BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.422,62

Bahçeli'den Muharrem İnce için ilk yorum!

MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile ilgili açıklama yaptı. Bahçeli, "MHP'ye husumet besleyen bir şahıs aday oldu" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 52 Adet Yorum
Misafir

meral mi yurtsever milliyetçi güldürme adamı

Misafir

bahçeli nin,sayın muharrem ince için oy toplayacağı kimin aklına gelirdi?bunu, ben asla düşünemezdim.bahçeli bir ilki daha başardı.chp adayına oy topluyor.yahu!bahçeli,sarayın ittifakında-pardon cumhurun ittifakında-değil miydi?bahçeli! sen, hangi tarafta olduğunu şaşırdın mı?

Misafir

Var____________________________________

Misafir

HİÇ KİMSEYE HİÇ SÖZÜM YOK SANA YOK BANA YOK HİÇ KİMSEYE YOK

absrydjhmöpş.

Bunların tek derdi partileri, Vatan Millet Sakarya, İlgileri yok keseleri dolsun yeter...

ALLAHIM ÜLKEMIZI VE MILLETIMIZI BUNLARDAN KORU!

ey bahceli, seni bir türlü cözemedim. sen nasil milliyetcisin? biz seni türk milletinin hamisi diye seviyorduk, sen gittin ülkemizi suriyelilere peskes ceken birisinin kucagina oturdun. suriyelilere el altindan vatandaslik verilmesine ve sehirlerimize doldurulmasina niye karsi cikmiyorsun? türk milletinin hakkini niye sormuyorsun? seni böyle tayyip erdoganin karsisinda el pence divan durduran sebep ne? tayyipin elinde seninle ilgili ne tür bilgiler, belgeler ya da kasetler var? bunlari türk milletine aciklamakla yükümlüsün. resmen tayyip erdoganin stres topu olmussun, marabasi gibisin her dedigine kayitsiz sartsiz evet diyorsun.

misafir

Bahçeli artık sus.Başkalarını eleştirmeye hakkında haddinde yok.Hele seçmeni fişletmenede hiçmi hiç hakkın yok.Kendine güvenip aday olamayıp başkalarının gölgesine sığınarak gazel hariçten gazel okuma .Bir MHP li olarak üzülüyorum.

ülkücü kale

merak etmek sen koca reis... ince nin milliyetçiliği seninkinden çok daha fazla...en azından adam 40 senedir kıvırmamış..ama biz yine de meral hanıma oy vereceğiz ailecek...8 oy senden gitti

qwwee

SEN HANGİ TARAFTASIN BAHÇELİ. MİLLİYETCİ VATANSEVERLERİN CUMHURİYETCİLERİN TARFINDAMISIN , YOKSA ÜMMETCİ ŞERİATCI CUMHURİYET DEMOGRASİ ÇAĞDAŞ HUKUK DÜŞMALARININ EL KAİDE TALİBAN SEVİCİLERİNİN TARAFINDAMISIN

ali

ARTIK O GENÇLERİ KOMİNİZM TEHLİKESİYLE KORKUTTUĞUNUZ BİRBİRİNE KIRDIDDIĞINIZ DEVİRLER GEÇTİ BAHÇELİ EFENDİ. GENÇLIK UYANDI. SAĞI SOLU KARDEŞ OLDU. ŞİMDİ BİR VATANSEVERLER MİLLİYETCİLER BİRDE BUNUN KARŞISINDA ÜMMETCİ ŞERATCILAR VAR. SEN ÜMMETCİ ŞERİŞATCI GRUBA TRANFER OLDUN AMA ÜLKÜCÜ GENÇLİK HALA CUMHURİYETCİ DEMOGRAT ÇAĞDAŞ HUKUKA BAĞLI. İSTİKBALİ İÇİN OYUNU KİME VERECEĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYOR. SENİN TAHRİKLERİNE KIŞKIRTMANA BAKANDA YOK DİNLEYENDE ÜÇ BEŞ KENDİNİ BİLMEZ CAHİL ÇIUKARCI ÇAPULCU DIŞINDA. DAHA DÜN KÜFÜR ETTİÜİN HESAP SORACAĞINA NAMUS ŞEREF SÖZÜ ETTİĞİN KİŞİLERLE KANKA OLARAK KİŞİLİĞİNİ YERLE BİR ETTTİN. BU ÜLKEDE KÖTÜ NE VARSA SENİN SAYENDE, NERDE FİTNE VARSA SENİN SAYENDE BUNU HERKES ANLADI GEÇTE OLSA. AKP NİN VAROLMASI SENİN SAYENDE OLDU. HALA AYAKTA OLMASIDA SENİN SAYENDE. ONUN İÇİN AKP NİN SANA DİYET BORcU VAR. ŞİMDİ KOLTUĞUNU KORUYARAK ÖDÜYOR AMA YAKINDA TUĞRUL GİBİ ATILACAKSIN OLMAN GEREKEKN YERE.

ADSD

YENİN HUSUMETİNİN OLMADIĞI VAR MI ŞU DÜNYADA. BİR KENDİNE HAYRANSIN. MİLLET YÜZÜNÜ BİLE GÖRMEYE TAHAMÜL ETMİYOR. MHP Yİ SIFIRLADIN.

Misafir

Ben bir mhp li olarak sayenizde bende husumet beslemeye başladım,emeklerimize yazık ettin,ilk fırsatta toplu olarak üyeliklerimizide iptal edeceğiz.Ah Türkeş ahhh.

Misafir

ALLAHINIZIN KİM OLDUĞUNU İYİ BİLİYORDUK BELGESİ OLMUŞ BÖYLECE.

degit ya

sende erdoğana husumet besleyen bir şahıs idin bir zamanlar

Metin

Ortak olduğunu kurutuyor kime sataşırsa yükseltiyor

Misafir

YSK BIR ALI CENGIZ OYUNU YAPMAZSA TABII...

Misafir

MISAFIR 00,15:MHP LİLER KOMÜNİSTLERE VERMESEDE MHP YE DE OY VERMEYECEK. IYI PARTIYR OY VERECEK...

Misafir

Ufuk Söylemez bugünkü köşesinde, son ekonomik gelişmeleri değerlendirirken, Türkiye'yi ciddi bir krizin beklediğini ifade etti.

misdafir

ya bu şahsın yüzü kızarmıyormu bu insanlara bunu söylerken

Malatyalı

Dayı get evine dizi izle 20 yılda ne yaptın bir otur düşün ondan sonra konuş hiç seçim senin sayende malesef kazanamadık yıllarca sana oy verdim valla hep kaybettik gençlere yol ver gençlere

Misafir

MHP liler MHP ye oy vermeyecek te komünistlere mi oy verecek.

Misafir

Allah sizlere izin vermeyeceği için ezilip geçileceksiniz.

abcd

Sn Bahçeli doğru söylüyor. MHP liler duvarlara ÜGD yazıyordu, Muharrem ve yoldaşları İGD yaşasın komünizm yazıyordu. Çünkü eski Dev genlidir ince.

Böcük

Yoklukta aday oldu.

MİSAFİR

ALLAH-IN İZNİ İLE SİZLERİ EZİP GEÇECEK SAYIN İNCE..