BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Bakan Sarıeroğlu açıkladı! Artık o ücret alınmayacak

Çalışma Bakanı Julide Sarıeroğlu, kanser hastalarını sevindirecek bir müjdeli haber verdi. Sarıeroğlu "Önümüzdeki dönemde kanser cerrahisini de fark ücreti alınmayan hizmetler arasına alacağız. Bunun hazırlıklarını da yaptık" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
Misafir

müjde partisi oldunuz ne güzel, bu müjdeler devam ederse size oy vereceğim, ama oy oy eminedeki oyu alırsınız ancak

mcakir

BİZ YAPTIK!!! Hastane yapıyorsunuz özel hastahane gibi ücret veriyorsunuz, köprü yaptık diyorsunuz özel sektör yapıyor FAZLASIYLA PARASINI BİZ ödüyoruz. Parasını biz ödüyorsak SEN NEYİN HAVASINI YAŞIYORSUN da ben yaptım diyorsun eyy hükümet.

Misafir

seçim zamanı gelince siyasiler bonkör olur, vicdanlı olur, sevecen olur, asfalt yaparlar, yardım yaparlar, bak parti ayırt etmeden söylüyorum Allahını milletini vatanını seven bu siyasilerin riyakar oyununa gelmesin, kendimize gelelim karakterli olalım

Misafir

aha seçim arifesinde bi müjde daha, keşke hergün seçim olsa hayat bayram olsa

taşeron işci

duyda inanma vatandaş şimdiye kadar görmediler şimdi hiç görmezler diğer adaylar sözleşme imzalıyor bunların ki lafta kalıyor,müslüman kandırılmaz ister akşenere ister inceye oyverin onlar yalan söylemiyor,yeni testi suyu soğuk tutar

Misafir

Seçim nedeniyle mi hanımefendi?

Misafir

ilaç parasından fazla hastane muayene katılım payı ödüyoruz. ve ödediğim halde tekrar çıkıyor. her ay en az 500 tl. sgk primi verdiğim halde.

mustafa gül

gidicisiniz anladık tamam

  • 1