BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.430,54

Bakan Akar, Hakkari'deki patlamanın nedenini açıkladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hakkari'deki mühimmat patlamasıyla ilgili açıklama yaparken kazada hiçbir dış etkenin olmadığının altını çizdi. Türkiye'yi kahreden bu patlamada 7 askerimiz şehit olmuştu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
Misafir

yorumlar çöpe atılıyor ALLAH belanızı versin

Misafir

yorumlar çöpe gidiyor boşuna yorum yapmayın sadece yalakaların yazıları yayınlanıyor

Misafir

alev makinesi midir bu top taaaa cephaneliğe kadar gitmiş edep yahu

Misafir

sayın akar siyasete uyum sağlamış amma tabiki inandırıcı hiç değil

Misafir

yahu yalan konuşma geri alev olurmu alev makinesimi bu sonra taaaa cephaneliğe kadar gitsin edep yahu insan utanır

Misafir

sayın paşam si akar bu söylediğine sen inandınmı ...

çaça

HERKES UZMAN KESİLMİS asadfsdfdggs

salih kara

Bu açıklamaya kim inanır, Kadir inanır... Sayın Akar "herhangi bir dış müdahale yok" diyorsunuz farz edelim doğru, bu ihmal ve tedbirsizliği yok mu sayacağız!?.. Arızalı mühimmatın orada ne işi var!?.. Sorumlular nerede!?.. Yedi vatan evladı öldüğü ile mi kalsın!?..

Misafir

Bu ülkede Genel Kurmay Başkanlığı yapmış yani askerlik mesleği iliklerine kadar işlemiş bir kişi "namlu gerisinden çıkan alevin patlamayı tetiklediğini"söylüyor...Sonrasında da olayın bir kaza olduğu açıklanıyor...Alevin etkileyeceği yerde yani namlu gerisinde mühimmatın işi ne? Askerlik kesin ve net eğitim işidir ve atılan her adımda her şey kurallarına göre yapılır.Bu kuralı unutmuş mu?Neden o birliğin komutanı gerekli tedbiri almamış ve kuralları tam olarak uygulamamış;soruşturulmalı,gerekirse yargılanmalı ve en ağır şekilde cezalandırılmalı demesi gerekirken, kaza deyip geçiştirmek doğru mu? Ordu ancak yüksek eğitimle ve sorumluluk taşıyanlarla güçlenir!İşi bilmeyenin orduda işi ne?

Misafir

arızalı mümümmat patlaması,dış müdahaleden farkı yok.ha dıştan olmuş, ha içten.arızalı mühümmatın ne işi var orada?

salhor

Tedbir sorumlu tosun rumuzlu arkadaş. Bir obüsün geri tepme mesafesi çok uzundur. Kundaklar mutlakâ sağlamdır; ama mühimmât, bu geri tepme istikâmetine değil sağa veya sola yığılır ki tepmeden etkilenmesin. Yavrularımızın acelecilikleri tek kusur. Seri ateş gayreti... Ama komutan kimse ikaz etmeliydi. Bir topu, bir manga kullanır. Herkesin ne yapacağı bellidir. Çok yazık oldu yavrularımıza; Allah rahmet eylesin!

Misafir

bu habere yorum yapan artistler giyinin kamuflajları cepheye gidelim desem alayınız kaçacak delik arar. kesin sesinizi oturun..

tosun

mühimmatmı sorunlu obüsmü mekanizmamı...?net cevap verin millet bilsin kardeşim.

wat

Kim ? Nerde? Nasil ? Neden ?Nez aman? Neden ? Aciklama yi boyle yap.

aydinli

Hani ozel orduya gecmisti erlerin ne isi vardi orda sehit olmuslar simdi bedeliler oldugu zaman sehitmi sayilacak acaba varmi bir fetva

Misafir

kaç yıllık mühimmat bir açıklasanız. en kötü elbiseyi 5 yıl kullancaksanız diye zimmetlerseniz bölük astsubayı hep eski malzeme kulanır.

Misafir

ülkede her alanda vasifsiz kalitesiz liyakata uygun olmayanlar yönetici pozisyonunda. kimsenin umurunda degil. ilginc

Misafir

baktığımızda görüyoruz ki: TSK Komutasında ciddi problemler var!... AKAR ile gelinen yerde belli bir zayıflama söz konusu ..

bılal çevık

32 yıl askerlık yaptım.Bu kadar saçma sapan bır gerekce duymadım.

Nida Gündoğdu

Ne kadar da inandırıcı..

  • 1