BIST 9.525
DOLAR 32,53
EURO 34,74
ALTIN 2.485,02

Bakan Çavuşoğlu'ndan İdlib açıklaması

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İdlib ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, yaptığı açıklamada, "Amacımız İdlib'deki saldırıları durdurmak'' ifadesini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Metin Tamer

Bütün devletler Suriye'nin sahip olduğu doğalgaz ve petrolün peşinde olduğu açık ve seçik.Arabistan daki rezervlerin alternatifini bulmak mecburiyetinde olan devler, kozlarını Suriye üzerinde paylaşmak istemekteler.İzlenen politika Sadece iktidarın siyasetcileri ile değil, muhalefetinde bilgili insanlarının topyekun uzlaştıkları bir politika olmalı.

Y-D

İBLİD,DE ALDIĞIMIZ 12.KONTROL NOKTASININ GÜZEL BİR PLANLARLA CEMBERE ALINMASINI VE AYNI ZAMANDADA BURAYI İBLİD,DEN GELENLERİN BURADA İKAMET ETTİRİLMELERİNİ SAĞLARSAK DAHA KOLAY OLUR 12.KONTROL NOKTASININ BİR AN ÖNCESİ CEMBERE ALINMASINI VE GEREKEN BÜTÜN GÜVENLİKLERİN SAĞLANMASINI BURADA YAPARSAK DAHA KOLAY VE İBLİD HALKINADA BURDA GÜVENLİKLERİNİN SAĞLANMASINA KATKIDA BULUNURUZ HEMDE KENDİ CEMBERİMİZİN İÇİNDE ATEŞ,KES SAĞLAMIŞ OLURUZ İBLİD,LİLERİNDE BURADA İLK ÇADIR KENT,DE YERLEŞMELERİNE VESİLE OLUR SONRASINA BAKARIZ BUNU YAPARKEN AB.DENİN DİŞARIDAN DEM VURMASINADA MUSADE ETMEYELİM EN BÜYÜK SUÇLU ONLAR TÜRKİYEMİZİN TAŞIN HER TAŞIN ALTINA CANINI KOYUYORDA NEDEN AB.DENİN KOYMADIĞINI ANLAMAKTA İSTEMEM HAVLAMA ZAMANI DEYİL İŞ YAPMA ZAMANI ŞİMDİ AB,DE

ekrem

fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış, böyle dış politika mı olur böyle ülkemi yönetilir, fırıncılar artık istediğin kadar ekmek vermiyorlar ekmek üretimi yarı yarıya azaltılmış. Elektriğe yüzde 40 zam geldiği ortamda ne kadar dayanacaklar bakalım

Bu Fakir

Başımızı İdlib'te kuma sokmuşuz Doğu Akdeniz'deki enerji yataklarını başkalarının götürmelerini göremiyoruz. Uyan Türkiyem uyan!

Aşağılayan

Rus=abd=almanya=iran=israil.

NURİYE GÖNÜL

IŞİD'Lİ TERÖRİSTLERİ ÖLDÜRÜN YAŞATMAYIN

NURİYE GÜN

ELİME BİR IŞİDLİ TERÖRİST VERSELER ÖNCE DOMUZ BAĞI İLE BOĞAR DAHA SONRADA BETONA EVİN ALTINA GÖMERİM

NURİYE GÜN

O DAĞLARI IŞİD'LİLERE MEZAR YAPIN..

NURİYE GÜN

O DAĞLARI IŞİD'LİLERE MEZAR YAPIN..

Misafir

Tayyip Her Şeyin Başı olacağım ;).... Deyince AKP bu ülkeyi yönetemez hale geldi!.. .. Bir yetki karmaşası başladı ...

Hasan Cezmi

Stratejik ortağımız Rusya bu ses kulak verir mi?Vermezse nasıl bir dostluğumuz olur?

fatih

Küresel oyuncuyuz,oyun kurucuyuz demekle olmuyor.

Tr

Ensar muhacir guzellemelri nerde kaldi?

  • 1