BIST 9.645
DOLAR 32,51
EURO 34,89
ALTIN 2.434,25

Bakan Gül, MHP Genel Merkezi'nde

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Balgat'taki MHP Genel Merkezi'ne giderek Devlet Bahçeli ile görüştü. Yaklaşık 15 dakika süren görüşmede Bakan Gül'ün uyum yasalarıyla ilgili bilgi aktardığı kaydedildi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 3 Adet Yorum
Murat

Kılıçdaroğlu adayın kim olduğu bile belli olmadan enaz yüzde 60 hatta yüzde 70 oy alacaklarını söylemişti. Zekası ve ciddeyeti buradan anlaşılıyor.

Misafir

Ülkenin halet-i ruhiyesi malumunuz pek iyi değil bugünlerde Gergin!.................. Fenerbahçe ile Beşiktaş maçı, çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Hakkı B.

Anayasa'nın 114, 116 ve 177. maddeleri incelendiğinde görülmektedir ki; Önceki Anayasa hükmü uygulanacak olursa TBMM, Meclisin yenilenmesine karar verdiğinde bu Adalet Bakanının istifa etmesi gerekmektedir. Yeni Anayasa uygulanacaksa Meclisin erken seçim yetkisi olmayıp cumhurbaşkanınca yenilenmesi gerekmektedir ki bu durumda da komple hükumetin değişmesi, Meclisteki partilerden seçim hükumeti kurulması ve bu 3 bakandan biri olan Adalet Bakanının da bağımsız kişilerden oluşturulması gerekmektedir.

  • 1