BIST 9.561
DOLAR 32,49
EURO 34,59
ALTIN 2.482,93

Bahçeli'nin erken seçim çağrısına AK Parti'den ilk tepki....

MHP lideri Devlet Bahçeli, "26 Ağustos 20018'de erken seçime gidelim" dedi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Devlet Bahçeli ile yarın görüşeceğiz" diye karşılık vermişti. O görüşme yarın saat 13.30'da gerçekleşecek...

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 34 Adet Yorum
Misafir

Hile ve YSK olmasın AK Parti ASLA kazanamaz. Onlar da çok iyi biliyorlar. Ülkede Ekonomi sıkıntı tavan yapmış. Pislikleri halının altına attınız yıllar yılı. Bu çöp yığını alev aldı artık. Son gülen İYİ gülendir.

kral

chp yi korku saldı..

Misafir

Bir de acilen yargıda hesap vermeliler. IYI olacak inşallah.

Misafir

tövbe tövbeeee bu nerden çıktı .üçgün arka arkaya petrole zam yaptılar.,yarın erken seçimde utanmaz kişiliksizlmer nasıl meydanlarda oy verin diyecekler türk halkına .?ama hala türkiye devletine düşman olanlar var yine bu gizli kişiler akpye oy erecektir

Misafir

bıçak kemiğe dayandı artık mhp ve akphüküetirin istemiyoruiz. türk halkı vatansever bir partinin hükümet olmasını istiyor. akp ve mhp devlimizin değerlerine saldırdığı için acilen kapatılmalıdır.

tepe

baktilar oy yüzdesi artik calmaylanda düzelmiyecek.. tabiki erken secim derler

Misafir

Hükümetin yeni sözcüsü D.Bahçeli....

Misafir

Dört gözle bekliyoruz GELİN GELİN MİLLETİN YAMACINA GELİN BİR HELE. İYİ GÜNLER YAKINDIR İNŞAALLAH

Misafir

Ben ayni senaryoyu 16 nisan referandumunda gördüm. Ver bahceliye sufleyi konussun.

Serdengeçti

Danışıklı döğüş. Sn. Erdoğan, demediyse sen teklif et bizim haberimiz yok gibisinden adam değilim. Bunların oyları her geçen gün düşüyor, çünkü dolar artık öyle bir noktaya geldi ki artık bu suyla değirmen dönmüyor ! Benzin olmuş 6 tl düz hesap litresi. 1 litreye bazı araçlar 10 km yol gidiyor. Yani siz 10 km'yi 6 tl'ye gidiyorsunuz aracınızla ! Nerdeyse taksiyle aynı fiyata gidiyoruz ! Trafik,kasko,bakım,vergi masraflarını girince hemen hemen aynı ! EE bu ekonomi Sn Cumhurbaşkanı istediği kadar dışgüç,şu,bu desin, çözecek olan hükümettir ! Kusura bakmayın ama gerçekten de ekonomi çok kötü. Piyasa bozuk. Emlakçılar iş yapamıyor,burdan anlayın.

ÖTÜKENLİKURT

SİZDEN HABERSİZ O ÇIKIŞI YAPAMAZ Kİ! Tiyatro oynuyorlar! Molla o tarihte erken seçim için karar aldı, yamağına açıklama görevi verdi! Bekir de kuş kadar aklıyla bizi uyutacak; yetkili organlarda görüşülürmüş!? Bunların işi gücü dümen! Fakat Allah verecek bunların cezalarını!

yagız

hiçbiriniz bilgisi yok ama sokaktaki vatandaş bile Ankarada mecliste konuşulanları biliyor yaptığınız bu Ali cengiz oyunlarıdan haberar birtek sizin haberiniz yok bu milleti gerizekalı yerine koymaktan ne zaman vazgeçeceksiniz

hhhhhhhhhhhhhhh

Devlet Bahçeli baktın ki parti günden güne bitiyor ecelin korkuya faydası yok. bahçeli sonun hüsran olacak

Misafir

olayları az geri sarın çok değil bundan bir kaç ay önce erken seçim mevzuları aldı başını gitmişti hükümet ve cumhurbaşkanı ne dedi piyasalar rahat olsun erken seçim sözkonusu bile değil herkes hesabını kitabını 2019 a göre yapsın. verilen bu sözlerin arkasında durulup duruklmayacağını çok merak ediyorum bakalım yalanmıydı bundan önceki söylenen sözler hep beraber göreceğiz...!

0134

11:39 ecevite şefaatçı olacağını söylemiştir fetö, aklın yerinde mi?

Deniz

Adalet ve Kalkınma sağlasın diye oy verdiğim, zulümler ve fakirlik hariç bana bir şey vermeyen zenginlerin partisi AKP inşaallah kaybeder.

0134

11:49 Türkeş döneminde kaç vekilimiz vardı? vekil sayısı önemsizdir, gelip geçicidir, baki olan devlettir. bahçeli erdoğan her biri birer canlıdır, devletimize sahip çıkalım

gizliatsiv

Ser ittifakina karsi ölümüne Erdogan olumune ak parti diyorum

Misafir

Kurulduğundan bu yana oy verdiğim gönül verdiğim ak partiye bundan böyle Günahım i vermem altabaka bitti zengin zengin oldu Allah bildiği yapsın hepinizi

kundemacı

"Yetkili kurullarda değerlendirilir" demek kabul anlamına gelir. Herkes tehlikenin farkında.

Misafir

akp nin yetkili organları bağımsız değil ki,erdoğan ın emriyle hareket ediyorlar.hepsi erdoğan ın emir eri.onadan bağımsıuz erken seçim kararı alamazlar.akp desen dökülüyor.onun için mhp ile sittifak(sarayın ittifakı)yapıyor.saadetin oylarına bile muhtaç kaldı.erdoğan ın seçimi kazanacak umudu olsaydı;sittifaka gerek duymaz,saadetin kapısında el açmak zorunda kalmazdı.2015 haziran seçimlerinin sonucunu beyenmeyip 2015 kasımında bahçeli desteğiyle erken seçime gitmedi mi erdoğan?o zaman umudu vardı.kibrinden yanına varılmıyordu erdoğan ın.şimdi öyle mi ya?erken seçim ihtimali bile erdoğan ın uykularını kaçırır.

Saffet

Bahçeli müthiş bir orta kesti, bunlarda golü takacak galiba...

Misafir

AKP lideri Erdoğan, “Ey finans sektörü! Bizi kurla tehdit etmeyin. Hayat hakkı bulamazsınız.” tehdidini savururken Ekonomi Bakanı Zeybekci, Dubai’den gelecek altın tutarında ‘şişme’ olabileceğini söylüyor. Bunların hiç biri normal değil.

O.Ö

Mutat kalmadan böyle bir teklif yapılırmı ? Bir ülkücü olarak utanıyorum.ÜLKÜCÜ HAREKETİ 40 VEKİL SEVİYESİNE İNDİRDİ YA.YAZIKLAR OLSUN.DAVASINA İHANET EDEN HERKESE EDEBİLİR.REİS BİR DAHA GÖZDEN GEÇİRMELİ DİYORUM.

Misafir

Çok şükür kurtuyoruz yiyin birbirimizi