BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.430,45

Bakan İpek'ten tahliye açıklaması

Adalet Bakanı ve HSYK Başkanı Kenan İpek, "yok hükmünde" sayılan tahliye kararını değerlendirdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
VATANDAŞ

Ergenekon,Balyoz,Barış süreci hep boşa çıktı şimdi parelel parelel safsataları ile milletin duygularıyla alay ediliyor gibi.Kendilerinin dışında herkes suçlu.

sevsinler sizin mahkeme kararınızı

bir hakim çıksa ahmet isminin konulmasını yasakladım dese bir başkası çıksa benim akrabalarıma suç işlemek serbesttir dese bir başkasıda çıkıp benim cemaatim ne yaparsa yapsın haklıdır suçda işlese ben serbest bırakırım dese mahkeme kararıdır denip uygulanacak yani. asıl hikayeci sizlersiniz ama çok şükürki milletimizi ekseriyeti bu hikayelerinize kanmıyor.

MİLLİ VİCDAN

İdeolojik Adaletten’ten Biyolojik Adalete! Türk Tarihi Osmanlı’da dahil olmak üzere devlette kurumsal bir adaletten daha çok şahsa ve yöneticiye has karakteriksel bir adalet anlayışının hakim olduğunu “DİVAN-İ MEZALİM VE OMDUSMANLIK” başlıklı yazımı yazarken yaptığım araştırmalarda daha iyi görmüş oldum. Ancak Cumhuriyet sonrası ise adaletin rejimsel ve ideolojiksel bir karaktere büründğünü görüyoruz. Oyleki bizim neslin ilk hafızasına kazınan İstiklal Mahkemelerinin Hukuk adına dedelerimize yaşadığı adli ıstıraplardır. Sonra Yassıada mahkemelerinin rejimi koruma adına adaleti katletmeleri ile yaşanan yüz karası dönemlerdir. Yine özellikle bizlerin gençlik dönemlerinde Anadolu çocukları üzerine planlanmış “ Kontrollu Kavgalı Zıtlıklar Yönetimi” ile sağ-sol çatışmaları üzerinden 1980 ihtilal dönemin Genel Kurmay Başkanı ve Cumhurbaşkanı Kenan EVREN ‘in bir bir taraftan bir diğer taraftan idam etti ki ölümcül eşitlik söylemi ile kör ideolojik tarafları kör vicdan ile adaleti katledilişi

hikayeci ipek

hakim kararı nasıl hiçe sayılır ipek efendi onuda bi açıkla adamlar çıkarsa suçsuz oldukları anlaşılacak tabi birilerininde suçlu olduğu tüm bu telaş ondan hikaye anlatmayın millete...

AK PARTİ

Adalet şimdi mi akıllara geldi.Oh ne ala! Adamın evine CD yi koy ,bombayı yerleştir,"biz gelmeyelim de başkaları mı gelsin?" diyerek her türlü kul hakkını ye! "ŞİMDİ ADALET NERDE" diyerek kıyameti kopar. Adalet kalmadı, çünkü yediniz bitirdiniz.

hsyk başkanlığı böylemi olur

daha mahkeme tahliye kararını niye verdi. hangi yol izlendi. incelemeden tahliye kararı verenleri suçla.

akp sözcüsümüsün

hsyk başkanı değil akp sözcüsü gibi

duman

paralel yapının gözleri nasıl döndüğünü, gözler önüne seren bir olay. hem gözleri döndüğünde yapamayacakları kanunsuz ve illegal iş olmadığını da gösteren bir vakıa. Allah bunların şerrinden milletimizi muhafaza etsin.

gundi

bu tahliye şu anlama geliyor, adamını bulan tahliye oluyor o halde herkes bir hakim ayarlasın, içeride kimse kalmaz

para lel ?

paralel ne demek? matematikteki gibi ayni duzleme indirgense de kesismeyen mi? tay ip neye paralel agac katili kacak sarayi neyle paralel? kimler neler ; am erikaya mi ing iltereye mi para lel? daha bozulacak ne kaldi ulke ye devlete millete paralel?

akepe

Adam resmen savcı ve hekimleri tehdit ediyor Tarafsız savcılar göreve lütfen

Hikaye bunlar

Yaaa bırakın bu parelel ayaklarına.Siz hep birlikte yıllarca yürümediniz mi?Bu partinin ilk elemanları bunlar değil miydi?Ne olduda hangi menfaatleriniz çatıştı da birbirinizden ayrıldınız?Demek ki yok birbirinizden farkınız.

sadece yorumcu

bıktık artık paralel lafından herkeste pararlel değildir ya

Tuna

Savcılık bi mahkeme kararını nasıl yok sayar sen onu açıkla

Gürkan

Şunu anladıkki bu polisler tutuklu değil tutsak. Emir ile alınmışlar kanunen değil

Ekrem

Bu keyfi tutuklama ve keyfi uygulamaların hesabı elbet sorulur

adil emanet

yargıda çok önceden kadrolaşan yapıdan,bir süre yararlanan iktidar bu sorunu kolay çözemez ve başı daha çok ağrır.Kiminle dans ettiklerini yeni yeni anlıyorlar.Ülkenin işi zor.

Hasan

Hukuksuzlar elbet bir gün hesap verir.

unutmayın

bugünlerin yarını da var beyler unutmayın.

  • 1