BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Bahçeli'nin 2019 planı sırrın s'sini söyledi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti'ye ittifak için öneri beklediklerini söylerken, 2019 cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
FİKRET BODUROĞLU

parti yönetimleri ittifak kararı alsa da,seçmen bu kararlara destek vermeyebilir.ittifakı seçmen yapar yada yapmaz. yasal ittifak düzenlemesi yapılmasının bir faydası olacağını sanmıyorum. boş işlere kafa yoracağınıza ,barajın olmamasını sağlayın.seçmenin verdiği oy meclise yansısın.seçmenin vermediği vekil şu ya da bu partiye aktarılmasın.baraj,seçmen iradesinin yok varsayılmasıdır, vekil hırsızlığıdır.ülkeye istikrar da getirmez.bugün baraj var ,ülkede istikrar varmı,YOK.

Misafir

Ben oldum olası bir MHP taraftarıyım...Ama kadrosundaki bazı değerli insanları sevdiğimden ve siyasetteki güç dengesini gözeterek kuruluşunun ilk dönemlerinde AKP ye oy verdim.AKP nin sonradan girdiği yanlışlıklar ve yolsuzluklar nedeniyle sonrasında oy vermedim,yine MHP ye oy verdim.Sen de gidip bu yanlışlara rağmen onlarla işbirliği yaptın.Bu nedenle senin ülkücülüğün ve MHP liliğin tartışılır.Üzgünüm barajı aşamayacaksın ve oyun en çok % 3-4 de kalacak ne yazık ki...Ve sen de siyaset sahnesinden çekilmek zorunda kalacaksın!

misafir

2019 da millet size vuracak tak tak diye bekleyin

Misafir

senin konuşmaların bir MHP li olarak benim için YOK HÜKMÜNDEDİR.

ALFA

NE YAPTIGINI NE DİYECEGİNİ SENDE BİLMİYORSUN.SANA EN KESDİRMEDEN BİŞEY SÖYLEYİM AKP YE İLTİHAK ET OLSUN BİTSİN. ZİRA SU AKAR YOLUNU BULUR.!

ascde

UNUTMA BAHÇELİ '' ARKADAŞINI SÖYLE SANA KİM OLDUĞUNU SÖYLEYEYİM'' DERLER. BİRKAÇ AY ÖNCE HIRSIZLIKLA YOLSUZLUKLA İHAETLE SUÇLADIĞIN KİŞİLERLE KOLTUĞU KURTARMAK UĞRUNA ELE ELE KOL KOLA OLMAN SENİ ONLARDAN BİRİ YAPAR ANCAK. BAŞKA BİRŞEY OLAMZSIN

TUĞRUL

SONUN TUĞRULDEN BETER OLACAK İNŞALLAH.

QWWR

KENDİSİNİ AKILLI ALEMİ APTAL SANIYOR. AKLINCA CHP Yİ HDP İLE YANYANA GÖSTREİP OY DEVŞİRECEK. ASIL AMACI KLTUĞUNU KURTARMAK. BOŞUNA TEPİNME HİÇ GİDİCİSİN. BU HALK SURATINI BİLE GÖRMEK İSTEMİYOR ORTAĞINLA BERABER.DAVASINA İDOLOJİSİNE İHANET EDEN POLİTİKACI OLARAK TARİHE GEÇTİN

Misafir

bahçeli,genel seçimlerde hülle yapmazsanız başkanlık seçimlerinde hülle yapmayız diye akp yi tehtit ediyor.bahçeli,bir değil iki hülle yüzüğünün parmağına takılmasında ısrarlı.''gelin evi, naz evidir.'' demişler,herhalde ondandır.

MİSAFİR

ONURLU NAMUSLU GERÇEK VATANSEVER ADAM .HAİN OLMADIĞI İÇİN BAZILARI DİL UZATIYOR

Misafir

bahçeli milleti düşünmüyor kendi çıkarlarını düşünüyor

Misafir

bahçeli milleti düşünmüyor kendi çıkarlarını düşünüyor

ali eren

İYİ PARTİ halkla itifak yapıp, Halkın ikdidarı olacak, senin 30 milletvekilin olsa ne olacak olmasa ne olacak.

cemal kara

YA bırak bu işleri, iftirayı İYİ PARTİ kimse ile itifak yapmıyor,BAHÇELİ sen itifak mı yapacaksın, iltihak mı edeceksen et, kendi adına konuş.

Turgay

İttifak falan yok olsa olsa iltihak olur.

adanalı

bahçeli seçimlerden sonra kapı önüne konulacağını biliyorsun değilmi nafile çabaların sen kendini bitirdiğin gibi mhp yide bitirdin helal olsun sana unutma kapı önüne konulacaksın işin bittiğinde

Hakkı BULUR

Bahçeli kendinden öyle tiksindirtti ki yaklaşık 20 yıldır hizmet ettiği AKP'liler bile kendisini istemiyorlar artık.

  • 1