BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.430,20

Bakan Albayrak'tan canlı yayında önemli açıklamalar!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde merakla beklenen Yeni Ekonomi Programı (YEP) toplantısının ardından A Haber ve CNN Türk ortak yayınında soruları yanıtladı. Albayrak, pazartesi gününden itibaren bankalarda yapılandırmanın başlayacağını açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
misafir

bu adam ne zaman medya önüne çıksa dolar yükseliyor yazık bu vatandaşa

kundemacı

Gerçekten insan bu çocuğa acıyası geliyor. Kendisine yapamayacağı bir iş yüklendi. Ben işi yapamam, beceremem deyemiyor, fakat başarma ihtimalide yok. Ezilip gidiyor.

Ali

Hızla çakılıyoruz. Az kaldı

Misafir

3.havaalanında 34 işçinin öldüğü medyada haber edilmiş.ama akp iktidarından hiçbir açıkalma yok.herhalde ''kader''deyip geçtiler.peki haklarını arayan 3. havaalanı işçilerine hakları verilmesi gerekirken , apar topar mahkemeye çıkarılıp hapse attılar.bu da mı kader?

Misafir

her kurumum karnesi olacakmış.akp nin karnesi sıfırlarla dolu.kalkmış karne veriyorlar.ne günlere kaldık?

Misafir

damadın yaptığuı gibi turizm demeycen bacasız sanayi diycen daha afilli oluyor

O.Ö

Anlattıklarını 180 derece zıttan okuyun.Milletle dalga geçiliyor.

Misafir

dış düşman bunca kriz varken yarım milyon dolarlık uçak aldırıyor

Ahmet Yilmaz

Eyy vatandas uyan artık. Bu maddeler akp nin 16 senedir havanda su dövdüğünü göstermektedir. Ulkenin gelecegine yonelik kalkınmasına yönelik ciddi bir yatirim olmamış milleti tüketime alıştırarak gırtlağına kadar borca sokmuştur. 16 senedir 60 sene once yapilmis Bir Petkim gibi hammadde üreten tesis dahi kurulamamıştır. Simdi de kalkmis petrokimya ilac yatirimi yapacaz diyorlar. Akliniz nerdeydi 16 sene boyunca.

ms

değişim şart artık yeni bir parti gelsin bunlar yapamıyorlar

ANLAYANA

45 gün önce 2019 da enflasyon tek haneleri görecek demiştiniz oldu 2021. Faizler deseniz düşecek dediniz daha da arttı.Dolar oldu kaç. Dediklerinizin çıkmaması bizi üzüyor.İnşallah düzeltirsiniz ama bizler zamlardan yıldık ailemize istediğimizi alamaz olduk.Lütfen bizlere kızmayınız oyumuzu verdik şuana kadar pişmanım İnşallah önümüzdeki yıllarda daha da pişmanlığımız artmaz.

MİSAFİR

HİÇ BİR ŞEY DEĞİŞMEYECEK ..HALEP ORADA İSE --ARŞIN BURADA..BOŞUNA MİLLETİ KANDIRMAYINIZ ..ÇÜNKİ --KRİZİN KAYNAĞI -TÜRKİYE DEĞİL ..KRİZİN KAYNAĞI VEYA NEDENİ --DIŞ KAYNAKLI VE BİZDE İLA MAŞALLAH DIŞ ÜLKELERLE DOSTLUĞUMUZ HARİKA ..

3307halo

acele ettmeyin ya ne gerek var bir aydır sıkıntı sıkıntı hala diyor ki Pazartesi başlıyoruz... 3 4 sene önce yapılması gereken işleri iş işten geçtikten sonra yapıyorsunuz

Misafir

Trump US Başkan seçim öncesi seçmenin önune çıkıp 10 maddelik Taahut Vaad etmişti...ve yerine gelitirildiği vakit USA tekrar Buyuk Zengin ve Güçlu olacak dedi.Bügünlerde bu topraklarda benzer bir Taahut eden olmalı...dışardan mamul ürün ithalata ağır vergi,işsizliği çozulume vaadinde yerli üretim teşvikleri,serbest ticareti önunu açmak ve teşvik edilmeli,uluslararası konsorsiyum global ticareti yabancı ticaret erbabı firmaları yerli üretci ve ticaret erbabı,tarımda toptancıların karı kontrol altına alınması ve tüm tarım ürünlerini üreeticiden tuketiciye direk satış imkaynları,fakir aile çocuklarını eğitime kazandırma yardımları ve teşvikleri,adaletli vergi sistemi ve milli uluslararası firmaları yaratma...

kundemacı

Bunun neresi flaj, flaj demek yerine İTİRAF denilse daha doğru olur. Borçlar neden yapılandırılır? Borçluların borçlarını ödeyememesinden. Borçlular bankalara borçlarını ödeyemiyorsa millet de, ekonomi de bitmiş demektir. Ekonomi çoluk çocuk işi değil.

Mehmet

Güzel ülkemi iyi günler beklemiyor sanki...

ADALET YOK

PEKİ HALK ZAM ZAM ZAM ZAM ZAM ZAM ZAM ZAM HABERİ DUYMAYACAKMI

Misafir

Bir de sağnak gibi devam eden zamları anlat....fakiri fukarayı ....yoksulluk sınırının altında yaşayanı....açlık sınırında yaşayanı n halini düşün....empati yap...ne olacak bu insanların hali....ovp de bunlarla ilgili ne var.....zamlar ne zaman duracak....döviz ne zaman denge bulacak...bi anlatta anlayalım..

Misafir

Bu hayatta ya kaderin yada kayınpederin iyi olacak

Mesut atlı

Demek ki halimiz o kadar kötü ki turizm den ümit bekliyoruz vay halimize

Urfali haci

Bu adami hic sevmedim gozum tutmuyor akp bunu hazirliyorsa liderlige kendi kuyusunu kaziyor demek

Bu Fakir

Konuşmalarının tersini yapacağının garantisini verdi.

  • 1