.bakansınız. Pus ideolijileri degil muasır medeniyeti hedef alın lütfen.yada zalimi bir doktora gösterin.ona kızmayın ağır hadta muamelesi edin. Gerçekten sağlığı berbattır.

Bu Fakir

Sayın Bakan güzel konuşmuş ama toplantıyı yasa dışı olarak siyasete bulaşmış ilişkileriyle koltuk kapmış şahsi çıkarını öne çekmiş kişilerle yapmıştır. Bunlar afilli laflarla gaza gelerek vatan millet aşkıyla dolacak kişiler de değildirler kanaatindeyim.

  • 1