BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.426,62

Bakan duyurdu: Çok önemli bir değişiklik

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Otopark Yönetmeliği"ne ilişkin, "Şehir merkezlerindeki trafik problemini çözmek, otopark ihtiyacını karşılamak adına, park ve meydanların altına otopark yapabilme imkanı getiriliyor. Bu da çok önemli bir değişiklik. Büyük şehirlerde, şehir merkezlerindeki otopark problemi tamamıyla aşabilecek" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
kundemacı

Sayın yorumcu Misafir Bey; Bakan marketleri neden gezsin ki, marketleri oy verenler gezecek, eli boş dönüp evine gidecek. Gelecek seçimlerde de; kendilerine; bu pahalılığın tek sorumlusu Trup denilecek, yine oylar cebellizi olacak.

kundemacı

Park ve meydanların altına otopark yapılması çok güzel bir düşünce.

Misafir

atanmış bakan, vatandaşın cesinde kalan üç kuruşuda alın. siz de biz de rahatlayalım. bize herşey hak, herşeye 300-500 oranında zam gelmiş, marketleri bir gezin

Misafir

BENZİN OLDU 7TL HALA OTOBOLLERİNİ SÜRENLER VARMIVAR..SİZLER AKILLANMAZSINIZ BENZİN 50 TL DE OLSA SİZLERE MÜSTEHAK...

Mert

Etrafımızdaki binalar en fazla 3 katli..simdi yapılanlar 18 katli olacakmış..Yazıklar olsun bunlara ruhsat verenlere

KOMİK.SİNİZ...!!!.

ŞEHİR AĞZINA KADAR OTOPARKSIZ BİNALARLA DOLMUŞ ZATEN BUNDAN SONRAKİLERİN ŞİMDİYE NE FAYDASI VAR,EV YAPACAK YER Mİ KALMIŞ,İLAHİ DİYORUM,HEP GEÇ KALIN SİZ.SONRA MÜJDEEE AKLIMA GELDİ..!!!!

Acı gerçek

Sayın Bakanımız imar barışı ile ilgili açıklamanız da dediniz ki 2017 den sonra yapılanlar yıkılacak dediniz. ...Halbuki son günlerde özellikle yayla ve meralara son surat kaçak yapilanma artarak devam ediyor. .Kimi ağaçtan. .Kimi prefabrik. .Kimi betonarme..Kimi çinko dan ...ev yapıp fotoğraf layip sisteme başvuruyor. ..Devlet bu kadar zaafta olamaz. ..denetim yok...iinanin yeşil alan kalmadı yaylalarda. ..yapanın yanına kâr kalmış. .kalıyor. ...Bunun vebali ne olacak. ....80 milyon un hakkı yokmu? Anlaşılan mahşer e kaldı hesap. ...vebal kimin. ..

Oğuzhan

Sevgili belediye başkanları, şehir plancıları, imar müdürleri sorumluluğu olanlar oy için menfaat için başta yapılması gerekeni yapmasın. Şimdi otopark yapılsın. Bu tam bize göre bir iş zaten. Bir yetkili de çıkıp sorumluluğu olanlara ne zaman soruşturma açıp suç duyurusunda bulunacak. Otoparkı geçtik biz, asfalt yolda logar kapaklarıyla köşe kapmaca oynuyoruz. Sonra da Alman standartlarında tüv de muayeneye gidiyoruz.Belediye başkanları konser şenlik derdinde. Yurtdışına fuarlara birşeyler öğrenmek, eğitim almak için giden başkan ve müdürler acaba nerelerde geziyorlar da hep akılları şenlik de

ramçoloji

yav he he geçin dalganızı şehirleri mahvettik şöyle kurtaracac böyle kurtaracaz vs vs kem küm

adalet

Milletle dalgamı geçiyorsun .Yeter artık. Heryer çok katlı bina olmuş sen oto parktan bahsediyorsun. 15 sene önce nerdeydin.size oy veren millet . Müteahhit para veriyor tabiki. Sen git kaplumbağalarınla oyla.

Misafir

Hadi oradan Yetkisiz herif!.... Milletvekilleri esir!.............Cezalandırılan çözüm ve barış umududur................

Misafir

Boyle bir sacmalik var mi? En basta yapilmasi gereken duzenleme en son yapiliyor. 15 sene once yayinlanmasi gereken bir genelge idi.Heryer bina doldu ne otoparki artik.

  • 1