BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,36

Bakan açıkladı: 'Türkiye'ye geri gelmek istiyorlar'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Gelecek sene Almanya'dan, Avrupa'nın her yerinden gelen turist sayısında artış olacak Türkiye'ye geri gelmek istiyorlar" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 9 Adet Yorum
hakan

yaw ne turist sayısında artış olacak milleti kandırmayın herkese kafa tutuyorsunuz avrupa amerika rusya turist gönderirlermi hiç türkiyenin sermayesini suriyelilere yatırdınız

Misafir

"Geri gelmek??". "Yine gelmek istiyorlar" deyin bari. Bu ülkede ikamet etmiyor ki adamlar geri gelsin.

AK Gençlik

derhal partilerden, tvden, basından israilci, barzanici, pkklı tüm kürtler ve destekleyen diğer etnikler temizlenmelidir. ha bunlar ha fetöcüler aynı yerden atılmış tohumlardır, Türkiye için dinamittir.

Fatih

Bunlar resmen aciklamalarla halkla dalga geciyorlar. Hangi ulke ile dost kaldik ki? Herkes dusman. Adamlara soru soran terorist. Politikalarini elestirecek cesarette gazeteci kalmadi. Bakalim ne zaman dibe vuracagiz. Sanirim bunlari koru korune takip eden guruh dibe vurmadan uyanamayacak.

Ferhat

Ya Gelecek yil Türkiye Diye bir Memleket Olurmu Beli Deyil Kürt Çavus Gelmis Geçmis En Silik Kürtsun

Misafir

Yaptığı tüm konuşmada Erdoğan'ı öven AKP'li bakanlar artık farklı konuşup kendilerini övüyor..

temel hamsi

ama siyasetçiler özellikle bir sorun yaşandığı zaman kendi vatandaşlarını, yani sivil halkı cezalandırıcı adımlardan kaçınmalıdır.Derken reisi mi kastediyorsun anlamadım?

🌑 🌑 🌑

🌑 Gelin gelin!...Ama her an terörist ilan edilip tutuklanabilirsiniz! 🌑

Misafir

Tam Komedi!______________________ Adamlar Can Güvenliği, Hukuk Adalet Demokrasi olmayan Türkiye'ye gitmeyin diyor!.. . Türkiye'ye geri gelmek istiyorlar" açıklamasında bulunuyor!...

  • 1