BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.438,45

Bakan Albayrak'tan büyüme rakamlarıyla ilgili ilk yorum

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Türkiye'nin ikinci çeyrekte 5.2 büyümesiyle ilgili, "Rakamlar ekonomik dengelenme sürecinin başladığını göstermektedir" değerlendirmesini yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
Misafir

Nihat zeybekci gerçekçi konuşuyordu azda olsa şimdi körler sağırlar birbirlerini ağırlar hesabı.Parası olan için ekonomi iyi olan garibana oluyor yine.

ffffffffffffff

ekonomiyi batırmaya kararlı bunlar.

:))))

BÜYÜYEN BİR DOLAR BİRDE ZAMLAR VARRRRRRRRRRR

Misafir

MODARATÖR ADAM ARGO KELİME ETMİŞ SEN UYU DAHA

kundemacı

Yazıktır, günahtır. Bu millet yanlış yaptı diye bu millete bu kadar gerekmez. Millet ile alay edilmez.

Misafir

bu adamın gülerek konuşmasına uyuz oluyorum. millet isyan ediyor 5 lt. yağ 32 tl.den 49 tl. olmuş sen neden bahsediyorsun. tuvalet kağıdı bile fırlamış bu da mı dolarla alınıyor. 24 tl. iken 36 olmuş. sizin piyasadan haberiniz yok galiba 4.5 kg salça 60 tl.

Bilal berat

Bu halka boyle yonetilmek yakisir sorun yokk boylee devamm ;;;;

Rahmi ÖZEN

Çalışandan emekliden çal sonra ekonomi büyüdü de hayret bişey ya neyin kafasını yaşıyorlar asgari ücret dolar bazında ne oldu bu kadar ucuza iş gücü olursa ekonomi tabi gelişir çünkü köle çalıştırıyorsunuz

ali

Hocaların hocası Prof. Dr. Boratav: ''Ciddi bir krizin başındayız''KRİZİ HERKEZ GÖRÜYORDA İKTİDAR HALA NEYİ İSPATLAMAYA ÇALIŞIYOR...TAYYİBİN TABİRİYLE BALLLL GİBİ KRİZ VAR.AVRUPALININ 7 LİRASI SENİN 1 LİRAN.SEN BİR AYAKKABI ALIYON ADAM 7 TANE ALIYOR.

Misafir

Hemen şimdi o kalkınma payı o zaman maaşlara yansitilsin. Kedi Bursa'ya ciğer nerde ciğer burdaysa kedi nerde. Koç cooook cooook para kazanmış varmı bize faydası.

Misafir

ne dğişecek bakalım..

Bakana inanıyorum

Koskoca bakan , en doğru ve güvenilir bilgi bakandan alınır.

Misafir

Bunu ortaya attıklarını göre Birileri birşeyler götürüyor anlaşılan Halkbank, Vakıfbank vs) :)))

Misafir

Sikici yine TÜIK sahtekarinin algisina kapilmiş sallayip duruyor

ali

damat batıyoruz...kemerleri sende bağla dalışa geçiyoruz.

Misafir

Sen neşeden haber ver...Derdi heekes tanıyor....yoksul halk % 100 fakirleşti....satın alma gücü %100 azaldı....ne olacak fakirin dar gelirli hali....buna çözümün ne ...bi anlatta dinleyelim...bizi rakam kalabalığına boğmadan ....vatandaş ayşe teyzenin anlayacağı bir dille lütfen...yoksulluk ...kaderimiz olmasın....pastadan yoksullar dar gelirlilerde pay alsın...iç barış aağlansın... Piyasa yanıyor...yoksul kıvranıyor....haberin varmı...

Misafir

Dengelendi ya; dolar 4.90 di su an 6.50 , cok guzel dengelendi. Dalga geciyor bizle

Misafir

Büyüme 5.2 hemde bunlar dalga geçiyor milletle Biz niye görmüyoruz niye habire durmadan Zam geliyor herşeye nasıl büyüme bu Hergün dışa bağımlığımız artiyor herseyi Dışarıdan alıyoruz üretmiyoruz nerden Geliyor bu büyüme bizede izah edin yahu Betonla yolla büyüme olmaz sayın bakan Turkiyede yaşamadığınız belli oluyor

wdwd

Kişi başı milli gelirimiz batıyı çıldırtıyorrrhhahahahaayyt

  • 1